2015 Antalya Anneleri! Bu topic sizin..

OtuzlukAnne

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
44
41
23
Selam Antalyalı anne adayları..
Antalya'da yaşayıp aynı süreci geçiren, birçok konudan birbirini haberdar eden, birbirine saygıyla yaklaşıp yardımcı olan, kısacası güzel bir dostluk grubu oluşsun istiyorum. Doğacak bebeklerimiz arkadaşsız kalmasın. Hepinizden mesajlarınızı bekliyorum..
 
Merhaba ,
Bende Antalya'da yaşıyorum. Güzel dostluklar temenni ediyorum.
38 Yaşındayım 2 . bebeğime hamileyim. 9 yaşında bir kızım var , rabbim hayırlısıyla 2.bebeğimizi de ailemize dahil eder inşallah.
14 haftalık olmamıza rağmen birkaç özel hastaneden fiyatlar araştırdım. Umarım Antalya lıların işine yarar.
Medisu Hastanesi Prof 1500TL , Uzman 850 TL
Jinefem 3500TL
Medikalpark 1200-1500TL arası
OFM : 2000TL
Memorial : 5000TL
Sağlıcakla kalın sevgili Anneler ve anne adayları...
 
Hoşgeldin Nitube :)
Rabbim kucağındaki kızını ve karnındaki bebeğini sana bağışlasın inşallah :)
Ben 30 yaşındayım ve ilk hamileliğim. İlk doğumun nasıl olmuştu. Yazdığın rakamlar sezeryan mı yoksa normal doğum için mi ?
 
Hoşgeldin Nitube :)
Rabbim kucağındaki kızını ve karnındaki bebeğini sana bağışlasın inşallah :)
Ben 30 yaşındayım ve ilk hamileliğim. İlk doğumun nasıl olmuştu. Yazdığın rakamlar sezeryan mı yoksa normal doğum için mi ?
Amin Canım. İlk gebeliğim oldukça rahat geçmişti ve elhamdülillah su ana kadar buda rahat. Sezeryan doğum yaptım ve bu doğumum da sezeryan olacak. Hastaneler artık normal veya sezeryan demiyor tek fiyat veriyor. Hepsinin fiyatı aynı diyorlar.
 
Merhaba bende 11 haftalik hamileyim medikal park timur uğurluya gidiyorum doktoru daha once tercih eden varmi arkadaslar
 
Merhabalar;
Bende 32 haftalık hamileyim, Allah'ın izniyle bir kızımız olacak :) vitale hastanesi Sema Hanım'a gidiyorum ve çok çok memnunum.
 
Aramiza hosgeldiniz hanimlar. Benim gibi bu ozel sureci yasayan hamile arkadaslarla tanisinca cok mutlu oluyorum. Benim dogumuma az kaldi 34. Haftamiza girdik. Hamileligin basinda olan arkadaslarimizin merak ettikleri konuda yardimci olabilirim.
Dedigim gibi hamileligin sonuna yaklastim ama doktorumdan cok memnun oldugum soylenemez. Olimposta Serife Serap Tiryakiye gidiyorum. Cok ilgisiz ve hastasini cok takip etmeyen biri izlenimi uyandirdi. Hangi ilaci verip vermedigini bile hatirlamiyor. Bir de inatla ssk nin odemedigi ilaclari yaziyor. Doktordan cok ilac mumessili gibi bir calisma sekli var. ChemistryEngineer ChemistryEngineer doktorundan memnun oldugunu soylemissin. Normal dogumu destekliyor mu ve dogum ucretleri ne kadar vitalde. Belirtirsen cok sevinirim..
 
Teşekkürler hoşbulduk ben daha yolun basindayim senin az kalmis medikalparkta dogum 1500 doktor normal dogum yanlisi araya girdim ☺
 
:) Iyi ki araya girdin flowerela07 flowerela07 . Medikalparka gitmek istiyorum ama evim liman tarafinda. Yani Antalya'nin oteki ucundayim. Plasantam asagida oldugu icin erken dogum riskim var. Acil durumda sorun olur diye dusundum hep. Ama dedigim gibi doktoruma da cok guvenemedim. Muayne ucreti olarak ne kadar oduyorsun peki?
 
Back
X