- 25 Nisan 2015
- 5.386
- 4.146
- 123
- 46
canım ya yalancı sancıdır belki kaygılanmaEvet canim dun gece bayagi sancili gectim,korktum bayagi ama gunfuz olmadi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya yalancı sancıdır belki kaygılanmaEvet canim dun gece bayagi sancili gectim,korktum bayagi ama gunfuz olmadi
Arkadasim siz baya baya esya toplamişsiniz, hastaneden cıkar direk yurt dısına tatile gidersinz artık :)Hastane çantalarının içini hazırlamıştım ama bir türlü tam bitirip yerleştirememiştim. Akşam akşam bir his sen kapat şu çantaları hazır dursun dedi :) Ve kapattım :) Çantalar alıp çıkmalık oldu :) Süsler, püsler, araba koltuğu ile baya kalabalık olacak ama anca sığdık ... Sağlıkla, neşe ile olur hastane çıkışı toplanmaları inşallah![]()
Kızlar merhaba.Yaklaşık 2 aydır doktorum çocuk kilolu erken doğuma neden olacak dedi ve mutlaka diyet yapmalısınız dedi.Bende çok korktum bir de tüp bebek zaten yılların özlemi var ciddi bir şekilde diyet yaptım.Kilo alımı devam etti.Ama hiç ekmek falan yemedim.Bugün gittik bebek geçen haftakiyle aynı kiloda hiç kilo almamış, bu sefer de doktor demekki iri bebek değil normal hale dönüyor dedi.Ya çok kafam karıştı, moralim de çok bozuldu acaba bebek hiç gelişmemiş mi ben biraz AC kaldım diye kizlar![]()
Slm kızlar. Bende bugün kontroldeydim tahlil sonuçları hiç iyi çıkmadı. Magnezyum demir b12 kalsiyum vs hepsi çok düşük dedi doktor kanın hiç kalmamış dedi sadece demir ilacı kullanıyordum aylardır. 10 tane b12 iğnesi yazdı bi de kan yüklemesi lazım dedi sabah gideceğiz yükleme için 5 saat filn surerms. Su halde ameliyata bile girsen girmeden önce ve sonra takviye kan gerekir dedi. Çocuk dogsa nefes nefese dogar ddi
3 kg gayet iyi gulo, alsalar da bebiş sağlşkli olur artkcanim insallah iyisinizdir bebeğinle,yeni gordum mesaji
Plesenta yaşlanmiş ondan canim
iyiyim canim sağol sen nasilsin kontrol nasil gecti
bebek 3 kg canim iki hafta daha beklese daha iyi yinede ama saglikli olsunda varsin zayif olsun
canım bir beden büyük styen 2 tane al belki sonra küçük olurlar yetmezse yine alırsınTamam leylos sagol, ben de 01 beden alayım ozaman :)
Benm memişler hala ayni boy, emzirme sütyeni alamadm o yuzden beklemedeyim, ozaman ben de en azından 1 beden büyük alayım artık.
Leylacim geceleri emzirirken ve altini degistirirken isiklari aciyormusun yoksa loş isikta mi yapiyorsuncanım bir beden büyük styen 2 tane al belki sonra küçük olurlar yetmezse yine alırsın
tekrar belirteyim kelebek ucu ben emzirme için kullanmadım yalnız kalkan olarak kullandım ve krem sürüp taktım, emzirme sırasında bebeğin emmediği boşta kalan memeden de süt geliyor o zaman kelebek ucu çıkart gögüs pedi koy ıslanma olayı fena oluyor ben böylece kalkan masrafından kurtuldum
Evet kardesim yabaniyim, ewimden cikmayı sewmiyorum, hep evimde tek başima olayim kafama göre takıkayım istiyorum, kıme ne, bu benm tercihim, ozaman ben de onlarin sevmediği seyleri zorla yaptirayim. Allah allah ya, kızıyorum sizin su anlayıssız akrabalarinza.işte bende bu kafadayım. yabaniyim. ne kimseye bulaşırım nede kimse bana sülük gibi yapışsın isterim. ama bu akrabalıktan anlamayan yabani biri olarak yansıdı hep. aslında eşim anlıyordu beni ama o da artık arada kaldı sanırım. şimdiye kadar kimse karışmadı ama son dk ya kadar istemiyorum.
rica ederim benim sadece suyum geldi sancım yoktu yani ben hissetmedim ama 3 cm açılmam varmış ve çatı muayanesi yapıldı akabinde suni sancı takıldı öyle kötü değildi benim açımdan dayanılır kıvamda bir acıydı ki benim canım çok tatlıdırTeşekkürler canım. Sana en başından itibaren mi suni sancı verdiler? Doğumu neden erken başlattılar? Şimdi bebeğin ve sen nasılsınız?
Merhaba kızlar.40.haftama gırdım dün çatı muayenısı oldum.hersey normaldı.3cm açıklığım vardı. ama bebegım iri çatımda dar olduğu için sezaryen olabılır dedi.ama sancımla tekrar bakıcaklarmıs açılmama .uygun olursa normal olucak inşallah.muayeneden sonra kanamam oldu.ertesı gun azıcık daha kanamam geldi sanırım nişan oluyor bu.ama sancım fılan yok.beklemedeyım halaaa.
Suni sancidan sonra epidural yapildi mi canimrica ederim benim sadece suyum geldi sancım yoktu yani ben hissetmedim ama 3 cm açılmam varmış ve çatı muayanesi yapıldı akabinde suni sancı takıldı öyle kötü değildi benim açımdan dayanılır kıvamda bir acıydı ki benim canım çok tatlıdır
bebekde bende çok iyiyim eski kıyafetlerime girmeye başladım çevremdeki herkesin normal doğuma bakış açısını değiştirdim bebekte iyiye gidiyor sarılık değeri düşüşe geçti günden günde açlık hissi artı nasıl doyurucaz biz bu kızız diye gülmeye başladık çok güzel bir duygu
Hı hı anladim leyloş :)canım bir beden büyük styen 2 tane al belki sonra küçük olurlar yetmezse yine alırsın
tekrar belirteyim kelebek ucu ben emzirme için kullanmadım yalnız kalkan olarak kullandım ve krem sürüp taktım, emzirme sırasında bebeğin emmediği boşta kalan memeden de süt geliyor o zaman kelebek ucu çıkart gögüs pedi koy ıslanma olayı fena oluyor ben böylece kalkan masrafından kurtuldum
emzirme ve alt değiştirme de ışıkları açıyorum hatta ağlamasına izin bile veriyorum gidip elimi yüzümü yıkayıp öyle emziriyorum sen de kendine gelmeden emzirme pınarcım bu uykusuzluk çok fena acayip tatlı uykular bastırıyor insanı uyuturken loş ışıkta uyutuyorum bu konuda sanırım fazla kaygılıyım yanımda park yatakta kıpırdadığında kafamı kaldırıp durum kontrolü yapıyorumLeylacim geceleri emzirirken ve altini degistirirken isiklari aciyormusun yoksa loş isikta mi yapiyorsun
Yok aslnda cnm sizin gibi az cok degil bzn olmadk yerdr tabi kitlenip kaliyrm rahimime baski oluyr sanki bebis gelck bicak saplniyrms gibi oluyr duruyr 2dk bebege gecerse kuezde tutarlr ya ins gecmz kizima uff korkuyrm dogumdn snra yalnz eve gelmeyeSu bardayla mi kendiliginden gitmez mi ki dogurunca cok canimi yakiyo
Evet cnm yapanlrdn duydumYapanlardanmi duydun ?
yapıldı pınarcım açılmam 5 cm olunca epidural takıldı ilk doz verildi bana alerji yaptı kaşındım bunun için ilaç verildi kaşınma tamamen geçti ama aletrj ilacı uyku yapar dediler bende hiç bir şey yapmadı tam ikinci doz epidural vuruldu doğuma alındı yani ,kinci doz boşuna enjekte edildi boş yere kimyasala maruz kaldık pınar canım sakın korkma normal doğumu ben yaşadım ama sesayne nasıl bilmiyorum bildiğim tek şey doğum yapınca odam yürüyerek gitmek istedim izin vermedile yani o kadar iyiydim ve korkulacak bir şey yok sormak istediğin ne varsa sor canım sıcağı sıcağına sana anlatayımSuni sancidan sonra epidural yapildi mi canim
eşim aradı bugün abisini artık ne dedi nasıl dediyse kimse gelmeyecek.. içim rahatladı ya.. böğrüme öküz oturmuş gibi dertlendiydimEvet kardesim yabaniyim, ewimden cikmayı sewmiyorum, hep evimde tek başima olayim kafama göre takıkayım istiyorum, kıme ne, bu benm tercihim, ozaman ben de onlarin sevmediği seyleri zorla yaptirayim. Allah allah ya, kızıyorum sizin su anlayıssız akrabalarinza.
Allaktan benm kp kv cok mesafelidirler sınırlari bilirler.
aynen ya ben de inanamıyorum ama öyle korkulacak bir şey yokmuş bu arada epiduralin ilk dozu pek ağrı kezmezmiş ben ikinci dozu alır almaz doğuma gittim hissettiğim sancılar kendi sancılarımmış ama inan o sancılar bile çok hoştu yaa hatıra herkes başımdaydı hemşire derin nefes al burnundan alıpburnunda ver dedi bende hemşirenin arkasından küfür ettim bildiğin sağlam küfür ama herkes şuan hatırlayıp ona gülüyorEpiduralde yaptilar demi sana o yuzden cok hissetmemissindir sancilari.insallah bizleeinkide oyle kolay gecer.suna bak nerden nereye cok korkuyorum dizlerin titriyor nasil dogum yapicam diyodun,simdi oldu bitti hrsey kac gun gecti uzeeinden bide bizlere nasihatler veriyorsun![]()