2015 Ankara anneleri

brc06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
246
92
123
Merhaba arkadaşlar,

Ankara da doktor-hastane tavsiyesi, alışveriş için bizlere fayda sağlar diye bu başlığı açtım.

Ben doktorumun dediğine göre 6 haftalık hamileyim:) Bir şirkette baş mühendis olarak görevliyim. Eryaman da oturuyorum.

bayındır hastanesi-Tülin Dabakoğlu' nun takibindeyim hamile kalmadan önceki kontrollerimide tülin hanım yapıyordu.

Merhaba bende ankara keçiörende oturuyorum yenimahallede lina var oraya devam edicem ilk bebegiminde takibi orda yapılmşdı etlik zubeyde hanımda dogum yapmsdım

bende etimesgutta oturuyorum yeni mahalle devlette sinem hanima gidiyorum

Slm bende ankarada mamakta oturuyorum m6hendisim bende bi kurumda is yerime yakin vede seviyorum sakinligini akropol egidiyorum daha cok minigiz inş bu cuma kalp atislarini duyariz hayirlisi ile

Slm bende ankarada mamakta oturuyorum m6hendisim bende bi kurumda is yerime yakin vede seviyorum sakinligini akropol egidiyorum daha cok minigiz inş bu cuma kalp atislarini duyariz hayirlisi ile

bize de habe rver duyarsan bende yarın gideceğim kontrole inş duyarım kalbinide mutlu dönerim bir sıkıntı olmaz diye bolca dua ediyorum.

Arkadaşlar ben dikmende oturuyorum, iş yerim Keçiörende.. Sevgi Ateş e gittim şimdiye kadar, çok memnunum çok pozitif ve başarılı bir doktor... Henüz gebe değilim ama dr olarak tavsiye ederim :)

Merhaba kizlar Eryamanda oturuyorum ve ozel Eryaman hastanesini dusunuyorum henuz yeni ama arastirmakta fayda var;)

Merhaba kizlar Eryamanda oturuyorum ve ozel Eryaman hastanesini dusunuyorum henuz yeni ama arastirmakta fayda var:KK66:
canım tamamlayıcı sigorta die bişi var eryaman hastanesinde bi araştır istersen doğum tahlil muayene herşey dahil 2500 dü sanırım

Merhaba kizlar Eryamanda oturuyorum ve ozel Eryaman hastanesini dusunuyorum henuz yeni ama arastirmakta fayda var:KK66:
Orada Mesut bey ve oskar bey diye iki doktor var mesut beye gitme bence. nedeni ise ben eryamnda oturuyorum doktorum söğütözünde hamile olduğumu kan testi ile öğrendim 512 idi değer sonra doktorum kongrede olduğu için yakınımda bir hastaneye gitmemi kan testimi tekrarlamamı istedi. Mesut beye gittim test yaptırmak istediğimi dış gebelik v.b duurumlar içintalpe ettiğimi söyledim her gebeliği bu şekilde ele alamayacaklarını söyledi ve ultrasınla baktı kese var dedi sonra hiç bir kan testi yapmadan vitamin ve bazı ilaçlar verdi ayrıca tavrından da hiç memenun kalmadım onun dışında bende hastaneyi çok beğeniyorum bence oskar beyi dene çünkü mesut beyde hiç sıra yokken onun kapısında bekleyenler var dı

Orada Mesut bey ve oskar bey diye iki doktor var mesut beye gitme bence. nedeni ise ben eryamnda oturuyorum doktorum söğütözünde hamile olduğumu kan testi ile öğrendim 512 idi değer sonra doktorum kongrede olduğu için yakınımda bir hastaneye gitmemi kan testimi tekrarlamamı istedi. Mesut beye gittim test yaptırmak istediğimi dış gebelik v.b duurumlar içintalpe ettiğimi söyledim her gebeliği bu şekilde ele alamayacaklarını söyledi ve ultrasınla baktı kese var dedi sonra hiç bir kan testi yapmadan vitamin ve bazı ilaçlar verdi ayrıca tavrından da hiç memenun kalmadım onun dışında bende hastaneyi çok beğeniyorum bence oskar beyi dene çünkü mesut beyde hiç sıra yokken onun kapısında bekleyenler var dı
Tesekkur ederim canim bilgilendirdigin icin. Suan yenimahalle devlet hastanesine gidiyorum muayene ye. Mehmet zeki Akinci. Doktorum simdilik iyi ama nereye kadar boyle devam eder bilmiyorum Devletler gozumu korkutuyor dogum konusunda. Sende mi 1. Etaptasin canim ?

canım tamamlayıcı sigorta die bişi var eryaman hastanesinde bi araştır istersen doğum tahlil muayene herşey dahil 2500 dü sanırım
Canim cok sagol yarin birgun gidicem zaten evimin arkasinda hastane :) arastiricam Hastanenin sahibi de esimin ve enistesinin yakindan tanidigi birisi umarim oda birseyler yapar Hayirlisi..

Ben 3.etaptayim ise en yakın etap burası servis evin önünden gidiyor tembelim ben baya:(

QUOTE="arslnseda, post: 38345468, member: 625921"]Tesekkur ederim canim bilgilendirdigin icin. Suan yenimahalle devlet hastanesine gidiyorum muayene ye. Mehmet zeki Akinci. Doktorum simdilik iyi ama nereye kadar boyle devam eder bilmiyorum Devletler gozumu korkutuyor dogum konusunda. Sende mi 1. Etaptasin canim ?[/QUOTE]

merhaba bayanlar..
bende eryaman 3. etaptayım balgat koru hastanesine gidiyorum .ümit korucuoğlu doktorum :)

Merhaba kızlar ben 2014 temmuz annesiyim. Akropol hastanesi ebru hanim da takip edildim ve doğum yaptım. Hastaneden doktorumdan çok memnundum Muberra ebe hariç kesinlikle kabus gibi bir kadındı.

Kizlar önümüzdeki carsamba ikili test icin Gidicem. Nasil yapildigi hakkinda bilgisi olan veya daha once yaptırmış hamisler, dogum yapmis anneler tecrubelerinizi paylasabilir misiniz rica etsem ? Yaa birde cinsiyeti belli olur mu acebaa ikili testte ??

Kizlar önümüzdeki carsamba ikili test icin Gidicem. Nasil yapildigi hakkinda bilgisi olan veya daha once yaptırmış hamisler, dogum yapmis anneler tecrubelerinizi paylasabilir misiniz rica etsem ? Yaa birde cinsiyeti belli olur mu acebaa ikili testte ??

Bende 15 ocakta gidceğim inş, araştırdığım kadarıyla. ultrasonda ölçüm yapılıyor sonra ise kan alınıyor.

Bende 15 ocakta gidceğim inş, araştırdığım kadarıyla. ultrasonda ölçüm yapılıyor sonra ise kan alınıyor.
Canim carsamba gidiyorum bende insallah gecen hafta ultrasondan gun aldik bakalim nasil yapilacak merak ediyorum ciktiktan sonra sanada anlatirim :) Insallah cinsiyetini de soyler yaa belki soyler diye cok heyecanliyim israr edicem hic degil bir tahmin soyle diye :))

Canim carsamba gidiyorum bende insallah gecen hafta ultrasondan gun aldik bakalim nasil yapilacak merak ediyorum ciktiktan sonra sanada anlatirim :) Insallah cinsiyetini de soyler yaa belki soyler diye cok heyecanliyim israr edicem hic degil bir tahmin soyle diye :))

selam canım naısl geçti test umarım herşey yolundadır biraz anlatsana:)

Back
X