2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
lekelenme gecırene yada daha once dusuk felan gecırmıs olana dırek yasaklıyolar canım banada yasak demıstı ama pek dınldıgım soylenemez :KK22::oops:
canım ben düşük de yapmadım hiç lekelnme olmuyor sadece beyaz akıntım var az ama yasakladı işte :KK53:bir ay daha yok :KK70:

Merhaba, ben kk'ya yeni üye oldum. Nasipse ben de Aralık annesi olacağım. Pazartesi kese göründü.
KK'da nasıl davranılır bilmiyorum :KK64: Çevremde doğum yapan pek kimse olmadığı için; danışabileceğim pek kimsem yok.
Soru ve sorunlarım olursa buradan sizlere danışabilirim değil mi? Ya da hiç birşey olmasa da sizlerle bu heyecanımı paylaşabilirim değil mi?

Hos
Merhaba, ben kk'ya yeni üye oldum. Nasipse ben de Aralık annesi olacağım. Pazartesi kese göründü.
KK'da nasıl davranılır bilmiyorum :KK64: Çevremde doğum yapan pek kimse olmadığı için; danışabileceğim pek kimsem yok.
Soru ve sorunlarım olursa buradan sizlere danışabilirim değil mi? Ya da hiç birşey olmasa da sizlerle bu heyecanımı paylaşabilirim değil mi?
Hoş geldin canım tabikide hayırlı olsun

Kızlar yaa ben size hiç yetişemiyorum :(
Gün boyu işte oluyorum eve gelince yemek yap ye sora uykum geliyo hiç yazmamıyorum :(

kızlar bende üç gündür yemekten sonra aşırı şişkinlik hazımsızlık başladı :KK43:az da yiyorum neden olur bu ..böyle olan var mı

Evettt hayirli olsunn paylasiriz tabi insallahh:anneadayı::KK5:

tabıkı canım ben 2 normal dogum 6 gebelık yasadım bıldıgım kadarıyla yardımcı olurum Allah bebegını sag saglım kucagına almayı nasıp etsın

Amannn sakın yenik düşme, ilk günler biraz zor ama alışılıyor. Minicik bebişini düşün hep :KK46:

Baş dönmesi 1 haftadır var bende de canım. Normalde tansiyonum hep düşük zaten, hamilelikte iyice düşüyor.
Tansiyonuma baktım o zamn benim her zaman değil de işyerindeyken oluyo, bazen lavaboya giderken dönüyor gibi oluyo tuhaf

canım ben düşük de yapmadım hiç lekelnme olmuyor sadece beyaz akıntım var az ama yasakladı işte :KK53:bir ay daha yok :KK70:
valla ben ılk bebegım dusunce ogluma hamıle kaldıgımda 8 ay olmadı o yuzden dogumda zor oldu rahmım acılmadı onada ıhtıyac var rıskı donemı gecırınce tabıkı :D

kızlar bende üç gündür yemekten sonra aşırı şişkinlik hazımsızlık başladı :KK43:az da yiyorum neden olur bu ..böyle olan var mı

canım bilmiyorum ama yoktur sanırım sadesi için diyorum ..ben hemen hemen her gün içiyorum çünkü yemekten sonra aşrı şişikinlik oluyor sen de oluyor mu
Evet bende de oluyo aynen canim o yuzden icmek istiyorum esim de evhamlaniyo zararliysa falan die de ondan merak ettim

Kizlar ben zaten aranizdan ayrilmistim.ama bir sey sormak istiyorum. Simdi doktordan geldik.kese falan kalmamis ortada. Yavas yavas gitmis o. Doktor kimyasal gebelik dedi ama bunu yasayan var mi aranizda. Sonrasi hamile kalan falan.
Canim ben yasamistim.kimyasal gebelik 11. Ayda. Keseyi zor gornuatu ultrasonda sona bidaha gormedi. Suan 7+2 yim. kendi kendine degerlerin duserse ilac vermezseler hamile kalabilirsjn hemen

Back
X