2015 Ağustos Anneleri bebişlerinize isim buldunuz mu?

roadrunnerwcoyote

Prensesim geliyor:)
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
293
163
Merhaba, 2015'in en sıcak anne adayları.:anneadayı:
Benim bir kızım olacak inşallah ama isim konusunda hala karar veremedik.:110:
Sizler bebişlerinize isim buldunuz mu ? Ne koyacaksınız ?:emir_bebek:
Beğendiğiniz isimleri de buraya yazarsanız birbirimize fikir vermiş oluruz:KK19::KK19:

Selam,
Benimde bebişim kız olacak inşallah ama bizde isimde karar veremedik Işıl,duru,rengin, gibi isimler var aklımızda ama hiçbiri tam olarak içime sinmedi aslında bizden çok onun hayatını etkileyecek bakalım hayırlısı olsun bende fikir istiyorum sizde neler var :)

selam kızlar benim de bir oğluşum olcak kısmetse:) biz deniz isminde karar kıldık bakalım kısmet.kız olsaydı eğer lilya,duru,derin veya mila adını düşünmüştük.

Kızlar merhaba bnmde kızım olcak bende bebişim ağustosun başında bekliyorum 2 isimde kararsızım meryem ve melisa sizce hangisi?

Merhaba kızlar bende yeni üye oldum ancak siteyi uzun zamandır takipteydim.. benimde Allahın izniyle bir oğlum olacak ismini de Göktürk Alp diye düşündük sizce nasıl? çok mu sert geliyor kulağa:KK52:

Benimde oğluşum olacak muhammed uhud karalastirdik esimle :) bide kizim var adi ayşe şura bi kizim daha olsaydi elif afra koyacaktik :)

Benimde oglum olucak Allahin izniyle..cinsiyet belli degilken esimle anlasma yaptik erkek olursa o kiz olursa ben koyacaktim. Esim tee nisanliyken bile diyodu oglum olursa Aras olucak illa diye. Simdi haliyle Aras istiyor benim icin farketmiyor acikcasi. Ama aileler karsi cikti basta, esim kendi ailesini ikna etti ama benimkiler pek orali degil, eskiden bi komsulari varmis ermeni ve ismi arasmis o yüzden istemiyolar birazda :) bu sitede Aras ismi hakkinda cok yorum okudum anlami kötü diyenler var..ama tek bir anlam icermiyorki, biz bize anlami ne diyenlere nehir ismi diyoruz, yada kendininmis gibi sahip cikilan, bence bunun kötü bi manasi yok sonucta Allahin bir emaneti ve bizde sahipleniyoruz iste:) aklim cok karisik bu isim konusunda, esimin isteginin olmasini istiorum sonucta kagit üzeri bi isim, göbek ismi yani kulagina üfliyecegimiz isim baska birsey olucak sadece yazili olarak gecmicek bi yerde.

X