- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Sen hazirlikli ol, her an gelecek gibigecti canim cok kasiliyor dünden beri bel agrimda var ama sanci yok suan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen hazirlikli ol, her an gelecek gibigecti canim cok kasiliyor dünden beri bel agrimda var ama sanci yok suan
Kız yok ne minderi, direk kucu kucu :)Kizlar siz bebisi minderle mi aliyorsunuz kucaginiza
Dun aksam ufak bi tartismada biz yasadik bu konudan,bende banyoda yanliz takilma karari aldim.takilsin onlar odada.rahat edemem cunku.belki agliycam belki kivranicam niye seyretsinler beni.kimsenin beni o halde gormesini istemiyorum ya mecburmuyum
kesinlikle katılıyorum sana. aynı sözleri kullandım üstelik. bizimkiler bi de yarın geleceklermiş .. (bizimkiler dediysem benle alakası yok eşimin çekirge sülalesi ilk torunda değil neyin görmemişliği anlayamadım )
bütün suç eşimin ama bu sefer. dün abisi aramış. o da demiş ki bu ara ağırlaştı zorlanıyor baya. yardıma ihtiyacı var artık. o da eltiyi yollayayım diyor . elti de görümceyi çağırıyor. beni arıyolar sabah. sanırsın ben ölüm döşeğindeyim yaw bişiyim yok daha var doğuma deyip zor savdım başımdan. bakalım ama ne olacak.
eşim anneme sardı. annem de bi alem. evi dibimizde ama gelip gitmez. iş varsa gelir. bildiğin gündelikçi nasıl gelir işi yapar gider. annem öle. eşimde deliriyor ne olacak gelsin otursun yesin içsin yalnız bırakmasın seni. 7/24 bizde kalsın istiyor kadın. annen bakmayacaksa ben sana bakan bulurum son günlerin yat uzan hizmet etsinler sana. ne diye abartıyosun bu kadar anlamıyorum. akrabalık nedir bilmiyosun. görüyorum sizinkileri birbirine el gibiler yabancılar. oooooooo saydı da saydı.. tabi ben o aradahönküre hönküre başladım ağlamaya..
sonra tamam aşkım sen nasıl istersen öle olsun.. ortalığı karıştırıp bıraktın dedim. ya abin yarın elti ile görümceyi başıma bırakıp giderse ne yapacam.. oooff
çok doldum kızlar kusura bakmayın uzun oldu..
işte bende bu kafadayım. yabaniyim. ne kimseye bulaşırım nede kimse bana sülük gibi yapışsın isterim. ama bu akrabalıktan anlamayan yabani biri olarak yansıdı hep. aslında eşim anlıyordu beni ama o da artık arada kaldı sanırım. şimdiye kadar kimse karışmadı ama son dk ya kadar istemiyorum.Walla ben hep yalnizim, esim 10 gün rusyaya gtti, kv ler yan sitede oturuyolar gtmedim, annemlere bile 1 gün gttim kaldim, o da işim old için Allaha sükür yatalak hasta değiliz, illa birileriyle burun buruna olmak zorunda değilz ki, kimse olmadiğinda atlet don duruyorum ewde, esim bile varken durmam ne demeye annem ablam sürekli dibimde olsunlar.
Gecmiş olsun canm, yormuslar seniKizlar sabhtn beri doktrdydm oglen 1 de anca isim bitti alttarafi mst ye baglndm doktra goster fln tahlillerm kotu cikmis kum dokuyorum hala gecmems ilacimi cogaltti bebege gecme riski vrmus ins gecmeden kurtulurum acayp yorgunum haftaya nst icin gel dier haftada kontrol dedi
Kiz snn bgn dr knt vardi anamm bade nasilmis kg aldimi ne durumda minnakim 41 mis snn ki gene bizim oglan bence 42 43 gideri var ,))
İnş canm ya.Bazi bebeklerin biraz daha zamana ihtiyaci olabilirmis.. yani 40 hafta tahmini bir iki hafta önü arkasi olabilirmis yani saglikli oldugu surece problem olmaz ins
amaan olsun cnm.. zaten onu bekliyorum. hazır kimsecikler yokken ..
Düzelmiş pınarcim, 2985 gr 50 cm.Ne guzel iste sen zaten biran once gelsin istiyorsun,kilosu nasil olmus badisin
Oyy masallah yav kg almis isye annesi ay ben onu yerim ya sorma cnm sorma biz ocak basi dogurcaz bendede tik yok asagoda ama kanalda degil hala yukarda heryerim agriyor ama ne su var ne akinti ne kan ne bisi kiz gelmeyi dusunmuyor bu veletler yerimi iyi geldi diyecem daracik yer neresi iyi gelsin50 cm 2985 gr olmus teyzesi, bas hala asagida ama kanala yaklasmamiş bile. Sanci desen 0-1-2 aralıklarindaydi, sıpa doğmak istemiyo
Walla nurcan sona bz kalicaz galiba![]()
Kızlar merhaba.Yaklaşık 2 aydır doktorum çocuk kilolu erken doğuma neden olacak dedi ve mutlaka diyet yapmalısınız dedi.Bende çok korktum bir de tüp bebek zaten yılların özlemi var ciddi bir şekilde diyet yaptım.Kilo alımı devam etti.Ama hiç ekmek falan yemedim.Bugün gittik bebek geçen haftakiyle aynı kiloda hiç kilo almamış, bu sefer de doktor demekki iri bebek değil normal hale dönüyor dedi.Ya çok kafam karıştı, moralim de çok bozuldu acaba bebek hiç gelişmemiş mi ben biraz AC kaldım diye kizlar![]()
Yok canm, ancak 41 sonu gelir dedi, yani gecikir demek istediNeye gore 41i goremeyecegini dusundu canim
Aynen, saglikli olsunlar da...pazartesi bende muhtemelen aynı sözleri duyucam doktorumdan canım, sıkıntı yok bekleriz miniklerin keyfini napalım
He he :) doktorumun soZcüsüyüm :)Ozaman tamm surem bare meltem patron dediyse tammdir ,)))
sıkma tatlı canını nilaycım hayırlısı ne ise öyle olsun diye düşün inan herşeyde bir neden ve kısmet vardır umarım kendi istediğin gibi olurYönlendireceği doktorun numarasını da verdi zaten canım. O tarihler arasında doğum olursa yönlendirdiği doktor gelecek doğuma ama sonuçta hiç tanımıyorum o doktoru. Eşim de belki o daha iyi olur. Hayırlısı odur belki falan diyor.
Gebeliğin başından beri bu doktora gidiyorum. İnşallah doğuma da o gelir. Bir de o anlarda başka doktor stresi yaşamak istemiyorum.
inşallah.. dün o kadar sancım vardı belim nasıl ağrıyordu. adet sancısı şiddetliydi. gece bile defalarca uyandım. çok şükür dedim doğuruyorum. ama bugün gel gör ki aniden doğurmam lazım ama ne sancı kaldı ne ağrı..İnşallah çok bekletmez o zaman minik. :)
Beni de zorluyo artık yürüyüs falan ama psikolojık olarAk rahatliyorum O yuzden yürüyüsümü hic brakmıyorum.Yapıyorum canim neyse daha fazla yürüdüm bugün ama belim koptu resmen biraz dinlendikten sonra topta ziplarim artik![]()