2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

amin canım inşAllah ama sizin dualarınıza da çok ihitiyacım var unutmayın sakın beni

unuturmuyum kız hiç resimlerini kocaman büyük heyecanla bekliyoruz topikcek

ayy bitanesiniz siz kızlar ben çıkıyorum simdi hazırlanıyım sınava gidicem ordan da evime dönücem bugün çok sükür.iyi dilekleriz için hepinize ayrı ayrı çok teşşekkür ederim ..bende size dua edicem Allah ım hepinize mutlu , huzurlu , aşk dolu yuvalar nasip etsin .kimse giremesin aranıza.umarım herşey gönlünüzden geçtiği gibi olur.unutmayın beni çok seviyorum ben sizii

boşa stres etmişim diye koşa koşa gelmeni bekliyorum ben topiğe
herşey gönlünce olsun. şimdiden tebrikler. az döktür oyna. daha dügün var kına var

nişanlıma jest konusunda niye kimseden cıt cıkmadı
cok ayıp

bizde seni seviyok :) hadi bakalım hem hayırlı sınavlar hemde hayırlı günler :)

ben fikrimi paylaştım :) ama evde yapmak istemediğin için dışarıdan alacağın çikilatalar banada uygun gibi geldi D:

ben fikrimi paylaştım :) ama evde yapmak istemediğin için dışarıdan alacağın çikilatalar banada uygun gibi geldi D:

hediyedenizinden alcam. cikolataları kalitelidir umarım
rezil olmuyum jest yapcam derken
saol canım

diğerleri yok piyasada gelirler elbet :44:
annen sevdiceginin evinde oldugunu bilmio dimi. kıskandım sanki
annenin telefon numarası neydi bişi danışıcaktımda. seni ispiyonlama gibi bi durum söz konusu bile olamaz tatlım

salonda olucak canım davetiyeler de dağıtıldığı için erteleyemeyiz :44: akşamı takmıyorum canım kafama gündüz korkuyorum çok istiyoruz dış çekimi
İnşallah gönlünce olur canım herşey, ne olursa olsun sevgiye sahip olduğun aklına gelsin gerisi teferruat

Allah yardımcın olsun inşallah ne diyim, mutlu etsin ikinizi

cancağazımm, çikolata yerine meyve sepeti ya da kek sepetleri var ya onlardan da gönderebilirsin. bütçe limitin nedir bilmiyorum ama güzel arajmanlar oluyor

annem dumanla haberleşiyor caım telefon kullanmıyok biz zaten senin hiiiç öyle birşey yaptığını düşünmüyorum asla yapmazsın kıskanmak bile sende abes duruyor annem bilse burda olduğumu çoktaaaaaannn cenaze merasimim bitmiş gömmüştü beni kafamı dışarı çıkartamıom kız bizim evlerimiz azıcık yakın sayılır ikimizde merkezdeyiz tam dolaşırken falan birine denk gelirim diye evde oturuyorum sürekli ancak akşam belli bi saatten sonra çıkıyorum dışarıya olmazsın olmazsın... içek sepeti miydi neydi o sitedede meyveli çikilatalar falan var onlarada baksana kekler falan oh mis bide macaron da değişik bir gönderi olabilir

cancağazımm, çikolata yerine meyve sepeti ya da kek sepetleri var ya onlardan da gönderebilirsin. bütçe limitin nedir bilmiyorum ama güzel arajmanlar oluyor

yada güzle olurda. işyerinde kalabalıklar arkadaşları yer bitirir
olmaz
ondan cikolata diom

dumanlaşırım ben annenler
hangi hava yollarıyla dumanlaşıo
korrrr bi ateş yaktımmı tamamdır
keşke uzakta olsaydı yada başka ilçede bol bol gezerdiniz dicemde. calışıodu ama dimi.
bari oda işten izin alsaydıda istanbula kacış yapsaydınız. adalar falan

cicek sepetindekiler cıks olmaz

aa neden :S maddiyat olarak mı pahalı yoksa ürünlerii güzel değil??

annemler mi eee şey kem küm.... sen en kırmızısından ateş yak güzelim annem anlar uzakta arada ankaraya kaçtık bir iki defa işte o zaman rahat oluyoruz da bursada maalesef pek öyle olamıyoruz. nasipse eylülden sonraya şimdi ortada birşey yok zaten karışık ortalık diye pek ses etmiyor benimkide ama deli doludur benden çok meraklıdır gezmeye tozmaya bakalım artık nasip bugün oğlu geliyor gelmeseydi eğer gezmeye gitcektik bakalım artıkcanımcım D:

bu arada ne izni kız benim herif kendi işini yapıyor ama sıkıntı şurda işleri bu dönemde var yazın var kışın çalışamıyorlar :S birde elemanları pek anlamıyor işten o yüzden mecbur kendi gidiyor. dükkanıda sokağın başında montaja v.s. gitmediklerinde ben gidip dükkanda oturuyorum o imalat yaparken

yok ürünleri cok güzelde. cok şaşalı ofisinde tek degil cok iş arkadaşı var.
yerler bitirirler kuzuma kalmaz. canım sıkılır

aile dibinizde olunca pek gezemezsiniz cünkü ondan dedim bende
inşallah canım. gezip tozmak yeni yerler keşfetmek gibisi yok

heeeee klima işiylemi ugraşıo nabıo dicemde. gerci kışında klima kullananlar var :26:

Canım sıkıldı kızlar yaaa (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…