2015 Aralık anneleri burayaaa :)

firtina16

Hayat seninle bir baska guzel..
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
1.042
479
36
Aralik anneleri diye bir grup aradim yeni oldugum icin bulamamis olabilirim, 4,5 haftalik hamisim :) nelere dikkat etmeliyiz, bulantilar baslamadan neler yemeliyiz bunlari ve daha fazlasini konusalim istedim.. buyrun hanimlar :)

Bende inşallah kızlar. Bebeklerimizi inşallah sağsalim kucağımıza alırız. Bu arada ilk gebeliğim. Sizlerin?:emir_bebek:

hayırlısı olsun cnm benimde ilk bebeğim inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız. :)

Kizlar kese ne zaman gozuktu.hcg kacken ya da kacinci gunde acaba ogrenebilir miyim tecrubeli anneler

Merhaba arkadaşlar, bende bugün kan verdim beta hcg 557 küsür çıktı, ama doktora gitmedim daha

bende aralık annesi olcam inş.netten hesaplarda 26 ocak doğum çıkıyor.benim daha bugün bhcg 88 di.inş yükselir.henüz belirti yok

Bende Aralık annesi olucam inş. Bugün test yaptırdım bende 1060 çıktı oranım. Haftaya çarşambada doktorumdan randevu aldım o zaman boşmuş nasıl sabredeceksem acabaa Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Kizlar bugun ilk kez bebegimi gordum, mercimek kadar bi kese var, onun da icinde igne ucu kadar minik bi bebis var , o kadar minnak yani bebisim, :) 5 haftalikmisim, 5 gun once ogrendigimde 702ydi bhcg, simdi kac oldugunu bilmiyorum ama hersey yolunda.dedi doktorum, Rabbim bozmasin ins. Keseyi bu kadar cabuk gorecegimi beklemiyordum acikcasi, 2 hafta sonra kalp atisina bakilacak.ailelere soylemek icin sabirsizlaniyorum :)

Kizlar bugun ilk kez bebegimi gordum, mercimek kadar bi kese var, onun da icinde igne ucu kadar minik bi bebis var , o kadar minnak yani bebisim, :) 5 haftalikmisim, 5 gun once ogrendigimde 702ydi bhcg, simdi kac oldugunu bilmiyorum ama hersey yolunda.dedi doktorum, Rabbim bozmasin ins. Keseyi bu kadar cabuk gorecegimi beklemiyordum acikcasi, 2 hafta sonra kalp atisina bakilacak.ailelere soylemek icin sabirsizlaniyorum :)
Ben.nekadarlik oldugunu Bilmiyorum bastansavma bi muayene oldu ama kese gorundu
Dogru doktoru bulman cok onemli, bence acele et. ben bursadayim ve bursanin en iyi doktorunu buldum arastira arastira, gittigim diger dr.lar yuzume bile bakmamisti..

X