- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- Konu Sahibi cimcimenaz
kizlar haftalik buraya yazabiliriz kilomuzu takip edebiliriz..ben 16. haftamdayim.2 kilo almis bulunmaktayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy canm hala mi dewam edyo..merak etme ilerd eoyle bir acilacak ki bu verdiklerini kat kat alacaksinBen 4 kilo verdim midem böyle devam ederse sanırım bende bebekte hiç kilo almayacağız :-(
Şimdi vermem yararıma desene canım midem düzelsinde zehir gibi canım ya :-(ayy canm hala mi dewam edyo..merak etme ilerd eoyle bir acilacak ki bu verdiklerini kat kat alacaksin
tatlım bence korkma çünkü zayıfmışsın baya ama zayıflar çok kilo zaten alamıyor. bu bebeklerini sağlıklı taşıyamadıkları anlamına gelmiyor. aramızdaki fark doğum yaptığında seni ablası sanacaklar beniyse bu prenses bu şişkodan mı çıktı diye gösterecekler45 ile hamile kaldım 43 kiloyum bulantıdan birşey yiyemiyorum umarım geçer de birazcık kilo alabilirim çok zayıfım çünkü ben
ayy cnm benim ilahi güldürdün beni :) hiç öyle şey mi olur elbet vereceksin kiloları sen de hiç öyle düşünme bebişlerimiz sağlıklı olsun da kilo hiç önemli değil ama azcık da olsa tombullaşsam fena olmaz hanitatlım bence korkma çünkü zayıfmışsın baya ama zayıflar çok kilo zaten alamıyor. bu bebeklerini sağlıklı taşıyamadıkları anlamına gelmiyor. aramızdaki fark doğum yaptığında seni ablası sanacaklar beniyse bu prenses bu şişkodan mı çıktı diye gösterecekler
kizlar haftalik buraya yazabiliriz kilomuzu takip edebiliriz..ben 16. haftamdayim.2 kilo almis bulunmaktayim
merhaba canım,Ben 4 kilo verdim midem böyle devam ederse sanırım bende bebekte hiç kilo almayacağız :-(
Canım aslında kilo almamak en iyiside bebek sağlıklı olsunda birde şu midem düzelsemerhaba canım,
Bence öyle düşünme bu dönem atlatılacak sonuçta bende bugün 13. Haftama girdim ama 1 kilo almışım hala kıyafetlerim oluyor kilo almalıyız diye birşey yok ilk 3 ayda bundan sonra alıcaz zaten :)