• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
aynen canım gelmedı sıpa bıde hastanede duran sancı evde yıne başladı bu sefer ınat ettım kanama felan kendılıgınden başlamazsa gıtmıcem
e sen tecrübeli anasın, öyle yap tabi, bugün doktor da erkenden gelip boşuna bekleme buralarda, eve geri yollarım dedi :) evin zaten yakın iyice dinlenip bekleyip ılık duş aşmadan gelme dedi :KK70:

Canım
Canım hayat çok zor ve boş her şeyin bittiği yerdeyim son sözü yaşadım bir varsın bir yoksun babamı yolcu ettim çok özledim sesini kendisini şimdi annemleri bekliyorum memleketten şimdiden çok kıskanıyorum anne ve babası yanında olanları kıymetini bilin istedim çok şanslılar benim babam torununu goremedi bende babamın mezarını
Canım başın sağolsun demek kaybettin babani cok üzüldüm Allah geride kalanlara can sağliği ve sabir versin,naparsin hayat bu bir varsin bir yoksun işte :KK61::KK19:

kızlar ben nefes almakta inanılmaz zorlanmaya başladım artık.az önce duşa girdim, çıkarken baya bi fenalaştım.kalbim deli gibi çarpmaya başladı,eşimden su istedim hemen.sanki kilometrelerce yol koşmuş gibiyim yaa
Bende de bir ara çok oldu hatta gece uykudan uydırıyordu,korktum kardiyolojiye gitti dedi doktorum hersey normal cıktı,bu dönem olur dedi ayrıca psikolojik de olabilir dedi,cidden o sıra doğum korkusu sarmıstı onu atlatınca o da gecti

Arkadaşlar cok şükür meleğim dogdu sezeryan ile inanın anlattıkları gibi degil çok rahatti sondayi takarken cikartirken bele vurulan igne inanın hic acimiyor içiniz rahat etsin ameliyatta hicbirsey hissetmiyorsunuz bebegimi gorunce sadece ağladım oglen 12 de dogdu sadece ayağa kalkınca dikislerim agiriyor
gözünüz aydın cnm Allah hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin.
Canım
Canım hayat çok zor ve boş her şeyin bittiği yerdeyim son sözü yaşadım bir varsın bir yoksun babamı yolcu ettim çok özledim sesini kendisini şimdi annemleri bekliyorum memleketten şimdiden çok kıskanıyorum anne ve babası yanında olanları kıymetini bilin istedim çok şanslılar benim babam torununu goremedi bende babamın mezarını
Yenidoğanların sayfasında böyle bir haberle dünyanın dengesini, gerçeğini hatırlattın bize cnm, başınız sağ olsun, Allah sabır versin, nur içinde yatsın babacığın o_O

e sen tecrübeli anasın, öyle yap tabi, bugün doktor da erkenden gelip boşuna bekleme buralarda, eve geri yollarım dedi :) evin zaten yakın iyice dinlenip bekleyip ılık duş aşmadan gelme dedi :KK70:
dun kotnrolumde ortaya cıkmasaydı acıklık ben yıne yatmazdımda doktor dırek yatıs deyınce bıse dıyemedım yoksa sancıyı evde cekme taraftarıyım ben

Bugün doktora gittim. 2900kilosu 49 cm boyu. 35+4 teyidi bebeğim amaonden gidiyo. ben hic alma isim kilo bu sefer o almış. Nst iyi cikti. tahlillerim iyi. Anesteziden onay aldim. 19 aralik 9:30agun verdi 7 de hastanede olu caz kismetse.

35/36 haftada sizin bebeklerinizkac kiloydu?
bende 36. Haftadayim iki gun once gittim doktora 3 kg di.hadi hayirlisi sezeryan günüde almışsin hayirlisiyla dogsun bebeğin insallah

Arkadaşlar cok şükür meleğim dogdu sezeryan ile inanın anlattıkları gibi degil çok rahatti sondayi takarken cikartirken bele vurulan igne inanın hic acimiyor içiniz rahat etsin ameliyatta hicbirsey hissetmiyorsunuz bebegimi gorunce sadece ağladım oglen 12 de dogdu sadece ayağa kalkınca dikislerim agiriyor
gözün aydin canim saglikla büyüt bebeğini.

amin ınsallah canım sımdı mukus tıkacım gıttıgı ıcın cok korkuyorum bebegımın enfeksıyon kapmasından pazartesı salıya dogru gelse
Benim kuzenimin eşi doğum yaptı birkaç hafta önce,nasıl olmuş filan anlatmıstı,nişanı geldikten 3gün sonra sancım sıklaşınca gittim hastaneye dedi,bende normal bi durum diye düşündüm yoksa enfeksiyon riski olsa giderdi hemen,bişey olmaz inş bebeğine canım güzel düşün

Canım
Rabbim sabir versin :(

Benim kuzenimin eşi doğum yaptı birkaç hafta önce,nasıl olmuş filan anlatmıstı,nişanı geldikten 3gün sonra sancım sıklaşınca gittim hastaneye dedi,bende normal bi durum diye düşündüm yoksa enfeksiyon riski olsa giderdi hemen,bişey olmaz inş bebeğine canım güzel düşün
inşallah canım benım nişanım kendı bozulsa belkı korkmazdım ama doktorun muaynesıyle bozuldu aşırı dıkkat etmem gerekıo ay ınsallah benımde 3 gun sonra felan gelır

Canım
Ayyy canım çok üzüldüm :( Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. İnsan ne diyeceğini bilemiyor. :( Geride kalanlara Allah sabır versin. Her ne kadar hayatın bir gerçeği olsa da kabullenmek gerçekten çok zor. Sana hayırlı doğumlar, çocuklarınla birlikte güzel bir hayat diliyorum.

kızlar ben nefes almakta inanılmaz zorlanmaya başladım artık.az önce duşa girdim, çıkarken baya bi fenalaştım.kalbim deli gibi çarpmaya başladı,eşimden su istedim hemen.sanki kilometrelerce yol koşmuş gibiyim yaa
Ben de birkaç gündür nefes sıkıntısı yaşıyorum. :(

Canım
Basin sagolsun Allah mekanini cennet etsin insaAllah Rabbim sizede sabir versin gercekten cok zor benim babamda yok anne baba gibisi yok gerçekten

benim kp düşüncesiz adam gelin rahatsız olur mu olmaz mı.evde dünür(annem) olacak rahat eder mi edemez mi.birde bi iş yapmaz ayağına bekler herşeyi. gecen ay gelmişti evimi didik didik gezdi kurdaladı yatak odama bile girdi.zaten sinirim ona düşündükçe cinlerim tepeme çıkıyor.birde çocuğu şap şup öpecek.yanımdan ayırmıycam vermıycem kimseye.
Benim kp de hep bebeklerin yanağını sıkarak sevşyor çok sinir oluyorum öpme huyu yokta iştecan sıkıcı

Kızlar doktora gittik,bebişin gelmeye niyeti yok doğum kanalına inmemiş yüzünü bile net gördük.doktor bekleriz yasal sezeryan süresine kadar dedi haftaya cuma yine gel dedi,sanki kanala inmiceğini ima etti hiç sezeryanı agzına almazdı cunku,bi de ben normal doğum olursa dayanamazsam epidural olur mu dedim epidural yapıcagıma sezeryan yaparım dedi niye öyle diyo anlamadım
Benim doktorum da normal doğumdan yana. Gerekli olursa epidural yapma taraftarı.
41.hafta dolduğu halde bebek doğmazsa o zaman müdahale ederiz dedi. Suni sancı istemediğimi söyledim. Sunide açılma olacağına kanaat getirirsem suni yaparız yoksa sezeryan dedi.
Yani sezeryan en son tercih.

Benim doktorum da normal doğumdan yana. Gerekli olursa epidural yapma taraftarı.
41.hafta dolduğu halde bebek doğmazsa o zaman müdahale ederiz dedi. Suni sancı istemediğimi söyledim. Sunide açılma olacağına kanaat getirirsem suni yaparız yoksa sezeryan dedi.
Yani sezeryan en son tercih.
ben tamamen suni sancıyla doğurdum ve açılmamın 5 cm lik kısmını suni sancı yaptı normalde 10 cm açılmayla doğuma alırlar beni 8 cm aldılar prematüre bebekler de 8 cm yeterli imiş sakın korkma inan dayanma gücü gliyor insana öyle kıvrandırmadı beni ama kişiden kişiye değişebilir ağrı olayları

Kafana takma cnm hersey oluruma varir sen lohusa olacaksin rahat olman lazim

Bnmde kayjnvalidem gelcem o gitck kp gelcek bnm basima kalcak o geldimi annem gelemeyecek e ben kendimemi bakayim bebegmi sizemi kaynimda bizimle yasiyor 3 erkek bogazina bebege ve kendime bakicam.bunu akil eden yok ses etmiyrm simdilik zamani helince soylencem sen sakin uzme kendini
Çok zor günler bizi bekliyor allahım sabır versin

Back
X