• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Nasil oluyo ya :KK43:
Sarktı mı :KK43:
Ben emzirmeyi bıraktıktan sonra kocakarı memesi gibi sarkmıştı ve sönük kırış kırış bişey olmuştu hatta ozaman maddi durumda iyi değildi eşim bileziklerini bozdur istersen silikon yaptır demişti dr gitmiştim dr toparlıcak daha çok gençsin başka çocuk istemiyormusun demişti yaptırmamıştım ve bir aya toplamışlardı avondan dikleştirici krem almıştım birde buz sürmüştüm

Kizlar ole canim sikkin ki gebelik basuru oldum bu seferde dogum yapinca gecer mi acaba yasayan var mi bu sikayeti.
Hamileligin verdigi tum sikayetleri yasadim hen hemen sansa bak

Be de senden bahsetmiştim, sen olayı cözmüşsün esracım masallah :)
Kurtlu adam daha gelmedi di mi :)
Hyr ama gelmeye be gitmemeye cok hevesli sesimi cikarmiyorum cunku kimse gelmesin bu kiz lohusa olacak bakima ihtoyaci var cocuk emzirecek diye dusunmyor geldiginde tek gelecek cunku bnde oluruna biraktm o geldiginde anneme falan gitmeyi dusunuyrm annem gelip kalamayacagi icin ;)

Çok geçmiş olsun canım. Hayırlı olsun. Normal doğum belirtileri başlamış mıydı? Niye o kadar saat suni sancı verip sonra sezeryana döndürdüler? Devlet hastanesi mi özel mi? Dualarımız seninle. En kısa zamanda umarım sağlığınıza kavuşup eve çıkarsınız.

Geçmiş olsun. Uçuk kreminin hamileliğe bir zararı olmaz diye düşünüyorum. Sık sık uçuk çıkaran biri isen her zamanki uçuk kremini kullan canım.
Bayadir cikmiyodu simdi korkuyorum kullansam mi diye bisi olmazsa kullaniyim madem çünkü baya geniş cikti busefer

Teyzeleri dogduk biz. Bebisim şuanda yoğun bakımda suyunu yutmus. Ben daha göremedim. Babası gördü iyi diyor. Dualarınızı eksik etmeyin güzel teyzeleri
Maşallah canım bebişinle sana , inşallah en yakın zamanda birbirinize kavuşur bir daha hiç ayrılmazsınız

Ayni permormansi ins dogumumda yapmaz cocugu sevcemm diye park yatak yanimizda ama.oyle birsey olursa esime soylerim :KK66:
Senin kp yaptığını benim kv yapıyor bizi uygunsuz şekilde yakaladığı halde hala kapı vurmadan pat diye girer yatak odasına geçen gece bizde kalktı bizim sabah dışarda işlerimiz vardı kızı okula götürmek için sabah sabah uyandırmak için sessizce odaya giriyor insan tıklatır seslenir sanki bunca zaman bizi hep birileri uyandırmış bende kurtlu karı diyorum valla o sabah resti çektim eşime anana ya sen söyle yapması gerekeni en sonunda ben patlarsam iyi olmucak dedim

Kizlar ole canim sikkin ki gebelik basuru oldum bu seferde dogum yapinca gecer mi acaba yasayan var mi bu sikayeti.
Hamileligin verdigi tum sikayetleri yasadim hen hemen sansa bak
Cnm bnmde cikti dun biri bahsetti bnde dogumdn snra yapmayi dusunuyrm patlican sapi 10 tane 10 bucuk bardak su kaynatiyrsn snra sabah aksam iciyrsn 5,gn sonunda patlayip kaniyorms sonra gidiyorms hamileykn yspamm ama dogumdn snra yapicm ins

Senin kp yaptığını benim kv yapıyor bizi uygunsuz şekilde yakaladığı halde hala kapı vurmadan pat diye girer yatak odasına geçen gece bizde kalktı bizim sabah dışarda işlerimiz vardı kızı okula götürmek için sabah sabah uyandırmak için sessizce odaya giriyor insan tıklatır seslenir sanki bunca zaman bizi hep birileri uyandırmış bende kurtlu karı diyorum valla o sabah resti çektim eşime anana ya sen söyle yapması gerekeni en sonunda ben patlarsam iyi olmucak dedim
Ya valla 9 aylik hallerimizle disunduklerimize bak empati yapmaya calisyrm ya bnm babam hayatta yanasmaz odama diyorum onuda oyle kabulenmeye calisyrm ama simdi senin mevzunu gozumdr canlandirdim ayip ya ne diyim dusunemiyorlar demekki ; ((

Rabbim kirtarsin yardimcimiz olsun hepimizin

Cnm aynı şeyi söyledik ztn ben sana katıldığımı belirtmiştim bi arkdş ikisini de aynı anda emziriyomuş ya neyse srun yok
Kuzum cevaplarken karistirdim ozaman birisi yazmisti ilk sutle doyuyor uyuyor diye
Ben fazla online olamiyorum burda malum oglusum daha cok zamanimi aliyor
Kusura bakma emi

Cnm bnmde cikti dun biri bahsetti bnde dogumdn snra yapmayi dusunuyrm patlican sapi 10 tane 10 bucuk bardak su kaynatiyrsn snra sabah aksam iciyrsn 5,gn sonunda patlayip kaniyorms sonra gidiyorms hamileykn yspamm ama dogumdn snra yapicm ins
Su bardayla mi kendiliginden gitmez mi ki dogurunca cok canimi yakiyo

Yapanlardanmi duydun ?

Kizlar.birde size oglusumda deneyipte suana kadar sikinti yasamadigim seyi soyliycem
Cogu insan karsi cikti ama ben yaptim
Maden sodasini asidini aldim
Bebisim sut icmeden 1 damla agzina damlattik gazi olmasin diye
Ve ise yaradiii sukurler olsun

Canım benim başıma gelmedi kızkardeşimde hamile onun başına geldi ne oturabiliyordu ne ayakta dr pomat vermiş birde lahana suyunu kaynatıp bir kovaya oturmuş onun buharına iyileşti artık ilaçmı lahana suyumu fayda etti bilmiyorum nettede doğumdan sonra kendiliğinden geçtiğide yazıyor geçmiş olsun

Dogum sonrasi doktora git,krem falan veriyorlar gecer,bende de oldu gebeligim suresince ama 1 aydir falan gecti,kabiz olmaki iyilessin,tam iyilesirken tekrar cikiyor yoksa.ben kendim tedavi ettim.evde krem vardi onu surdum 2 defa,birde kabiz olmamak icin ilac ictim duzeldi

Back
X