- 30 Ekim 2008
- 705
- 180
- 628
- Konu Sahibi tourmaline
Senin tek estetikmiydi cnm bu fiyata bide ne zaman oldun? Benim kemik egriğili var içte olmuşken estetikle ikisi birlikte olsun istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek estetikti geçen haftalarda oldum canımSenin tek estetikmiydi cnm bu fiyata bide ne zaman oldun? Benim kemik egriğili var içte olmuşken estetikle ikisi birlikte olsun istiyorum
Hayır ama ekleyeceğimCok gecmiş olsun . Fotograf ekledin mi hiç konulara
Revizyon fiyatlari ( büyük ihtimal ocakta daha uçacak ) : Nazım Çerkeş 15 000 , Muzaffer Çelik 20 000 , Nuri Soysal 11 000 , Cem Payaslı 10 000, Barış Çakır 18 000 . Tabii yapılacak işlemlere göre değişebiliyor![]()
ufff yaaa..ne kadar da pahalıRevizyon fiyatlari ( büyük ihtimal ocakta daha uçacak ) : Nazım Çerkeş 15 000 , Muzaffer Çelik 20 000 , Nuri Soysal 11 000 , Cem Payaslı 10 000, Barış Çakır 18 000 . Tabii yapılacak işlemlere göre değişebiliyor![]()
ufff yaaa..ne kadar da pahalı((( ben ilk defa olacağım revizyon değil ..ilk defa olucak olanlar için fiyat biliyor musun acaba?
Küçümsediğimi nerden çıkardınız adamı tanımıyorum bile tanısam bile saygı duyardım. Demek istediğim şey şuydu insan kendine sigorta karşılıyor mu karşalamıyor mu, uygun mu pahalı mı sorularından önce bu doktor bana güven veriyor mu sorulmalı.Bende öyle yaptım küçümseme bence dr sezgin öztürk daha önce ekoldeydi şimdi özel karataşta ve tüm kalbimle güvendim ve hiçbir şikayetim yok çok memnunum mesela ekoldeyken 5000e yapıyo çünkü hastaneyle ona göre bir pay anlaşması vardır aynı işlemi özel karataşta 2500e yapıyo sgk olduğu için biraz mantıklı düşünün derim mesleğinde çok başarılı olan doktorlardan biridir kendisi ve sonuna kadar da tavsiye ederim
Hangi hastanede yaptırdıniz acaba bende araştırdm 3500 dedi doktorum inşallah ssk filan 2500 iner.Sigortalıysan ve hastane anlaşmalıysa bir kısmını o ödüyo mesela 3500se fiyatı sen 2500ödüyosub gibi benim o şekilde oldu
ssk estetik için geçerli mi?Hangi hastanede yaptırdıniz acaba bende araştırdm 3500 dedi doktorum inşallah ssk filan 2500 iner.
Inanın bende bilmiyorum ki? Bilenler bize bilgi verse keşke?ssk estetik için geçerli mi?
Evet artık estetikte de geçerli ben yaptırdımssk estetik için geçerli mi?
Kime olduğunuzu öğrenebilirmiyim?Bende hastane dahil 6 bin oldum![]()
Bursada oldum canımKime olduğunuzu öğrenebilirmiyim?
nasıl oldu o ? ben estetik cerrahına daha dün sordum geçerli değil estetikte ssk dedi? sizin doktorunuz kulak burun boğazcı mıydı?? sadece estetik mi oldunuz?Evet artık estetikte de geçerli ben yaptırdım