2015 Agustos anneleri cantalar hazirlandimi

umitetveinann

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
94
41
31
Agustos ayinda anne olcaklar cantalariniz hazirmi.Neler var icinde paylasalim.Bende hazirlik yapicam bilgim olsun .. :))

Hazirladim 2 tane biri bebege biri bana
bebek icin
3 penye battaniye
1 hastane cikisi
3 adet zibin
3.adet alt ust takim
3.adet tulum
3.tane corap
3 tane alt pijama
eldiven onluk sapka
Bebek bezi
Pisik.kremi
islak.mendil

Anne icin
2 adet emzirme.atleti
2.adet alt ust pijama.takimi
1 adet elbise pijama
2 adet buyuk beden kilot
corap
terlik
lansinoh gogus ucu kremi
philips avent gogus kalkani
havlu
dis fircasi macunu tarak vs
lohusa.pijamasi taci vs
Hasta pedi
bi takim.cikis.icin kiyafet
simdilik.bunlar aklima geldikce de ekliyorum

Hazirladim 2 tane biri bebege biri bana
bebek icin
3 penye battaniye
1 hastane cikisi
3 adet zibin
3.adet alt ust takim
3.adet tulum
3.tane corap
3 tane alt pijama
eldiven onluk sapka
Bebek bezi
Pisik.kremi
islak.mendil

Anne icin
2 adet emzirme.atleti
2.adet alt ust pijama.takimi
1 adet elbise pijama
2 adet buyuk beden kilot
corap
terlik
lansinoh gogus ucu kremi
philips avent gogus kalkani
havlu
dis fircasi macunu tarak vs
lohusa.pijamasi taci vs
Hasta pedi
bi takim.cikis.icin kiyafet
simdilik.bunlar aklima geldikce de ekliyorum
Bunlar cok fazla deilmi

bebek için:
1 adet hastane çıkışı 10lu
1 adet 5li set
2 adet zıbın
2 adet patikli pijama takımı
çorap,eldiven,önlük.bebek bezi,pişik kremi,temizleme pamuğu,ıslak pamuk,emzik,biberon,2 adet penye battaniye,ağız silme ve ter bezleri, 1 adet mermerşahi,1 adet penye yelek

benm için
1 adet emzirme sütyeni
1 adet emzirme atleti
2 adet gecelik
1 adet pijama takımı
2 adet sabahlık
lohusa taç seti
3 adet hasta bezi
5 adet lohusa kilodu
2 adet hamile kilodu,2 adet çorap
1 paket gece pedi
göğüs pompası,göğüs pedi,göğüs kalkanı,göğüs ucu kremi,havlu,kişisel bakım ürünleri

selamm
bende hazırlığa daha yeni başladım. elbiseleri yıkadım bugün ütüleyeceğim. ve çanta hazır :KK66:

bebekime:

alt değiştirme bezleri, bebek bezi,
pişik kremi, altını temizlemek için pamuk,
1 adet hastane çıkışı, 3-4 zıbın,
birkaç çorap, şapka ve eldiven
1 ince polar battaniye ile bir penye battaniye,
ağız silme bezlerini asla unutma
bir tanede yeni doğan içlik penye aldım ne olur nolmaz

kendime:
2 emzirme sütyeni ile 1 emzirme atleti
1 boydan gecelik bir pijama tk
terlik, hasta bezi bol kilot
birkaç çorap ve gece pedi,
kişisel bakım: krem, minicik şampuan, antibakteriel sabun, kağıt havlu ve normal havlu, diş fırçam ve tarağım
bide fotoğraf makinası :confused:

Bende herşeyimi yıkadım ütüledim bugün yerleştireceğim inşallah.

Bebiş için:

. üç tane alt üst takım
. üç tane body
. 2 çorap
. iki patik
. 6 tane ağiz bezi
. iki tane penye battaniye
. emzik
. biberon
. bebek bezi
. ıslak mendil

kendim için:

. İki takım lohusa pijaması
. sabahlık
. 2 çift çorap
. lohusa pedi
. lohusa kulodu
. lohusa tacı
. gögüs pedi
. diş fırçası ve macunu
. şampuan ve duş jeli
. makyaj mazemeleri :)

şuan için bunları koyucam eksiklerim varsa bakarım artık.

ben hazırlamadım henüz ilk oğlumdan tecrübeliyim.
bebeğim için bir adet hastane çıkışı, 3takım alt üst,2adet penye battaniye. bir tane pamuklu bir örtü(devlet hastanesi olduğu için gelişi güzel siliyorlar ayaklandığımda kuzumu silmek için) alt açması, bezi, ıslak mendili biberon,ağız silme bezi ve hurması :emir_bebek:
kendim için , 2 takım alt üst pijama, 2 tane alt eşofman,sabahlık,terlik hasta bezi havlu ,çorap diş macun fırça vs. bol iç çamaşırı,göğüs ucu, göğüs pompası ve doğuma giderken bir kavanoz hoşaf:KK48:

ben hazırlamadım henüz ilk oğlumdan tecrübeliyim.
bebeğim için bir adet hastane çıkışı, 3takım alt üst,2adet penye battaniye. bir tane pamuklu bir örtü(devlet hastanesi olduğu için gelişi güzel siliyorlar ayaklandığımda kuzumu silmek için) alt açması, bezi, ıslak mendili biberon,ağız silme bezi ve hurması :emir_bebek:
kendim için , 2 takım alt üst pijama, 2 tane alt eşofman,sabahlık,terlik hasta bezi havlu ,çorap diş macun fırça vs. bol iç çamaşırı,göğüs ucu, göğüs pompası ve doğuma giderken bir kavanoz hoşaf:KK48:
hurma dağıtmak için mi

Ben bebegim icin bi hastane cıkısı, bi 5'li zıbın takımı, agız mendili, bi kadife battaniye,10 tane cocuk bezi,ıslak mendil.Bunları koydum yeterli bence

Bu hafta hazirliycam, ikinci dogumum olacak insallah.
kendime
2 adet gecelik
1 adet emzirme sutyeni
3 kulot
dis fircasi,macunu, sac fircasi, lansinoh meme kremi
hastane koridorunda giymek icin ince hirka
ped falan koymuyorum hastane buyuk ped veriyor zaten, terlik de oluyor hastanede

Bebise
3 takim zibin
3 atlet
bebek bezi, islak mendil, 2 penye battaniye

Bu kadar olur sanirim, ilk dogumda cok gazim olmustu gece uyuyamamistim onun icin biraz kayisi alicam yanima, gaz cikarmada cok etkili...

ikinci bebeğim olacak ramazandan sonra hazırlamayı düşünüyorum.listelere baktımda bazıları ne kadar fazla. sezaryan olacaklar için birşey diyemem ama normal doğumda zaten hastanede kalınmıyor ki fazla. ben mi çok rahatım yoksa:)

Aynen bencede sezeryan olacaklar icin birsey diyemem ama normal dogum yaoankar icin baya fazla bende ilk hamikekiğimde 24 saat bile kalmadim dogumdan sonra...
Benimde merak ettigim yaz bebegi ne alinir ne giydirilir kafam karisik yani

Slm kızlar ben de 36+2 deyim ama bu 2 gundur bebegim hareketlerinde bi azalma var hareket ediyor yine hissediyorum ama normalde cok hareketliydi ve baya guclu hissediyordum hareketlerini normal mi siz de durum nasil

Slm kızlar ben de 36+2 deyim ama bu 2 gundur bebegim hareketlerinde bi azalma var hareket ediyor yine hissediyorum ama normalde cok hareketliydi ve baya guclu hissediyordum hareketlerini normal mi siz de durum nasil
Ayni sey bi gün banada oldu sonra yememe icmeme dinlenmeme dikkat ettim baktim iyi ama doktora gidilmesi gereken bi durum bu haftalarda... bende 35+3 deyim suan

Tabiki doktora sorulması gereken bir durum ama artık bebek büyüdüğüiiçin hareketler daha az hissedilmeye baslanabiliyor. Çünkü bebeğin hareket alanı gittikçe daraliyor. Zaten bu dönemden itibaren sürekli doktor kontrolünde oldugumuz bi sıkıntıda hemen bilgi alabiliyoruz. Rahat doğumlar

X