- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
Kızlarr ben beni aranıza alın :)))

Hayirli olsun en son adet tarihin kac ayni olabiliriz seninleKızlarr ben beni aranıza alın :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarr ben beni aranıza alın :)))
Hayirli olsun en son adet tarihin kac ayni olabiliriz seninleKızlarr ben beni aranıza alın :)))
Hayirli olsun en son adet tarihin kac ayni olabiliriz seninle![]()
merhaba hoşgeldinMerhabalar bende aranıza katıldım![]()
İnşallah canımHayirlisi bakalm insallah cok beklemeden kalp atislarinida duyariz miniklerinizin![]()
Bizımlesınmerhaba sevgili anne adayları, sizinle miyim![]()
Hoşgeldin canımMerhabalar bende aranıza katıldım![]()
Sağlıkla inş. canım, güzel haberlerle gelyarın sabah dr gidegim kalp atışını duymak içi allahan izninle saglıkla duyarım
sagol canım tesekkur ederim aminBizımlesın
Hoşgeldin canım
Sağlıkla inş. canım, güzel haberlerle gel![]()
Benim de çok hoşuma gitti bu 12 12 2015 :)şimdilik bebeklerımız cok mınık oldukları ıcın tarıhler yanıltabılır canım azcık daha buyuyunce tam tarıhlerımızı bılırız sağlıkla gelsınlerde oncelıkle benımkının tarıhı ınsallah degısmez ya cok hosuma gıttı 12 12 2015
Ben duydum canm 7+1 de daha erkende duyarmisizda garantiye almak istedik.aramızda kalp atışını duyan var mı![]()
senin ile hemen hemen aynıyız yada bakarsın ocak başı gibi dogururuz belli olmaz:)sanırım tek aralık annesi benim Bebişim benim![]()
bende migde bulantısı pek yok ama acayip baş agrısı varKizlar mide bulantisindan olucem ne yesem cikiyo acayip bas agrim da var siz de durum ne
benım 6*5 hftalık duyarmıyım ki yarınBen duydum canm 7+1 de daha erkende duyarmisizda garantiye almak istedik.
bende migde bulantısı pek yok ama acayip baş agrısı var
Ahh bende de aynıı cnm bişey istiyor yiyorum sonra da koşa koşa wcye.ama baş ağrım yok.Kizlar mide bulantisindan olucem ne yesem cikiyo acayip bas agrim da var siz de durum ne
ellerın onemlı canım ellerini hıc bı yerıne surmemen lazım yıkamadan hanı onu yerken bı yerın kaşınsa dalgınlıkla kaşısan o sekılde oluyo lekeler aslında çilegı dudaklarımıza sursek kıpkırmızı dudaklı olurlarmı![]()