2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar bnde aranizdan ayriliyrm beegimin kalp atislari yok Dr ddüşük olacak dedi 7.haftada alttan ultrasonla görünmedi ilaclaimi biraktirdi simbi bos kesenin dusmeini bekleykmisim.aglamktan gözlerim harap oldu tüp bebekti zaten.Rabbimsizlerin evlatlarini bagislasn
Ayyy canm bnm çok üzüldüm yaa bnmde tüp bebek kalp atışını duymak için sabirsizlaniom allahım sabır versin

aynen benimde böyle bi süre de yanma hissi devam ediyo mantar olabilir dedi dr bide bu dönemde tahlikeliymiş eğer varsa tedavi etmek gerek dedi düşük veya erken doğuma neden olabilirmiş allah korusun
Allah korusun canım kaşıntı yoksa mantar deıldır o ıdrar yoluyla alakalı bısey bı baktırmak lazım

Merhaba arkadaslar. Allah kismet ederse bende aralik annesi olacagim. Size bi sorum olacak Ankarada olan var mi hangi hastaneye doktora gidiyorsunuz? Yardimci olursaniz cok sevinirim.

kızlar cinsel ilişkiyi doktor sizlere niye yasakladı?bana hiçbir şey demedi.
kanamam oldu benim hastaneye yattık.. sonrasında doktor civanım ilişkiye 1 ay kadar ara verin dedi
zira bebişin tutunma evresinde ilişkiyi önermiyorlar.. :KK35::KK35::KK35:

Merhaba arkadaslar. Allah kismet ederse bende aralik annesi olacagim. Size bi sorum olacak Ankarada olan var mi hangi hastaneye doktora gidiyorsunuz? Yardimci olursaniz cok sevinirim.
ben ankaradaym ama hala doktor bulabılmiş değilim doktorum HRS ye geçti çok pahalı orada.. gücüm yetmez :( arayıştayım bende..

kanamam oldu benim hastaneye yattık.. sonrasında doktor civanım ilişkiye 1 ay kadar ara verin dedi
zira bebişin tutunma evresinde ilişkiyi önermiyorlar.. :KK35::KK35::KK35:

hmm anladım canım.bize yasak diyen olmadı ama biz kendi kendimize yasak koyduk.tutunma ne zaman gerçekleşiyor acaba ben kalp atışlarını da gördüm bi sıkıntı olur mu ki bilemedim.

[QUOTbendlindan, post: 40634391, member: 605310"]Merhaba arkadaslar. Allah kismet ederse bende aralik annesi olacagim. Size bi sorum olacak Ankarada olan var mi hangi hastaneye doktora gidiyorsunuz? Yardimci olursaniz cok sevinirim.[/QUOTE]
Valla bende soracaktim ben evime yakin diye 100 .yıl hastanesine geliyorum
Devam etsemmi kararsizim tavsiye olan varsa bende takipteyim

ben ankaradaym ama hala doktor bulabılmiş değilim doktorum HRS ye geçti çok pahalı orada.. gücüm yetmez :KK43: arayıştayım bende..

bende ankaradayım.şimdilik etlik doğum evine gidiyorum.ben de arayış içindeyim.birbirimize destek olalım ankaralı hamişler :) zira burada hastane işleri bana çok bunaltıcı geliyor.adam gibi bir hastane fiyatı da makul bir yer bulmak çok zor

bende ankaradayım.şimdilik etlik doğum evine gidiyorum.ben de arayış içindeyim.birbirimize destek olalım ankaralı hamişler :) zira burada hastane işleri bana çok bunaltıcı geliyor.adam gibi bir hastane fiyatı da makul bir şey bulmak çok zor
Bende ankaradayim destekleri beklerim :)

ankaradaki arkadaşlar kadınlarkulübünde 2015 ankara anneleri diye bi sayfa var orada da toplaşabilirz.

Back
X