baharatlığımı değiştirdim metal 3 lü büyük kap aldımtupperware dan almıştım baharatlık sonradan aklıma geldi fıstık yeşili kapaklı :d bunlarıda çay şeker türk kahvesi koymak için kullanıcam büyük boy aldım 3 lü
sıkma canınını gimumcumelbisende saçın başın makyajında güzel olacak iyi düşün iyi olsun
Kızlar bana daha bildirim gelmiyor yaa size geliyormuu :2:
Biliyorum alıntı olan bildirimler gelmiyor zaten onu diyorum bende:S
Canim dualarimiz seninle sıkma canini umarim yagmaz :)
amin canım inşAllah ama sizin dualarınıza da çok ihitiyacım var unutmayın sakın beni
unuturmuyum kız hiçresimlerini kocaman büyük heyecanla bekliyoruz topikcek
ayy bitanesiniz sizkızlar ben çıkıyorum simdi hazırlanıyım sınava gidicem ordan da evime dönücem bugün çok sükür.iyi dilekleriz için hepinize ayrı ayrı çok teşşekkür ederim ..bende size dua edicem Allah ım hepinize mutlu , huzurlu , aşk dolu yuvalar nasip etsin .kimse giremesin aranıza.umarım herşey gönlünüzden geçtiği gibi olur.unutmayın beni çok seviyorum ben sizii
ayy bitanesiniz sizkızlar ben çıkıyorum simdi hazırlanıyım sınava gidicem ordan da evime dönücem bugün çok sükür.iyi dilekleriz için hepinize ayrı ayrı çok teşşekkür ederim ..bende size dua edicem Allah ım hepinize mutlu , huzurlu , aşk dolu yuvalar nasip etsin .kimse giremesin aranıza.umarım herşey gönlünüzden geçtiği gibi olur.unutmayın beni çok seviyorum ben sizii
boşa stres etmişim diye koşa koşa gelmeni bekliyorum ben topiğe
herşey gönlünce olsun. şimdiden tebrikler. az döktür oyna. daha dügün var kına var
nişanlıma jest konusunda niye kimseden cıt cıkmadı
cok ayıp
ben fikrimi paylaştım :) ama evde yapmak istemediğin için dışarıdan alacağın çikilatalar banada uygun gibi geldi D:
mesaj kutun dolmuştur, temizle bi
İnşallah gönlünce olur canım herşey, ne olursa olsun sevgiye sahip olduğun aklına gelsin gerisi teferruatsalonda olucak canım davetiyeler de dağıtıldığı için erteleyemeyiz :44: akşamı takmıyorum canım kafama gündüz korkuyorum çok istiyoruz dış çekimi
manisa da yaşıyorum canım.sağolsun teyzemler kuzenler dün gelmişler bize herşeye yardım etmişler ,bu akşamda gelip yemeklere yardım ediceklermiş.
canımm benim güldürdün vallahi yüzümü , çok iyi moral oldun:) inşAllah canım o gün bari bişey çıkmasa.şemsiyem hazır zaten ama elbisem saçım bozulur
hediyedenizinden alcam. cikolataları kalitelidir umarım
rezil olmuyum jest yapcam derken
saol canım
diğerleri yok piyasada gelirler elbet:44:
annen sevdiceginin evinde oldugunu bilmio dimi. kıskandım sanki
annenin telefon numarası neydi bişi danışıcaktımda. seni ispiyonlama gibi bi durum söz konusu bile olamaz tatlım
hediyedenizinden alcam. cikolataları kalitelidir umarım
rezil olmuyum jest yapcam derken
saol canım
diğerleri yok piyasada gelirler elbet:44:
annen sevdiceginin evinde oldugunu bilmio dimi. kıskandım sanki
annenin telefon numarası neydi bişi danışıcaktımda. seni ispiyonlama gibi bi durum söz konusu bile olamaz tatlım
cancağazımm, çikolata yerine meyve sepeti ya da kek sepetleri var ya onlardan da gönderebilirsin. bütçe limitin nedir bilmiyorum ama güzel arajmanlar oluyor
annem dumanla haberleşiyor caım telefon kullanmıyok bizzaten senin hiiiç öyle birşey yaptığını düşünmüyorum asla yapmazsın kıskanmak bile sende abes duruyor annem bilse burda olduğumu çoktaaaaaannn cenaze merasimim bitmiş gömmüştü beni kafamı dışarı çıkartamıom kız bizim evlerimiz azıcık yakın sayılır ikimizde merkezdeyiz tam dolaşırken falan birine denk gelirim diye evde oturuyorum sürekli ancak akşam belli bi saatten sonra çıkıyorum dışarıya olmazsın olmazsın... içek sepeti miydi neydi o sitedede meyveli çikilatalar falan var onlarada baksana kekler falan oh mis bide macaron da değişik bir gönderi olabilir
dumanlaşırım ben annenler
hangi hava yollarıyla dumanlaşıo
korrrr bi ateş yaktımmı tamamdır
keşke uzakta olsaydı yada başka ilçede bol bol gezerdiniz dicemde. calışıodu ama dimi.
bari oda işten izin alsaydıda istanbula kacış yapsaydınız. adalar falan
cicek sepetindekiler cıks olmaz
aa neden :S maddiyat olarak mı pahalı yoksa ürünlerii güzel değil??
annemler mi eee şey kem küm.... sen en kırmızısından ateş yak güzelim annem anlaruzakta arada ankaraya kaçtık bir iki defa işte o zaman rahat oluyoruz da bursada maalesef pek öyle olamıyoruz. nasipse eylülden sonraya şimdi ortada birşey yok zaten karışık ortalık diye pek ses etmiyor benimkide ama deli doludur benden çok meraklıdır gezmeye tozmaya bakalım artık nasip bugün oğlu geliyor gelmeseydi eğer gezmeye gitcektik bakalım artıkcanımcım D:
bu arada ne izni kız benim herif kendi işini yapıyorama sıkıntı şurda işleri bu dönemde var yazın var kışın çalışamıyorlar :S birde elemanları pek anlamıyor işten o yüzden mecbur kendi gidiyor. dükkanıda sokağın başında montaja v.s. gitmediklerinde ben gidip dükkanda oturuyorum o imalat yaparken
yekta niye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?