- 9 Ocak 2015
- 94
- 41
- 31
- Konu Sahibi umitetveinann
Agustos ayinda anne olcaklar cantalariniz hazirmi.Neler var icinde paylasalim.Bende hazirlik yapicam bilgim olsun .. :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar cok fazla deilmiHazirladim 2 tane biri bebege biri bana
bebek icin
3 penye battaniye
1 hastane cikisi
3 adet zibin
3.adet alt ust takim
3.adet tulum
3.tane corap
3 tane alt pijama
eldiven onluk sapka
Bebek bezi
Pisik.kremi
islak.mendil
Anne icin
2 adet emzirme.atleti
2.adet alt ust pijama.takimi
1 adet elbise pijama
2 adet buyuk beden kilot
corap
terlik
lansinoh gogus ucu kremi
philips avent gogus kalkani
havlu
dis fircasi macunu tarak vs
lohusa.pijamasi taci vs
Hasta pedi
bi takim.cikis.icin kiyafet
simdilik.bunlar aklima geldikce de ekliyorum
Arkadas tavsiyelerinden yola.cikarak.yaptim. bilmiyorum fazla mi ilk dogumum olacak
Benim.dogum 26 temmuz cnm sezeryan olcam:) sizinki normal.miaynı gün doğum yapacağız
Benim.dogum 26 temmuz cnm sezeryan olcam:) sizinki normal.mi[/QUOTE
aynı görünüyorduk heyecan yaptım bide
benim de yüksek ihtimal sezeryan olacakmış. 37 haftada net söyleyecekler. bugün doktor öyle dedi. zor doğum olacağından...
hurma dağıtmak için miben hazırlamadım henüz ilk oğlumdan tecrübeliyim.
bebeğim için bir adet hastane çıkışı, 3takım alt üst,2adet penye battaniye. bir tane pamuklu bir örtü(devlet hastanesi olduğu için gelişi güzel siliyorlar ayaklandığımda kuzumu silmek için) alt açması, bezi, ıslak mendili biberon,ağız silme bezi ve hurması
kendim için , 2 takım alt üst pijama, 2 tane alt eşofman,sabahlık,terlik hasta bezi havlu ,çorap diş macun fırça vs. bol iç çamaşırı,göğüs ucu, göğüs pompası ve doğuma giderken bir kavanoz hoşaf
Ayni sey bi gün banada oldu sonra yememe icmeme dinlenmeme dikkat ettim baktim iyi ama doktora gidilmesi gereken bi durum bu haftalarda... bende 35+3 deyim suanSlm kızlar ben de 36+2 deyim ama bu 2 gundur bebegim hareketlerinde bi azalma var hareket ediyor yine hissediyorum ama normalde cok hareketliydi ve baya guclu hissediyordum hareketlerini normal mi siz de durum nasil
Slm kızlar ben de 36+2 deyim ama bu 2 gundur bebegim hareketlerinde bi azalma var hareket ediyor yine hissediyorum ama normalde cok hareketliydi ve baya guclu hissediyordum hareketlerini normal mi siz de durum nasil