• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Leyloşum bana hastane liste verdi gaz yapan besinlr süt yapan besinler fln ben resmen gaz yapan hiçbir şey yemiyorum korkudan:KK70:
denizcim süpermiş bana vermediler o listeden resmini atarmısın listenin eğer elinde varsa zahmet olmazsa tabi ne yiyeceğimi şaşırdım yaa zaten kaşık kadar bebeğim var birde sancıdan kıvranmasın canım bebeğim

Bugün doktora gittim. 2900kilosu 49 cm boyu. 35+4 teyim amaonden gidiyo. ben hic alma isim kilo bu sefer o almış. Nst iyi cikti. tahlillerim iyi. Anesteziden onay aldim. 19 aralik 9:30agun verdi 7 de hastanede olu caz kismetse.

35/36 haftada sizin bebeklerinizkac kiloydu?
Maşallah bebeğine. :nazar:
35.haftada benim bebeğim 2600 gr.ve 49cm.idi.
37.haftada 3200 gr.ve 51cm.olmuş.

Slm kızlar. Bende bugün kontroldeydim tahlil sonuçları hiç iyi çıkmadı. Magnezyum demir b12 kalsiyum vs hepsi çok düşük dedi doktor kanın hiç kalmamış dedi sadece demir ilacı kullanıyordum aylardır. 10 tane b12 iğnesi yazdı bi de kan yüklemesi lazım dedi sabah gideceğiz yükleme için 5 saat filn surerms. Su halde ameliyata bile girsen girmeden önce ve sonra takviye kan gerekir dedi. Çocuk dogsa nefes nefese dogar ddi
Canım bolbol pekmezde tüket geçmiş olsun

ben tamamen suni sancıyla doğurdum ve açılmamın 5 cm lik kısmını suni sancı yaptı normalde 10 cm açılmayla doğuma alırlar beni 8 cm aldılar prematüre bebekler de 8 cm yeterli imiş sakın korkma inan dayanma gücü gliyor insana öyle kıvrandırmadı beni ama kişiden kişiye değişebilir ağrı olayları
Teşekkürler canım. Sana en başından itibaren mi suni sancı verdiler? Doğumu neden erken başlattılar? Şimdi bebeğin ve sen nasılsınız?

Canım
Canım hayat çok zor ve boş her şeyin bittiği yerdeyim son sözü yaşadım bir varsın bir yoksun babamı yolcu ettim çok özledim sesini kendisini şimdi annemleri bekliyorum memleketten şimdiden çok kıskanıyorum anne ve babası yanında olanları kıymetini bilin istedim çok şanslılar benim babam torununu goremedi bende babamın mezarını
Ah canim benim Allah baska acilar gostermesin,hayat boyle iste bur taraftan doganlsr bir taraftan olenler:KK43:sende yawrun icin guclu olmak zorundasin

Arkadaşlar cok şükür meleğim dogdu sezeryan ile inanın anlattıkları gibi degil çok rahatti sondayi takarken cikartirken bele vurulan igne inanın hic acimiyor içiniz rahat etsin ameliyatta hicbirsey hissetmiyorsunuz bebegimi gorunce sadece ağladım oglen 12 de dogdu sadece ayağa kalkınca dikislerim agiriyor
Gözün aydın canım. Bebeğini sağlıkla büyüt. :nazar:

ben tamamen suni sancıyla doğurdum ve açılmamın 5 cm lik kısmını suni sancı yaptı normalde 10 cm açılmayla doğuma alırlar beni 8 cm aldılar prematüre bebekler de 8 cm yeterli imiş sakın korkma inan dayanma gücü gliyor insana öyle kıvrandırmadı beni ama kişiden kişiye değişebilir ağrı olayları
Epiduralde yaptilar demi sana o yuzden cok hissetmemissindir sancilari.insallah bizleeinkide oyle kolay gecer.suna bak nerden nereye cok korkuyorum dizlerin titriyor nasil dogum yapicam diyodun,simdi oldu bitti hrsey kac gun gecti uzeeinden bide bizlere nasihatler veriyorsun:KK48:

Cnm aynı şeyi söyledik ztn ben sana katıldığımı belirtmiştim bi arkdş ikisini de aynı anda emziriyomuş ya neyse srun yok
Benim kızım emdiği zaman 20 dk emerdi 10 dk biri 10 dk diğerini verirdim dr ozamanlar birdaha meme vericeğin zaman en son hangisini verdiysen ondan başla dedi ama süreklide misal solu verme bu sefer öbür memede süt çok beklediği için çcuk emince kusar demişti 2870 gr domuştu bir haftada 700 gr almıştı ek gıdayada sütüm yaradığı için sekizinci ayda geçirmişlerdi

Arkadaşlar cok şükür meleğim dogdu sezeryan ile inanın anlattıkları gibi degil çok rahatti sondayi takarken cikartirken bele vurulan igne inanın hic acimiyor içiniz rahat etsin ameliyatta hicbirsey hissetmiyorsunuz bebegimi gorunce sadece ağladım oglen 12 de dogdu sadece ayağa kalkınca dikislerim agiriyor
Gözünüz aydın ne güzel bir doğum hikayen olmuş darısı başımıza

Canım
Canım hayat çok zor ve boş her şeyin bittiği yerdeyim son sözü yaşadım bir varsın bir yoksun babamı yolcu ettim çok özledim sesini kendisini şimdi annemleri bekliyorum memleketten şimdiden çok kıskanıyorum anne ve babası yanında olanları kıymetini bilin istedim çok şanslılar benim babam torununu goremedi bende babamın mezarını
Canım başın sağolsun allah rahmet eylesin sabır versin

kızlar ben nefes almakta inanılmaz zorlanmaya başladım artık.az önce duşa girdim, çıkarken baya bi fenalaştım.kalbim deli gibi çarpmaya başladı,eşimden su istedim hemen.sanki kilometrelerce yol koşmuş gibiyim yaa
Aynısı bendede oluyor canım çok zor nefes alıyorum

Back
X