• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Selam kizlar,şükür kavusturana 2 gundur boşlukta hissettim kendimi siteye giremeyince. faceiminde şifresini unuttum,giremiyorum:KK61:sabah doktora gittim ebe muayene etti açılmam varmis nstde de bir kac yuksek sancim cikti.dogumhane tarafina girince cok korktum ebede doktorumda dogumda cok zorlanirsin, problem yaratabilir dediler ve ben utanarak soyluyorum :KK22:sezaryan olmaya karar verdim, cuma gunu olsun istedik ama doktorum bir kere daha muayene etti cumayi beklemez dedi ve carsambaya karar verdik.
yani son 2 gunum. hala inanamiyorum
Hayirlisi olsun cnm bebisin geliyo çarşamba günü kavusuyosun :))

Ben kendimi biliyorum canim cidden cok korkuyorum,esimde bunu bildiginden hic istemiyordu normal dogum yapmami.muayene olurken o koltugun tepesine kadar kactim,dogumda bizimle isbirligi yapman lazim dediler yoksa bebek takilabilirmis
Bende çok korkuyorum canım ama benim sezeryanda sonra ayılmamda çok zor olmuştu ağrılarımda çoktu annem kızım sen bebek yolundaysa normal yap diyor senin çok zordu dün geceden beri düşünüyorum çarşamba gelsede dr son kararını açıklasa oğlan döndümü naptı

Ay canım ya bende de tık yok bakalım dün temizlik yaptık o kadar iş yaptım ama bebis rahat galiba
Sirma sirma esimede dyi t um okadar tepikler nere gdyor evde coduyorum is ypmktab agrilarda var ama covuk gelmiyor rahat desem degil dyotum guluyor ;) gelir djye dalga decyr

Ben kendimi biliyorum canim cidden cok korkuyorum,esimde bunu bildiginden hic istemiyordu normal dogum yapmami.muayene olurken o koltugun tepesine kadar kactim,dogumda bizimle isbirligi yapman lazim dediler yoksa bebek takilabilirmis
O zaman senin için hayırlısı olmuş canım ay ne güzel 2 güne yavrunu kucağına alacaksın sağlıklı bir şekilde ınş

Selam kizlar,şükür kavusturana 2 gundur boşlukta hissettim kendimi siteye giremeyince. faceiminde şifresini unuttum,giremiyorum:KK61:sabah doktora gittim ebe muayene etti açılmam varmis nstde de bir kac yuksek sancim cikti.dogumhane tarafina girince cok korktum ebede doktorumda dogumda cok zorlanirsin, problem yaratabilir dediler ve ben utanarak soyluyorum :KK22:sezaryan olmaya karar verdim, cuma gunu olsun istedik ama doktorum bir kere daha muayene etti cumayi beklemez dedi ve carsambaya karar verdik.
yani son 2 gunum. hala inanamiyorum
çatın mı darmış canim ondan mi zorlanirsin dediler
Hayirlisi olsun canim sağlikla gelsinde bebişin sende iyi ol gerisini boşver.
Yinede Allah gönlüne göre versin Bi bakarsin carsambayi beklemedi geldi ve cok rahat bir doğum olur kim bilir:)

Kizimin besigi geldi :anneadayı: kendide
hayirlisyla gelir ins
Çok seker canim güle güle kullansin misil misil uyusun prensesin:)

Bende çok korkuyorum canım ama benim sezeryanda sonra ayılmamda çok zor olmuştu ağrılarımda çoktu annem kızım sen bebek yolundaysa normal yap diyor senin çok zordu dün geceden beri düşünüyorum çarşamba gelsede dr son kararını açıklasa oğlan döndümü naptı
Kimi insan cok kolay atlatiyormus,kimiside cok zor atlatiyormus.ben cok nazli degilimdir kolay atlatacagimi dusunuyorum.tibbi olaylarin hepsinden cok korkuyorum simdide nasil sezaryan olucam diye cok korkuyorum,korkum heyecanimi bastiriyor

Kimi insan cok kolay atlatiyormus,kimiside cok zor atlatiyormus.ben cok nazli degilimdir kolay atlatacagimi dusunuyorum.tibbi olaylarin hepsinden cok korkuyorum simdide nasil sezaryan olucam diye cok korkuyorum,korkum heyecanimi bastiriyor
Bilmiyorum ben ilkinde normal doğumu yaşayıp sezeryana girdim onun etkisimi kötü oldum 3 defa düşüklerden dolayı kürtaj oldum ikisinde bayılttılar biri canlı canlı oldu annem sen o kürtaja dayandıysan normal onun yanında hiç kalıyor dedi çok stresliyim sezeryanı hem istiyorum hem öksüğüm var diye korkuyorum senin için en hayırlısı olsun

Kızlar bio oil diye birşey çıkmış kullanan varmı bende çatlak olmadı fakat yüzümde çok leke oldu işe yaradığını söylüyordu reklamlar dün gece sipariş verdim siz napıyonuz kekeler için

çatın mı darmış canim ondan mi zorlanirsin dediler
Hayirlisi olsun canim sağlikla gelsinde bebişin sende iyi ol gerisini boşver.
Yinede Allah gönlüne göre versin Bi bakarsin carsambayi beklemedi geldi ve cok rahat bir doğum olur kim bilir:)

Çok seker canim güle güle kullansin misil misil uyusun prensesin:)
Amin ins cnm saol

nicki nick nicki nick canım ara ara girebiliyorum bebisine kavusuyomussun canım çok sevindim ben genel anesteziyle sezeryan oldum doğumdan öğlen 12 de çıktım akşam yemeğinden sonra hep ayaktaydim canım çok şükür ağrım sizim olmadı ayaklarimdaki ödem dışında :) diğer kV konusuna gelince de biz eve bir geldik kaç aile oldugumuzu hatırlamıyorum bile son 2 gündür biraz rahatım ama inan artık evim benden bağımsız durumda mutfagim banyom hatta yatak Odam bile hiç umrumda değil hiç kimseyi takmiyorum kızımın bir gülüşü memeyi emerken bir yandan memedeki parmagimi kavramasi bunlar eşsiz hiç bir.duyguyla eşdeğer tutamiycam bebegimin kirlilerini makinaya atarken bile kokusunu icime ceke ceke atiyorum boşuna diğer konulari stres yapmışım hamileligimde. inşallah sende benim gibi yersiz kaygilara kapildigini anlarsın canım benim sana ve henüz doğum yapmamış tüm aralık annelerine hayırlı sağlıklı kolay dogumlar diliyorum.

OTE="clarita, post: 43806330, member: 172009"]Az kalmış gelir artık inşallah bir avazda atlatırsın suni sancı olmadan[/QUOTE]
İns cnm hepimiz bir avazda atlatiriz

Kızlar hastahanede bebeği plastik bi Beşik gibi bişeye koyuyolar ya ona dantelden örtü faln yapıyolar, onların ölçülerini bilen Yada hazır satılan bi yer var mi

Kaplan2535 hoşgeldin herşeyin güzel yolunda gitmesine sevindim birşey merak ediyorum doğum ücreti ne ödediniz indirip yaptılarmı meraklandım

Kızlar hastahanede bebeği plastik bi Beşik gibi bişeye koyuyolar ya ona dantelden örtü faln yapıyolar, onların ölçülerini bilen Yada hazır satılan bi yer var mi
Bende merak ediyorum evde ki beşiğim boyu aşa yukarı onun gibi lastik alıp lastiğe o ölçüde tütü dikip arka tarafından bağlasammı diye düşünüyorum

Back
X