2015 agustos anneleri kac kilo aldi?

İyi geceler kizlar kontrolumuzu olduk bugün. Bebis çok iyi maşallah.. 2 li testimize de verdik haftaya alicaz sonucu. Cinsiyetimizi öğrenemedik haftaya tekrar bakicaz :63: ense kalınlığı felan normal dedi doktor inşallah oburlerinden de birsey çıkmaz.. bugün sabah bulantim fazlaydı ama cikarmadim biseyler yedim bastirdim hep midemi ve ekmek yemeye başladım :kk77: yarın sabah daha iyi olmayı umuyorum..evlendikten sonra aldigim kilolari da vermişim bu kötü dönemde. 50 kiloya düşmüşüm yine halen hamile olduğuma inandiramiyorum kimseyi inşallah bundan sonra almaya caliscam.

16 haftamin icindeyim ve evdeki tartimda iki kilo vermis dr kontrollerimde 1 kilo almis gorunuyorum simdilik iyi umarim bebegim cok bol beslenebilirken bende uygun miktarda kilo alirim:anneadayı:

66 kilo ile hamile kaldım şuanda 62 kiloyum.iyi mi kötü mü bilemiyorum.zor bi hamilelik geçiriyorum

12+2'de ölçüldüm en son 59,4 kiloydum arkadaşlar. 13+4'teyim. Pazartesi 14+2'de ölçülücem. Hadi bakalım kaç kilo olmuşum çok merak ediyorum..

Hamilelikten önce 50'ydim 15. haftamdayım 55 oldum. İştah patlaması yaşıyorum resmen :)

45 ile hamile kaldım 43 kiloyum bulantıdan birşey yiyemiyorum umarım geçer de birazcık kilo alabilirim çok zayıfım çünkü ben o_O

Ben 4 kilo verdim midem böyle devam ederse sanırım bende bebekte hiç kilo almayacağız :-(

45 ile hamile kaldım 43 kiloyum bulantıdan birşey yiyemiyorum umarım geçer de birazcık kilo alabilirim çok zayıfım çünkü ben o_O
tatlım bence korkma çünkü zayıfmışsın baya ama zayıflar çok kilo zaten alamıyor. bu bebeklerini sağlıklı taşıyamadıkları anlamına gelmiyor. aramızdaki fark doğum yaptığında seni ablası sanacaklar beniyse bu prenses bu şişkodan mı çıktı diye gösterecekler :KK70:

tatlım bence korkma çünkü zayıfmışsın baya ama zayıflar çok kilo zaten alamıyor. bu bebeklerini sağlıklı taşıyamadıkları anlamına gelmiyor. aramızdaki fark doğum yaptığında seni ablası sanacaklar beniyse bu prenses bu şişkodan mı çıktı diye gösterecekler :KK70:
ayy cnm benim ilahi güldürdün beni :) hiç öyle şey mi olur elbet vereceksin kiloları sen de hiç öyle düşünme bebişlerimiz sağlıklı olsun da kilo hiç önemli değil ama azcık da olsa tombullaşsam fena olmaz hani:KK70:

En fazla kiloyu ben almisim bu topikte :KK43: hamilelikten once 52 53 arasiydim bugun dr kontrolum vardi 61 olmusum.. sadece son bir ayda 4 kilo almisim haftada bi kilo almisim dr kizdi nerdeyse dikkat et dedi cokta yemiyorum sanki ama yemesem bu kilolar olmazdi herhalde..??? Napcam bilmiyorum artik biraz kismak lazım :KK43: :KK43: :KK43:

kizlar haftalik buraya yazabiliriz kilomuzu takip edebiliriz..ben 16. haftamdayim.2 kilo almis bulunmaktayim:kk77:
Ben 4 kilo verdim midem böyle devam ederse sanırım bende bebekte hiç kilo almayacağız :-(
merhaba canım,
Bence öyle düşünme bu dönem atlatılacak sonuçta bende bugün 13. Haftama girdim ama 1 kilo almışım hala kıyafetlerim oluyor kilo almalıyız diye birşey yok ilk 3 ayda bundan sonra alıcaz zaten :)

merhaba canım,
Bence öyle düşünme bu dönem atlatılacak sonuçta bende bugün 13. Haftama girdim ama 1 kilo almışım hala kıyafetlerim oluyor kilo almalıyız diye birşey yok ilk 3 ayda bundan sonra alıcaz zaten :)
Canım aslında kilo almamak en iyiside :-) bebek sağlıklı olsunda birde şu midem düzelse :-)

X