2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

benim eltim bursalı onun öyle olmuştu düğün ortasında değişitrdi bazen de düğünün başında yapılıp gelinlikle sonra sahneye geliniyormuş o da bana çok yorucu geldi zaten 3 satlik düğün neye yeter bilemedim bakalım uygun yerler araştırıyorum olmadı yapmayacağım sanırım

Merhaba Hanımlar
Yemek Yarışması''Çorbalar'' kategorisinde oylamamız başladı.
Oyunuzu kullandınız mı?
Oy vermek için linki tıklayın Lütfen!!Şimdiden çok teşekkür ediyorum

benim arkadaşımın düğün kına bir olmuştu onda gördükten sonra benim de fikirlerim değişti ve ben de düğün kına bir yapıcam. üst değiştirmek yorucu olabilir ama normalde kına ayrı olsa onda da kıyafet değiştirme olacak çünkü abiye ve bindallı şeklinde iki kıyafet giyeceksin aynı hesap oluyo zaten. ayrı masrafa gerek duymadım ben. hem iki ayrı gece curcuna bana daha yorucu geliyor. gönlünce olsun sen nasıl istiyorsan öyle yap. içinde kalmasın :)

Beni de ekleyinnn 15 ekim 2016 14 ekim kına

kızlaar zor bela sağlık raporu mücadelemi kazandımm yarın oturma odası bakmaya gidicez galiba. ekimin başında ev tutmayı düşünüyoruz düğün kasım 12si. ha gayret kızlar geçecek bugünler

20 kasım 2016 :))

Çok güzel bi tarihhh :)) Çünküü benim doğum günüüüm :))) Hayırlı olsun şimdiden
kızlaar zor bela sağlık raporu mücadelemi kazandımm yarın oturma odası bakmaya gidicez galiba. ekimin başında ev tutmayı düşünüyoruz düğün kasım 12si. ha gayret kızlar geçecek bugünler

Geçmiş olsun neyiniz var acaba? Kasım düğünleri çok sanırımm :) Kasımda aşk başkadııır yaaaa

canım nikah için aldım sağlık raporu. benim aile hekimi çok uzaktaydı :) valla serin serin evlenicez

ses yok forumda nerelerdesiniz

Merhaba kizlar koskoca 3 ayi geride bıraktık dugune sayarken zaman geçmezken simdi sanki o gelin ben değildim benim düğünüm olmamış gibi gelinligimi özlüyorum düğün günümü özlüyorum ya

Merhaba kizlar koskoca 3 ayi geride bıraktık dugune sayarken zaman geçmezken simdi sanki o gelin ben değildim benim düğünüm olmamış gibi gelinligimi özlüyorum düğün günümü özlüyorum ya
aynen bende şaşıyorum kendime vakit sayarken neredeyse 2 ay olmuş diyorum
ve hala eksik bitmiyor diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…