2015 (Agustos Sonu Eylül Başı) Tek Yumurta İkizi Doğuracak Olan Arkadaşlar

Fatmaysfm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2015
1
0
35
Merhabalar Arkadaşlar 13+1 hamileliğim var ;D 3. tüp bebek Denememizle çok şükür tuttu. Ücüzlerdi. fakat biri yaşamadı. ikiz kaldılar. Ve tek yumurta ikizleri. Daha cinsiyetleri için erken biliyorum ama sabırsızlanıyorum.. Neyse ben hamilelikle ilğili bilğilenmek istiyorum. şuan ki durumum ; benim hiç kusmam olmadı 3 ay. rahat bir hamilelik geçirdim fakat bu haftaya girince, mideme baskı yapılıyo az bir yemekle hemen şişiyor. kusmalarım başlıyo. Patlıcam zannediyorum. Kusmalarım yok diyemem. Ama en ufak kötü kokuda midem hemen ataga geçiyor. kusuyorum. sabah aç karna 1 bardak ılık su içtiğimde bu hafta kusmalarım oldu. O suyu bile Kustum. midem çok hassaslaştı. dokunsam ağlıyacak gibi. Son olarak Gazım Çok fazla oluyor sizlerde de Oluyormu? Bilğilerinizi Paylaşırsanız sevinirim..

Son Olarak Şu Dönemdeki Kullandığım İlaçlar :
Mide Koruyucu Kullanıyorum midem hassaslaştığı için. İsmi Nexıum 20mğ
kan ilacı kullanıyorum. İsmi Ferifer 40 mğ
Clexana 4000
proluton

Merhaba kimse yazmamis.
Bende suan 22 haftalık tek yumurta erkek bebeklere hamileyim. Siz hangi sehirdesiniz.nasil bebisler.
Kan transfüzyonundan etkilendin iz mi.
Benim 12 .haftadan beri kan transfüzyonu durumum var ama hala net bir tehsis koulamiyor allahtan çok ileri derecede bir durum değil.
Allahim inşallah böyle devam eder yada iyileşir.
Sağlıkla zamanında kucağımiza almayi nasip etsin allahım inşallah