Aynen bi telas vaar yaa :))♥ Bende 21bitti 22 den yasini yaşıyorum :)))Bende 21 yaşındayım, 22'e gireceğim :) sanırım hepimiz aynı telaşla muzdaripiz :)
evet canım yaaa :))Aynen bi telas vaar yaa :))♥ Bende 21bitti 22 den yasini yaşıyorum :)))
İnşallH nisanın 2. Haftası olucak yer araştırıyoruzhayırlı olsun canım hoşgeldin aramızatam tarihiniz belli mi ?
Nerede yaşıyorsunuz ?İnşallH nisanın 2. Haftası olucak yer araştırıyoruz
Hiç birine yakın değil
insAllah canım valla hem belki 3-4 sene kalıcaz dersek belki anlayışlı olurlar.peki ne kadar alıyorlar biliyor musun hiç kuzum? biz 3 aylığına kapora versek ne kadar vermemiz lazım?
Annemle nikah a 2 -3 hafta kala oturup konusmayı planlıyordum.hem nikahı , hem çeyizleri vercek misin?beyaz eşya-mobilya lazım alıcak mısın? , hemde ben nişanlım askerden geldiği gün e kadar burda kalsam senin için problem olur mu?yoksa söyle hemen eşyalarımı alıp giderim diye anlatıcaktım ama böyle yapınca vazgeçtim. zaten nikah tarihini o gün söyledim ama saatini söylemedim kuzum.
Nerede yaşıyorsunuz ?
Istanbulda yaşıyorum bende :) arastirmalara başladık bizde ne kadar erken baslamak okdr kolay ve çabuk borc bitmesi demek :)Ankara dayım yer bakıyoruz ama henüz netleşmedi, yardım istiyorum :) siz nerdesiniz
Beklediğimden güzel geçti :) konuklar tarafından beğenildi.hatta aynı şekilde düğün yapmak isteyen nişanlı bir bayan bile çıktı sonradan.umarım herşey daha da iyi olur.çok teşekkürler ilgin içinCanımmm nasıl geçti düğününüz ? :)
ama güzel telaşlarBende 21 yaşındayım, 22'e gireceğim :) sanırım hepimiz aynı telaşla muzdaripiz :)
ayy heyecanlısındır şimdi canım sen :) sen bol bol dua et kuzum inşAllah bir an önce kavuşursunuzBizde öyle önce okuyacakti sonra işte bi süre çalıştı simdi asker bolu da bakalim hayirlisiyla dönseydi 3 aydan az kaldi
inşAllah gönlünüze göre bir yer bulursunuz canım :)İnşallH nisanın 2. Haftası olucak yer araştırıyoruz
kocacığımKira ne kadar kuzum genelde 1 yada 2 kira bedeli alıyor ev sahipleri :) anlayışlıdır umarım canmm3aylık demek 3 kira bedeli oluyor kuzum işte kıran ne kadarsa 3ile çarp :) zaten çıkarken kaporayı geri veriyor ev sahibi mutlaka sözleşme yapın ama mutlaka canm
Anneni boşver canm şimdi nikaha odaklan auuyy çok heyecanlı yaaa :))) <3 Rabbim yardımcın olsun canm :) sağlık sıhhat olduktan Şonra hepsi olur :) üzme yani annen çeyizlerini vermiyor diyeçalışıyorsan birbir alırsın istediğin gibi kuzum:)
EVLENDİİİİK
tebrik ederim canım ömür boyu aşkla yaşayın ,musmutlu bi hayatınız olsunnBeklediğimden güzel geçti :) konuklar tarafından beğenildi.hatta aynı şekilde düğün yapmak isteyen nişanlı bir bayan bile çıktı sonradan.umarım herşey daha da iyi olur.çok teşekkürler ilgin için
hoşgeldin aramıza canımmmerhaba kızlar
bende aralık ayından itibaren asker beklemeye başlıcambir yandan üzülüyorum bir yandan da aradan çıkması lazım diyorum ilk defa ayrı kalacağız. 2014 ağustos ayında sözlendik ben nişan istemedim. askerden Allah kısmet ederse 2016 mayıs ortası veya haziran başı gelecek ama ne zaman evleneceğiz bilemiyorum hiç. aslında 2016 eylül evlenmek istediğim tarih daha fazla uzasın istemiyorum ama maddiyat işte.
Allah herkese huzurlu yuva nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?