- 1 Eylül 2010
- 561
- 202
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım gecmiş olsun şimdi nasılsın kanaman durdu muGünaydın ben sizi hep takip ediyorum ama yazma fırsatım pek olmuyor.dün bel ağrısından öldüm pembe leke geldi hemen Dr kostum.yatıs yaptı dünden beri hastanedeyim.binlerce Şükürler olsun bebişim iyi.
Rabbim hepinizi korusun inş
Günaydın geçmiş olsun canim kac haftalik bebisGünaydın ben sizi hep takip ediyorum ama yazma fırsatım pek olmuyor.dün bel ağrısından öldüm pembe leke geldi hemen Dr kostum.yatıs yaptı dünden beri hastanedeyim.binlerce Şükürler olsun bebişim iyi.
Rabbim hepinizi korusun inş
Aa maşlh ben de 2 Mayıs da gidicem ilk randevuma ondan sordum :)benım karından duyuldu canım dun 6+3 cıktım cok nettı ses
hayırlısıyla duyarsın canım ınsallah bebegının pıtpıtlarını benımde sonrakı muaynem taa 12 mayıstaAa maşlh ben de 2 Mayıs da gidicem ilk randevuma ondan sordum :)
gozun aydın canımDün 6+2 de kalp atışını duyduk çok şükür. Darısı bekleyen herkesin başına![]()
gunaydın hoşgeldınnHerkse günaydıııınnnn![]()
benim vajinadan daha net duyulduVajinal mi karundan mı dinleniyo kalp atışları
canım benım oncekı gebelıgımde doktorum emedur ıgne vermıstı 2 gun rahat gecırıyodumGünaydin tekrardan:) bulanti hapi kullanan arkadaşlar dr niz hangi marka yazdi kac tane dedi günde?
olsun kız bugun bı yazı okudum burdada paylastım bulantısı olanların olmayanlara gore dusuk yapma ıhtımallerıde dusukmus ıyıdır bulantı kusmakgünaydın kızlar. dün sabah bulantım yok akşam oluyor demiştim ya.. sözümü geri aldım sabah bulantım başladı hayırlı olsun bana.. şom ağzıma..![]()
sagol cnm bende noktamı kese olarak gördüm :) çok şükür..hadı hayırlı haberlerle gelırsın ınş..