- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
Canım nisanlindan emin sen ona güveniyorsanız kalanı yalan onla hayat geçirecek olan sensin ailendir tamam ama bu kadar hayatlarına karismalarina izin verme
Ah be canım önce bi göz yasina hakim ol aglamadan dimdik dur karsilarinda....
Kolay gelsin canım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın. dün babamla konuştum.
baba nabıcaz bu işi dedim. o işi dedi. ben biraz daha soruşturdum.
%50 %50 iyi kötü dediler. işte bizde istemiyoruz dedi. ama. ben zırlamaya başladım. agsımı acıpta baba bu benim hayatım diyemedim.
sorma olaylarını anlattı durdu. ben sadece dinler gibi yapıp zırladım. sonra konuşması bitti.
hiç bişey demeden odadan cıktım...
aptalım ben aptalım. konuşmam gereken cok şey varken susup aglamakta neyin nesi..
aglayınca ah kızım sen istiyosun tamam diyip pohpohlucaklar ya sanki.
yarın nişanlım gelicek. yarın akşam büyük ihtimal ailesiyle gelir konuşur.
Kraliçem üzüldüm ya ama madem ciddi ciddi konuşuyosun babanla tam konuş bari dediğin gibi ağlamak çözüm değilki ikna etmen lazım sevdiğini istediğini söylemen lazım(
aynen ya bi tutabilsem kendimi zaten neler dicem
Hepsi birbirinden güzelmiş.Özellikle de The Mia Flower Symphony Günlük Yemek Takımı ve Çay Takımına bayıldım.Tam benim tarzım.Güle güle kullan canım.
Cok tesekkur ederim cnm benim.Bende bayilarak almistim o takimiiyorumunu simdi farkettim canimmm oyuzden gec alintiladimm
Günaydın güzeller nasılsınızzz
Gunaydin canim iyilik saglik sende ne var ne yok?
Bendende iyi çok şükür kuzum ne olsun çalışıyoruz iştee
Kızlaaarrr nerelerdesiniz nie bukadar sessiz bu topikkk
Ben buradayim telefondan gidiyorum valla :) simdi sevdicegin yanina gidiyorum aksam yemeğe davet ettim :) o kuru fasulye hastasi bende sevmem pisiremem bile ama bugün sirf onun için pisiricem :) dun biraz cani sikkindi benimde regl dönemiydi biraz tartistik kirildim v.s. ama geçti gitti bugünde hem onu kirdigim için hem de ona karsi aslinda herşeyi göze alacagimi göstermek için fasulye pisiricem :)
Ben buradayim telefondan gidiyorum valla :) simdi sevdicegin yanina gidiyorum aksam yemeğe davet ettim :) o kuru fasulye hastasi bende sevmem pisiremem bile ama bugün sirf onun için pisiricem :) dun biraz cani sikkindi benimde regl dönemiydi biraz tartistik kirildim v.s. ama geçti gitti bugünde hem onu kirdigim için hem de ona karsi aslinda herşeyi göze alacagimi göstermek için fasulye pisiricem :)
Kızlaaarrr nerelerdesiniz nie bukadar sessiz bu topikkk
ne güzel kolay gelsin sana banada zor geliyo valla kuru fasulye yapmak :)Ben buradayim telefondan gidiyorum valla :) simdi sevdicegin yanina gidiyorum aksam yemeğe davet ettim :) o kuru fasulye hastasi bende sevmem pisiremem bile ama bugün sirf onun için pisiricem :) dun biraz cani sikkindi benimde regl dönemiydi biraz tartistik kirildim v.s. ama geçti gitti bugünde hem onu kirdigim için hem de ona karsi aslinda herşeyi göze alacagimi göstermek için fasulye pisiricem :)
bende telden giriyorum :) 2014 gelinlerinı evlendirmeden bizim topik canlanmıcak herhalde canımsn neler yapıyorsn nasılsın
ne güzel kolay gelsin sana banada zor geliyo valla kuru fasulye yapmak :)
evet onunda etkisi var :) iyim çok şükür napim iş yerimdeyim işte vakit dolduruyorummsen nasılsın napıyorsun
benimde sınavlarım bitti o yüzden memlekete geldim canım iyiym şimdilik. Ne işi yapıyosn
Ne güzel cnm benimmmm.Benim sevdiğimde burda okurken bende ona yemek yapıyordum
bende telden giriyorum :) 2014 gelinlerinı evlendirmeden bizim topik canlanmıcak herhalde canımsn neler yapıyorsn nasılsın
ne güzel kolay gelsin sana banada zor geliyo valla kuru fasulye yapmak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?