Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur daha canım var günümüz ocak anaları aceleci davranmış bizde daha dogurmayan çokAynen cnm bnde istemiyrm bu arada ocak anal2ari bile dogurdu bu benim kizin derdi ne anlamiyrm![]()
Canım ben 45 dk yuruyordum cuma kontrolde dr bebek aşağı inmemiş bol bol yürü dedi o yuzden belim agridiginda dinlenip devam ediyorum@remya hayırlı ollsun güle güle büyüt bebeğini.
diğer doğum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun hepinize sağlıkla büyütün bebişlerinizi
2 saat yürüyüş fazla değil mi? ben ilk doğumumu normal yaptım. son günler kendimizi yormamamız gerekiyor. 30 dk 1 saat yürüyüş normal ama fazla yorarsan kendini sancıya ve doğuma gücün kalmaz.
şimdiden bu tedirginlik niyeherşey çok güzel olur eğer stres yapmazsan. korku ve panik şimdiden başlarsa vajen kasların kasılır ve gerekli açılman olmaz
sakın
bak ben 2. normalimi yapıcam valla çok rahat ve olumluyum![]()
Korkma canım güçlü ol dua et ins sağlıkla alırsın yavrunu kucağına dualarimiz seninlekizlarr ben hastanedeyim doktorum hastaneye yolladi nts iyi cikmadi kalp atislari yavas bide hareketsiz diye . doguma diye yolladi. burdada nts bagladilar iyi cikti. burdaki doktor uyuyordur dedi sabah. aksam saat 9 da yine bagliycaklar bugün burda kalicam belki yarin öbür gün dogum yaptirabilirler normal sancim falan da yok ama heralde suni sanci verirler cok korkuyomm
Hadi bakalım canım hayırlısıyla kolay doğumlar olur insKızlar şimdi doktordan geldim doğum sancılarım başlamış evde sıklaşmasını ve şiddetlenmesini beklicem bu gece ya da yarına gelir dedi dua edin bana şimdilik iyiyim arada vuruyor
Kızlar şimdi doktordan geldim doğum sancılarım başlamış evde sıklaşmasını ve şiddetlenmesini beklicem bu gece ya da yarına gelir dedi dua edin bana şimdilik iyiyim arada vuruyor
Gecmis olsun insallah bebegin en kisa zamanda iyi olurHerkese iyi akşamlar cumadan bu yana doğum yapan varmı ben cuma günü sezeryan ile doğum yaptım cok rahatti ama işte sarılık başladı dün birde beyaz pirinç renginde boyun ve kulak arkasinda iltihaplı görünümünde sivilceker çıktı bebeğim demelhem verdi bugün doktor
Herkese iyi akşamlar cumadan bu yana doğum yapan varmı ben cuma günü sezeryan ile doğum yaptım cok rahatti ama işte sarılık başladı dün birde beyaz pirinç renginde boyun ve kulak arkasinda iltihaplı görünümünde sivilceker çıktı bebeğim demelhem verdi bugün doktor
Oyy ne guzel goLwrin aydin simdiden bir avazda kurtul insallah canimKızlar şimdi doktordan geldim doğum sancılarım başlamış evde sıklaşmasını ve şiddetlenmesini beklicem bu gece ya da yarına gelir dedi dua edin bana şimdilik iyiyim arada vuruyor
Amin canım inş ama şimdiden zorlanıyorum artınca nabıcam bilmiyorumOyy ne guzel goLwrin aydin simdiden bir avazda kurtul insallah canim
Dogru soyluyorsun o yuzdn smdilik ses cikarmiyorum.yasayip gormeyi tercih ediyrmCanim sen bebis olana kadar dişini sık bebek dogunca zaten bütün enerjin inan bana ona gidiyor eşin de bunu mutlaka gorucektir kp değil eşinin gözünün nuru da olsa bebisinle ilgilenmek yerine ona hizmet etmek istememeni eşin gayet normal ve yerinde karsilayacaktir onun da kendi çocuğu çünkü babasından önce gelir şimdi atıp tutsun boşver eşler daha pinpirikli oluyor bebek için
Cnm benimde ilk bebek 4 kiloyu geçmesi muhtemel dedi 4 kilodan sonra normali önermedi bakalım az kaldı artık hayırlısıyla hepimiz alırız inşallah kucağımızaÇok az kalmış canım
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Benim ilk bebeğim
Yaklaştıkça korkmaya başladım sanki :)iri derken ne kadar senin bebiş?kaç kilodan sonra normal doğum riskli pluyo acaba?
Allah yardımcin olsun canımAmin canım inş ama şimdiden zorlanıyorum artınca nabıcam bilmiyorum
ha o zaman iyi canım. 2 saat gördüm sandım. 1 saatte kadar çok normal. ben bugn 35 dk yürüdüm. bu arada squat yapabilirsin. bir sandalyeden destek alıp aşağı çömeleceksin, içinden 10 a kadar sayıp kalk sonra yeniden çömel. 10 tekrar günde. çatın açılırCanım ben 45 dk yuruyordum cuma kontrolde dr bebek aşağı inmemiş bol bol yürü dedi o yuzden belim agridiginda dinlenip devam ediyorum![]()
evet bu ölçümler net değil. aşağı yukarı hesaplar :)Kizlar nasil aliskanljk gapmis kk kapaliydi ha bire girip baktim acildimi diye.
Yeni bir soru yine ben kizlar simdi ben 38 haftaligim dr olcumleri yapiyor ve bu haftalarda net olcum cikmaz diyo sizede oyle diyor mu doktor. Ben kafa boyu buyuk oldugu icin tqkip ediyordum simdi edemiyorum
hayırlı olsun. benim kilolar çok zor gitmişti vallaSlm kızlar hasret kaldik kadinlar klubune :)) Kilolari kafaya takan arkadaslar 62 ile hamile kaldim 72 ile doguma gittim simdi 64 kiloyum dogum yapali 10 gün oldu inanin dedikleri gibiymis kilolar emzirdikce gidiyor.Süt olsun diye baya yiyorum hatta ekmekle bana bana yemekleri tuketiorum tatli derseniz 3 ogun tuketiorm normalde bu yediklermle kilo almam lazm ama emzirmek bir nimet gercekten kilolari hic dert etmeyin![]()