2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

137 günüm kalmıışşş, yavaş geçiyorr ama olsun buna da şüküüürr o_O
Hazırlıklar ne alemde kızlar? Bizim çok durağan şu anda :KK12:

ahh canım o geldiği günleri de bi görebilsek inşAllaaaaahhhhh :KK31:aslında yaşam ünitesi de çok güzelmiş ben onu da çok beğendim ama olsun senin aldığında mutlaka çok güzeldir .zevkli kızsın sen:21:

Amiiiin amiiiin inşallah tatlıımm :) Beğenmene sevindim balımm :) Tv ünitesi almadum ama beybi yerim yok diye sanırum aldım sandın :))

nasılsın tatlım :KK19:

İyiyim canım sen nasılsın :) Sanırım bizim şafaklar aynı :))

Amiiiin amiiiin inşallah tatlıımm :) Beğenmene sevindim balımm :) Tv ünitesi almadum ama beybi yerim yok diye sanırum aldım sandın :))

başka bi tane tv ünitesi aldın sandım canım :) duvar a mı monte ediceksiniz peki tv yi?

Mutfak masamız :KK36:
11391763_819520781472508_6961894716117916029_n.webp
11406944_819520804805839_5163396951084363412_n.webp

Salon halımız :KK36:
b03122015110555.webp

2016-03-14 13.49.17.webp

Mutfak halımız :KK36:
2016-03-16 01.12.07.webp

Saatimiz :KK36:
evidea-ev-dekorasyon-saatler-XCD430_1.webp

aynı mı ay ne kadar güzel hayırlı olsun şimdiden :KK68:

başka bi tane tv ünitesi aldın sandım canım :) duvar a mı monte ediceksiniz peki tv yi?

Aynen canım duvara monte olacak :) Alan küçük olunca yer tasarrufuu :-)

Hepsi çok hoş balım.. Eşinle en en güzel günlerde kullan eksit:) Mutfak masana bayıldım :))

aynı mı ay ne kadar güzel hayırlı olsun şimdiden :KK68:

Çok teşekkür ederim :) Sana da hayırlı olsun şimdiden :) Şafaklara baktım da sen benden önce gidicisin :)

Kızlaar merhaba yardımınıza ihtiyacım var kınada çalacak müzik bulamıyorum hem yabancı hem pop hem oyun havaları istiyorum bildiğiniz bir topic sayfa varmı veya önerebileceğiniz müzikler?

Hepsi çok hoş balım.. Eşinle en en güzel günlerde kullan eksit:) Mutfak masana bayıldım :))

Çok teşekkür ederim :) Sana da hayırlı olsun şimdiden :) Şafaklara baktım da sen benden önce gidicisin :)
biraz öyle olmuş :p

çook sağol kuzum bende bayılarak aldım masamızı :KK36:
Rabbim hepimize ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

Kızlaar merhaba yardımınıza ihtiyacım var kınada çalacak müzik bulamıyorum hem yabancı hem pop hem oyun havaları istiyorum bildiğiniz bir topic sayfa varmı veya önerebileceğiniz müzikler?

Youtube yazınca kına şarkıları diye her telden çıkıyor :) Burada böyle bi topic var mı bilmiyorum hiç o.O

Back
X