Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok iyi oldu bu başlık canım diğer yerde kaynıyor
Ayy hepsi çok cici olmuş.. Sağlıkla güzel günlerde giysin İnşaAllah..bunlar anneannemizin elinden çıkma hediyelerin bir bölümü
Ayy hepsi çok cici olmuş.. Sağlıkla güzel günlerde giysin İnşaAllah..
hepsi çok güzel ellerine sağlık anneannenizin güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallahbunlar anneannemizin elinden çıkma hediyelerin bir bölümü
hepsi çok güzel ellerine sağlık anneannenizin güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallah
Yeni
kızlar alışverşlerinizi yapmadan önce göz atmanızı tavsiye ederim çok uygun fiyata yeni gibi ürünler var
https://tutumluanne.com/Urunler/Det...clari/kraft-cross-travel-sistem-bebek-arabasi
canım ben alıyorum da satıyorum da sıfıra yakın ürünler satılıyor çok ekonıomik oluyor.
Bunlar simdilik yanimizda olanlar. Yakinda evimize gecebilirsek evdekileri de paylasiriz insallah teyzeleri.
Yalniz aldiklarimizin bir kaci cinsiyetimiz belli olmadan once cok begendigimiz icin alinanlar veya orulenler.
aaa hepsi çok güzeller ama kelebekli olana bayıldımmmmnerden aldın acabaa? ve güzel günlerde kullanın
Tesekkur ederiz teyzecik,daha iyisi sizin olsun insallah.O sahane sey halamizin hediyesi sag olsun.nerden aldigini bilmiyorum inan ki.