• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Meltemcim sen bu hava da yürüyüş yapabiliyor musun ben spor salonuna gidip üşütmekten bile korkar oldum
Tabii yapiyorum :) günde iki kere :)
Su anda yürüyor olmam lazimdi ama foruma takıldım, 5 dk ya kalkip giyinicem cıkıcam :)
Cok kalin gymiyorum, ztn yürürken sıcak oluyo.

Kızlar bu sabah 06:20 de oğlum Yusufu normal doğumla kucağıma aldım.
5.5 saat sancı çektim. Doğum sırasında başından önce eli geldi. Son anda sezaryen olacaktım nerdeyse.. Ama şükürler olsun ben ve bebeğim iyiyiz..
Oyyy maşallah yusufcuğa :))
Tamamen doğal sanci mi suni verdiler mi tatlm?
Bzlere de normal doğum kısmet olsun inş :)

Kizlar gunaydin dunden beri tansiyonum ya sinirda yada dusuk ufagi 4 ile 5 arasnda gelip gidiyor doktorumun gelmesne cok var sizlernde hic bole dustumu doktrunuz ne dedi

Kizlar gunaydin dunden beri tansiyonum ya sinirda yada dusuk ufagi 4 ile 5 arasnda gelip gidiyor doktorumun gelmesne cok var sizlernde hic bole dustumu doktrunuz ne dedi
Canım benim en baştan beri hep düşük çıkıyor geçen cuma 9 a 4 çıktı biraz halsizlik yapiyor ama dr bişey demedi yüksek tansiyon riskli dedi bana

5.5 saat sancı çektim. Doğum sırasında başından önce eli geldi. Son anda sezaryen olacaktım nerdeyse.. Ama şükürler olsun ben ve bebeğim iyiyiz..
ne mutlu sana. pozitif bir normal doğum olmuştur umarım :) allah analı babalı büyütsün Yusuf'u. :KK200::nazar:
Günaydın kızlar nasılsınız ben 01.12.2015 saat 9.00 gibi doğum yaptım epidural sezeryan oldu 3.830 gr 52 cm oğluşum ismine alperen diye karar verdik ben hep mehmet efe olsun diyordum ama eşim alperen istedi bu arada hamilelik süresince 10 kilo almışım ilk doğumuma göre çok rahattı çabuk ayaklandım şükürler olsun şimdilik herşey yolunda
maşallah. tebrik ederim. analı babalı büyüsün Alperen :KK60: kilosu boyu harika:nazar:
Tabii yapiyorum :) günde iki kere :)
Su anda yürüyor olmam lazimdi ama foruma takıldım, 5 dk ya kalkip giyinicem cıkıcam :)
Cok kalin gymiyorum, ztn yürürken sıcak oluyo.
canım ben de 3 gündür yürüyorum 4.5 km hızla 30 dk. ve squat yapıyorum. yani yere çömelip kalkma hareketi. çatılar genişlesin diye. sıcak duş alıp perine masajı yapıyorum. tavsiye ederim. bugün de medine hurması alacağım :KK50:
benim hamileliğimin başından beri 9-5 9-4 arası gidip geliyor. doğuma yakın ya daha da düşer ya da yükselir. tuzlu ayran içmeni ve ayaklarını havaya dkerek dinlenmeni öneriyorum :KK25: geçmiş olsun

folik folik ciğim, iyi olmana sevindim. sen de normal bekliyorsun değil mi?

Gözün aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsün

Sağol canım daha çok Arkadaşlarım yaptı. Magnetleri ve heykeli heykeltraş bir arkadasım, boyamayı ressam . Ben onlar varken işte mıknatı, yapıştırma, paket işlerini falan Yaptım :) kapı süsü, yatak eteği, Takı yastığı vs de becerikli bir arkadaşım yaptı. Ama yastık kolay bence sen de yapabilirsin, tamamen silikonla yapıştırma. Biz küçük prens diye kendimiz kestik ama çok güzel hazır figürler de var. Hele kızlar için :KK200:
Hazır figürleri nerden alabilirim ki, ben de kendim yapmaya çalışsam istiyorum da

Gözùn aydin saglikla buyutmek nasip olsun ins.. normal doguran gorunce seviniyorum :) darisi bize

Bende canım bu gece hiç ağrı sızı hissetmedim sinirlerimin bozukluğundan uyuyamıyorum birde yarın dr kontrolüm var onu düşünüyorum alt tarfım idare eder şekilde çok tüylü değil hafif var temizlesemmi sanki doğumum haftaya olcakmış gibi dursamı bebek tersti allttan muayne edermi birde onu düşünüyorum
Aynı benim durumdasın cnm :( ödemelerimiz çok fazla bu ay nerdeyse nakit kalmadı dün annesi arayıp para istedi gönderirim dedi, bugün tutmuş bana bu ay az harcıycaz kartını alacam falan dedi iyice sinir oldum. Sanki sürekli gereksiz şeyler alıyorum hep Bebeğin zorunlu ihtiyaçlarını alıyorum, kendime bi Göğüs Kalkan'ı bile alamadm bana dediğine bak. Ben de zaten hiç bişey almıyorum benden Kartı alacağına annenden al önce dedim. Kaldı ki çalışıyorum ve maaşım ödemelere gidiyor. Bu dediklerime Kırıldı küstü. Ben de hiç özür fln dilemedim sabah da konsola kartını bıraktım Kızımın odasına geçip ağlamaya başladım :( olaya bak ben çalışıp didineyim kartım elimden alınsın, ama annesine harçlık verilsin ek kart çıkarılsın...

İnşallah kırkı çıkınca hepimizin yavruları melek gibi olur canım birde ben kızda on sene önce primanın bezini ve ıslak mendilini kullandım ara ara niveanın kullandım her altını açtığımda ozamanlar chicco nun bebek bakım çantasını almıştım her bez değiştirmede kremliyorrdum pişik sorunu hiç yaşamadık bunda sadece bez ve şampuan aldım şampuanda nivea çok memnun kalmıştım sebamedde güzeldi alsammı diye düşünüyorum krem almadım mendil almadım almam lazım
Sebamet pisik kremi aldim bende
Sudokremde kulkaniyorum
Ama bana her acmada neden suruyorsun surulmez pisik olursa surulur dediler :(
Bende ultra prima aldum simdi 2,5 saate aciyorum altini

Kızlar bebek bakım çantası için nasıl sizce?
Bence süper. Sırt çantası daha kullanışlı olur. Ben de evdeki sırt çantalarından birini kullanacağım.

Evet canim yarin kismetse,sezeryan olucam,normal yapamayacagima karar verdim,hayirlisi artik
Ayyy hadi bakalım. Bir bebeğimiz daha oluyor. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bizi haberdar et canım. ;)

Hastanede mecbur unibaby ama ewe gelir gelmez pamuk kullancam ben de

Ben hata ettim pamuga gecmekte biraz gec kaldim ben.ettim size tmeyin :KK43:
Ben de hastanede unibaby, eve çıkınca da pamuk su kullanacağım. Zaten hastanede 1 gece kalınıyor.

Kızlar bu son dönemde sinirlerim o kadar bozukki yaptığıma gelince hala kendime inanamıyorum ve çok üzgünüm şimdi ütü yapıyordum kızla babası koltukta yatıyorlar babası kızla oynuyor parmaklarını açıp ellerini birleştiriyolar eşimin hoşuna gittiği için sıkıyor kızın canı çok acıdı gözlerinden bir acı fışkırdı bırak diyor bırakmıyo babası ben bağırıyorum bırak babası ısrar ediyor ve bomba ben dayanamayıp gidip eşime yumruk attım on yıllık evlilikte tartışmalarımız atışmalarımız oldu böyle birşey ilk defa eşim bir kere elini kaldırmadı üstüme yürümedi eşyaya zarar vermiştir sinirden bana vermedi ben böyle birşeyi nasıl yaptım eşimin yüz ifadesi değişti şaşırdı kızdı ama tepki vermedi çok pişman oldum kız uyudu binlerce kez özür diledim kızmadığını söyledi fakat yüz ifadesinde kırgınlık var şimdi uyuyor ve ben hala ağlıyorum yaptığımdan dolayı bu hamilelik beni çok yıprattı yatağa yattık saçlarımla oynadı sarıldı herzamanki gibi ben hala özüre devam tabiki korkularımı endişelerimi anlattım yaşlanıyoruz ondan ağır geldi bu hamilelik sana dedi bi doğursanda kurtulsak dedi bilmiyorum sinirlerim artık dayanmıyor yarın nasıl olucak saat iki olsada biranönce dr gitsem sezeryansa sezeryan artık olsun istiyorum gerçi doğunca bizleri daha zor günler bekliyor ama olsun
Canım çok üzüldüm gerçekten. Okurken gözlerim doldu. Ah bu hormonlar ahhhh. Bize neler yaptırıyor!!! Neyse ki eşin senin psikolojinin farkında, olay büyümemiş ve kapanmış. Sen de kendini daha fazla üzme canım.

Back
X