• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Duzelmez kuzum duzelmez bebeleri sirtimiza alip memeleri sagli sollu attirip emzircez okadar sarkicak yani :KK66:)) artik silikon taktirir toplatiriz napak :KK66: memeler firarda adli film yapicam tu aralik anneleri basrolde ,)
:KK47::KK47::KK47:
aman emcüklesin de topatırız kaportayı sonra napalım! ah evlat aşkı :KK17:

Maşlh zor mu. Oldu kaçıncı bebek :) biz de normal istedik hep küçük hanım. Dönmeye karar verirse deneyeceğiz de inşlh :)
ilk bebeğim ama inan ben dahil herkes şok yaşadı çünkü doğumum çokk kolay oldu sağlam ıkınmışım doktorum öyle söyledi canım da çok yanmadı ve şuan da hiç göbek kalmadı ama ben hala karnımda bebek varmış gibi hissediyorum :KK70:

:KK47::KK47::KK47:
aman emcüklesin de topatırız kaportayı sonra napalım! ah evlat aşkı :KK17:
Gidisat o ahh o eski halim ahhh ne cibik gibiydim cagla sikel halt etmis ammaan aman nerdeeee o eski halimden eser yok simdi balinaya dondum yaaa memeler aldi basini biri saga biri sola bakiyor garibanlar toto desen cekirgenin got gibi burnu dik havada gidiyor karnim desen aheeee ahee yerlere inecek yakinda tutup yanimda gezecegim ahh ulen eski gunler bak yine efkarlandim ;) esimde spora gitti zati ben kaldim yanliz nerelere gideyim ben ne yapim ne ediyim

ilk bebeğim ama inan ben dahil herkes şok yaşadı çünkü doğumum çokk kolay oldu sağlam ıkınmışım doktorum öyle söyledi canım da çok yanmadı ve şuan da hiç göbek kalmadı ama ben hala karnımda bebek varmış gibi hissediyorum :KK70:
Kiz leyla bizede tukurde gecsin azcik bizede ;) ikinma olayini iyi yaptin demek ben kendimden supeliyim o konuda napcm yaa cok zor bisi

demek doğum yaptın leyla hayırlı uğurlu olsun çok sevindim darısı bizim başımıza bende işten çıkınca eskisi gibi giremiyorum baya uzak kaldım...
evet aslıcım erken doğum yaptım ama bebek iyi sadece sarılık olduk ama şimdi düşüşe geçti çok şükür bende aslıdan haber alamadık diye düşünmeye başlamıştım umarım iyisindir benim şekerim kademeli olarak hep düşük çıkmaya başladı çok iyiyim yani darısı sizin başınıza

inşallah.. dün o kadar sancım vardı belim nasıl ağrıyordu. adet sancısı şiddetliydi. gece bile defalarca uyandım. çok şükür dedim doğuruyorum. ama bugün gel gör ki aniden doğurmam lazım ama ne sancı kaldı ne ağrı..

Bu hamilelik garip birşey canım ya insanın bir günü bir gününü tutmuyor.

leylam355 leylam355 D Dekalpy kızlar bebişlere reflü yastığı yada boğulmasın diye yastık aldınız mı siz ben almadım tavsiye var mı
ben yan yatış yastığı kullanıyorum bebeğim her saiye içinde çok rahat ettim kusmalar başladı yan yatınca boğulma riski azalıyor gül tavsiye ederim hem dönmesini engelliyor ben 6 aylık olana kadar kullanıcam deniz de bu tarz bir şey aldı diye hatırlıyprum canım ama deniz daha iyi bilgi verir D Dekalpy

Amanın deme canım ya o kadar büyüyor mu? Benimkiler zaten büyük, hamilelikte büyümediler diye seviniyordum. Bir bedeni kabul edebilirim de iki beden fazla olur ya. :KK70:
vallahi ben nefret ederdim büyümesin diye dua ederken aman ne güzel büyüdüler sütle doldular demeye başladım nilaycım sakın üzülme benim de fikrim değişti inan senide bebeğini kucağına alınca benim gibi düşüneceksin

Ben kızımda ilk kaldığm günden itibaren dördüncü ayına kadar birde sekizden sonra göbeğim ve kalçalarıma bağdem yağı sürdüm sadece bir göğüslerim çatladı onlara sürmemiştim bundada bikaçkere lierac sürdüm çekmecede duruyor birde ozon yağı oda çekmecede şimdide vazelinin vücut losyoonunu kaşıntı oldukça sürüyorum şimdilik çatlak görünmüyor bakalım sönünce nolcaz
Ben de badem kayısı susam ve zeytınyaği karisimi sürüyorum

evet aslıcım erken doğum yaptım ama bebek iyi sadece sarılık olduk ama şimdi düşüşe geçti çok şükür bende aslıdan haber alamadık diye düşünmeye başlamıştım umarım iyisindir benim şekerim kademeli olarak hep düşük çıkmaya başladı çok iyiyim yani darısı sizin başınıza

bende daha belirti yok doktor 41 e kadar yolu var diyor bakalım artık :) iyi olmasına çok sevindim.Doğumdan sonra gelince yiyemediğim şeylerin listesini yaptım oturup rahat rahat yiyeceğim inşallah...Doktorm şeker çıkanların normal doğum yapması taraftarıyım dedi ama neden dedi sormayı unutmuşum.sen normalmi sezaryanmı yaptın canım..

Ben normal diye düşünüyordum ama o tarihte reşat bey yok hemde bebek maşşallah biraz iri çıktı sakıncalı olabilir dedi reşat bey bende riske atmicam cnm o yüzden nasipse 11 aralıkta sezeryan
Çok az kalmış canım
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Benim ilk bebeğim
Yaklaştıkça korkmaya başladım sanki :)iri derken ne kadar senin bebiş?kaç kilodan sonra normal doğum riskli pluyo acaba?

Kızlar hepinize selamlar sizleri takip ediyorum ama yazacak fırsat bulamıyorum maģlum bebe sayısı arttı :KK14: uykusuz geceler , emme ,gaz, vs. derken 5 günü geride bıraktık hafif sarılığımız var onu da bol sütle atlatmaya çalışacağız inşallah...sezeryan ağrılarımızda geride kaldı çok şükür sadece vücudumda özellikle ayaklarımda ödemler var onlarda zamanla geçecekmiş...bizden şimdilik haberler böyle:KK15:

Back
X