- 6 Mayıs 2013
- 1.042
- 479
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde ilkBende inşallah kızlar. Bebeklerimizi inşallah sağsalim kucağımıza alırız. Bu arada ilk gebeliğim. Sizlerin?
Kac haftaliksin canim ?Ben de aralık annesi olucam allahin izniyle
Benim de ilk geveligim, cok heyecanliyim, bugun ilk kez dr.a goruncem, acaba kese gorunur mu ki, 4,5 haftalik olmam gerekBenimde ilk
hangi kayittan bahsediyorsun canim ?nereye kayıt yaptırdınız arladaşlar...
Ben.nekadarlik oldugunu Bilmiyorum bastansavma bi muayene oldu ama kese gorunduBenim de ilk geveligim, cok heyecanliyim, bugun ilk kez dr.a goruncem, acaba kese gorunur mu ki, 4,5 haftalik olmam gerek
En son dun baktirdim 1823tu bugunde kesemizi gorduk cok sukurKizlar kese ne zaman gozuktu.hcg kacken ya da kacinci gunde acaba ogrenebilir miyim tecrubeli anneler
Iyi 557 benm ill 473.99du snra 947 sonra 1823Merhaba arkadaşlar, bende bugün kan verdim beta hcg 557 küsür çıktı, ama doktora gitmedim daha
Dogru doktoru bulman cok onemli, bence acele et. ben bursadayim ve bursanin en iyi doktorunu buldum arastira arastira, gittigim diger dr.lar yuzume bile bakmamisti..Ben.nekadarlik oldugunu Bilmiyorum bastansavma bi muayene oldu ama kese gorundu
6 haftalik canimmm:)Kac haftaliksin canim ?