- 19 Ekim 2009
- 2.404
- 1.127
- 333
- 40
Ne güzel yavrularımız süslü püslü hemencik iyileşirlerBen de doğumun ertesi günü yaptıracağım :) şapkası bile hazır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel yavrularımız süslü püslü hemencik iyileşirlerBen de doğumun ertesi günü yaptıracağım :) şapkası bile hazır![]()
Bnm hastane de normal 1 gece sezeryan 2 geceydi aslında iyi oluyor bence 2 gece olması 3. Gün öğlen çıktıkKızlar sezeryandada bir gecemi kalınıyor ben kızda hiç sorun yoktu üç gece kalmıştım hastanede
Bnm de makyajı sildiler zorlaKizlar sabah fonumu cektirip hastaneye yatisimi yaptirdik,serum takildi saatimi bekliyorum.gozlerimde lens kullaniyorum bozukluk oldugu icin lens ve gozluge izin vermiyorlarmis ama iyi gorememki o zaman bebegimi,makyajda yaptirmiyorlarmis![]()
Hadi hayirlisi saatler kaldi desene bebisini kucaguna almaya darisi bizim basimizaKizlar sabah fonumu cektirip hastaneye yatisimi yaptirdik,serum takildi saatimi bekliyorum.gozlerimde lens kullaniyorum bozukluk oldugu icin lens ve gozluge izin vermiyorlarmis ama iyi gorememki o zaman bebegimi,makyajda yaptirmiyorlarmis![]()
Doktorun hiç bekleme taraftarı değil mi? Benimki 41in dolmasını bekleyecek. Hakkında hayırlısı olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.Benimde 40. Haftam yarın doluyor, suni sancı verecek ama açılma yoksa zorlamiycam artık..
Perine masajını doktorlar onaylamıyor mu? Ben doktoruma sormadım.Bizim doktorlar benziyor :) ben de sordum, sadece bol bol Yürü kısmını onayladı. Perine masajı vs gibi şeylere Yapma bosuna dedi.
Sudokrem ve desitin en çok önerilen kremler. Zeytinyağını da çok tavsiye eden oldu.sudokrem bulundur evde
Bide aebamet pisik kremi
Gerekirse kullan
Birde zeytinyagi birebir ilac ilk pisik oldu
2 gun surduk cok iyi geldi
Niveanin yaginida tum vucuduna banyodan sonra suruyorum cildine iyi heldi
ayy dopumda kar olmaz umarım:) ay ben mersinliyim memleketime kar yağmazdı buraya geldım 5 senedir kar evdeyken güzelde yürümek zor:)Aman dikkatli ol, düşmeAnkara'da kar ne Güzeldir çokkk severimmmm
![]()
Saol cnm evet onemsemiyr doktorlr dusuk onemli degil yuksek onemli diyorlrGeçmiş olsun canım. Benim genelde 6,7 oluyor. Geçenlerde 5 e düşmüştü, baya kötü oldum. Başım döndü. Hemen yatırdılar beni. Doktorum çok önemsemedi. Yüksek tansiyon riskli, düşük tansiyon da halsizlik yapıyor.
Gözündeki çapağa göğsünden süt damlat iyi geliyor
Ay ne hissediyorsun nasipse saatler sonra bebis kucağında olacak insguzel dilekleriniz icin cok tsk kizlar,telefondan hepinizi alintiliyamadim,ayyyy saatler kaldi
Hayırlı olsun canım darısı benim başıma son 1günümguzel dilekleriniz icin cok tsk kizlar,telefondan hepinizi alintiliyamadim,ayyyy saatler kaldi
Cnm ya hadi hayırlısı iyi haberler alırız inş. Yarın banada hazırlıklı gel dedi. Aç tok farkediyor mu. nasıl gideyim sence. Genel anestezi mi olucanOdada yanlizim tek basima takiliyorum![]()
Normal olacaksa paketi al canm, 10 ancak yeterKızlar depend kilottan hastaneye yanınıza kaç tane aldınız? 3 tane alsam yeter mi? Paketi götürmek istemiyorum.
Gözün aydın canım. Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüt bebeğini.
![]()
Tatlim bekleyecek bişi yok bence, hazrlıkların tamamsa, cuma ol ameliyatini bi an once de ıyılesSmdi aklima takilan cuma mi olsam pazartesiyi beklesem mi insanin basireti baglaniyor biseyde diyemiyosun esimde bisey demiyor kararsizim bekleyip beklememekte
Gecmiş olsun tatlim, iyi oldu soylediğinKizlar günaydın 26.11.2015 normal doğum diye gittim açılma var dedi doktor suni sanci verdiler sabah 9 da girdim aksamuzeri 4 bucuga kadar sancı çektim açılma 4cm geçmedi doktor olmuyacak sezaryen olcak dedi ve öyle oldu ertesi gün eve geldik hemen çıkardı sütun inmedi mama verdik çocuk yemedi çok millet mama verme gogune tut süt yok çocuk agliyo çocuk morardi hemen gitti şekeri düşmüş Yatcak dedi çok korktuk seker düşmesi çok şeye neden olurmuş sukur dün akşama çıktık düzeldi yememiz sagiyorum olduğu kadar ememiyo daha Sonrada mama veriyorum yavrum çok korktuk siz siz olun sezaryen olunca süt inmiyosa zorlamayın verin manayı hemen süt bazen 1 hafta bile inmeyebilirmis insan başına gelmeyince bilmiyomus
Hurmayı ben de asiri severim, 1 kılo ber 10 dk ya bi tane kalmaz :)) ama işte su seker.....Hurma için sağlık ocağındaki hemşire de bana aynı şeyi söyledi
Ama nem yine de günde 2 adet hurma yiyorum. Şeker riskim yok zaten. Tadını da seviyorum.
Merdiven inip çıkmak doğum için hep faydalı derler.![]()
Kuzum az daha dayanArtik dogurmak istyorum cok yoruldum heryerim agriyor yaaaa ; (((
Bana dr normalde 1 sezeryanda 2 dedi canmKızlar sezeryandada bir gecemi kalınıyor ben kızda hiç sorun yoktu üç gece kalmıştım hastanede