• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Birde kızlar bir öneride bulunayım şimdi bebeklerimizi her emzirdiğimizde iki goğustende sıt vermemiz gerekmiş birde birdahaki emzirmede enson verdiğimiz memeden vermemiz gerekmiş çünkü sut oraya öncesinde inmiş oluyormuş dutumuzun kaliyeside sutumuzde artıyormuş kızdayken dr söylemişti

Ben hep dönüşümlü emziriyorum gayet de doyuyor her memeyi de her seferinde emzir demedi hemşireler de hep dönüşümlü yaptırdı hastanede.
Zaten dönüşüm yapmasam kesin yara olur uçlar zaten hassas çok :KK43:(
clarita clarita D Dekalpy kızlar beni tane tane aydınlatın hele :kk77: bilgiye açım!

Epiduralde yaptilar demi sana o yuzden cok hissetmemissindir sancilari.insallah bizleeinkide oyle kolay gecer.suna bak nerden nereye cok korkuyorum dizlerin titriyor nasil dogum yapicam diyodun,simdi oldu bitti hrsey kac gun gecti uzeeinden bide bizlere nasihatler veriyorsun:KK48:
aynı şeyi düşünüyorum ben de @nilbebekveannesi için :KK48: maşallah ya :nazar: hepimiz kolaylıkla atlatırız inşallah doğumu.

Ne bileyim uyandim oylesine,sancim yok cok sukur,senin kontrol nasil gecti bugun
Aman iyi ol da cnm :KK19: Sana cvp yazmıştım cnm akşam gelince, yanlış anlama diye diyorum, bildirim arada kaynadı heralde. İyi geçti kontrol, bi sıkıntı yok, her şey yolundaymış, 3 kilo olmuş. Çatı ve nst istemiyor dr. Şu anda kasılma, sancı vs olmasından doğal bişey yok, nst'de bunun çıkması bizi bir yere götürmez, ha illa giricem diyosan yaziyim git gir" dedi :KK53: tam bnm kafadan adam ya psiko! Gelecek cuma tekrar bekliyor. Çıkışta eminönüne gittik eşimle, son birkaç eksik vardı o bahaneyle gidip battaniye , birkaç zıbın falan aldık. Dr iyi olduğumu söylemese her an doğurabilirim korkusuyla ev civarından uzaklaşamıyordum, iyi geldi bugünkü tur o yüzdn :KK45:

Aman iyi ol da cnm :KK19: Sana cvp yazmıştım cnm akşam gelince, yanlış anlama diye diyorum, bildirim arada kaynadı heralde. İyi geçti kontrol, bi sıkıntı yok, her şey yolundaymış, 3 kilo olmuş. Çatı ve nst istemiyor dr. Şu anda kasılma, sancı vs olmasından doğal bişey yok, nst'de bunun çıkması bizi bir yere götürmez, ha illa giricem diyosan yaziyim git gir" dedi :KK53: tam bnm kafadan adam ya psiko! Gelecek cuma tekrar bekliyor. Çıkışta eminönüne gittik eşimle, son birkaç eksik vardı o bahaneyle gidip battaniye , birkaç zıbın falan aldık. Dr iyi olduğumu söylemese her an doğurabilirim korkusuyla ev civarından uzaklaşamıyordum, iyi geldi bugünkü tur o yüzdn :KK45:
Evet evet hatirladim yazdiklarini,uyku sersemi unutmusum.sevindim herseyin yolunda olmasina.
Bende son haftaya giricem neredeyse,sokaklarda dogurucam bu gidisle.iyi oldugumu belirti olmadigini dusunup atiyorum kendimi sokaklara.bakalim pazartesi ne cikacak insallah zorla dogurtmazlar benio_O

Bugün doktora gittim. 2900kilosu 49 cm boyu. 35+4 teyim amaonden gidiyo. ben hic alma isim kilo bu sefer o almış. Nst iyi cikti. tahlillerim iyi. Anesteziden onay aldim. 19 aralik 9:30agun verdi 7 de hastanede olu caz kismetse.

35/36 haftada sizin bebeklerinizkac kiloydu?

36+1 de 2930 gramdı canım.

Arkadaşlar cok şükür meleğim dogdu sezeryan ile inanın anlattıkları gibi degil çok rahatti sondayi takarken cikartirken bele vurulan igne inanın hic acimiyor içiniz rahat etsin ameliyatta hicbirsey hissetmiyorsunuz bebegimi gorunce sadece ağladım oglen 12 de dogdu sadece ayağa kalkınca dikislerim agiriyor

Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım.

Canım hayat çok zor ve boş her şeyin bittiği yerdeyim son sözü yaşadım bir varsın bir yoksun babamı yolcu ettim çok özledim sesini kendisini şimdi annemleri bekliyorum memleketten şimdiden çok kıskanıyorum anne ve babası yanında olanları kıymetini bilin istedim çok şanslılar benim babam torununu goremedi bende babamın mezarını

Başınız sağolsun canım. Allah sabır versin.

Teyzeleri dogduk biz. Bebisim şuanda yoğun bakımda suyunu yutmus. Ben daha göremedim. Babası gördü iyi diyor. Dualarınızı eksik etmeyin güzel teyzeleri
Gözünaydın canım benim inş bir an önce yoğun bakımdan da çıkar her şey çok güzel olur Dualarım seninle

Uyku düzeni filan kalmadı allak bullak oldum belli bi saatte yatıp belli bi saatte kalkanlara özeniyorum gerçekten, o değil sancı filan da yok, anca aşağı kısmımda bıçak batması oluyor o da arada, gidişatıM sezeryana döncek die korkuyorum off off :(

Uyku düzeni filan kalmadı allak bullak oldum belli bi saatte yatıp belli bi saatte kalkanlara özeniyorum gerçekten, o değil sancı filan da yok, anca aşağı kısmımda bıçak batması oluyor o da arada, gidişatıM sezeryana döncek die korkuyorum off off :KK43:
Zaten normal dogum yapan cok az bu topicte hepimiz icin hayırlısı olsun

Kkizlar normal dogum icin yattim 7 saat suni sanciyla oldurduler beni sonra sezeryana aldilar dun aksam 8 de dogum yaptim hayatimin en zor anlariydi dua edin nolur kizimda bende pek iyi degiliz.
Canım Allah yardımcınız olsun neyiniz var :(

Kizlar dudagimda ucuk cikmis küçük falanda degil biraz büyükçe neyapam bilmiyorum ilaç kullaniliyomu uçuk kremi falan internet internetten arastirdim kullanan var çoğunluk kullanmamış siz nediyosunuz durdu durdu dogurcam uçuk cikti ya off :(

sermin79 sermin79 cnm bende dun seni dusunuyordum noldu diye ; ( basiniz sagolsun cnm Rabbim sana ve bebegine saglikli omurler versin cok zor bir durum ve surek nolur sabirli ve itikatli ol annene destek olmaya calis en onemlisi de bebegini bu durumdan dolayi arada birakma guclu olmaya calis ; ( Rabbim sana dayanma gucu kuvveti versin Mevlam babana rahmet eylesin mekani cennet olsun

benim kp düşüncesiz adam gelin rahatsız olur mu olmaz mı.evde dünür(annem) olacak rahat eder mi edemez mi.birde bi iş yapmaz ayağına bekler herşeyi. gecen ay gelmişti evimi didik didik gezdi kurdaladı yatak odama bile girdi.zaten sinirim ona düşündükçe cinlerim tepeme çıkıyor.birde çocuğu şap şup öpecek.yanımdan ayırmıycam vermıycem kimseye.
Yatak odasii mi yok artık Senn durum esraecem esraecem in kurtlu ko ile aynıymiş.

Back
X