• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar sabah fonumu cektirip hastaneye yatisimi yaptirdik,serum takildi saatimi bekliyorum.gozlerimde lens kullaniyorum bozukluk oldugu icin lens ve gozluge izin vermiyorlarmis ama iyi gorememki o zaman bebegimi,makyajda yaptirmiyorlarmis:KK51:
Kız allah canıni almasın senn, ameliyatta makyaji napcan :))

Ya inan canım var ya bi kere geliyor gibi heycanlandık ya geri eski halime dönemedim günümde doluyor onun paniği de başladı kısmet artk

İnan telefonu açmaktan usandım sanki geç kalmışım gibi acayip sorular geliyor çok enterasan insanlar

Bencede en mantıklısı o ben sadece annemle kardeşimi aradım gelin diye ama onların geldiğini duyan arıyor

Ben de doğurmak üzereyim sandım hatta doktorum da öyle sandı :)) ama daha beklicem galiba dur bakalım

Demek ki annenle kardesin birilerine haber uçurmuşlar :)
Hayrlisi olsun canm, kendini sıkma, bebek nasil istiyosa oyle olsun, normal ya da sezeryan

Çikolatalarda geldi

Eklentiler

• DSC_0076.webp
    DSC_0076.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 122
  • DSC_0077.webp
    DSC_0077.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 129
Hayırdır inşallah, şahsen ben prim vermem böyle şeylere ama sen içinden geldiği gibi yap, göbek adı koyabilirsin içine sinmiycekse..

Valla ister istemez kullanıyorum en üst 5. katta ve asansörsüz bir binada yaşıyorum. Dün gece yürüyüşü yaptık eşimle yarım saat, dönüşte bayağı zorlandım çıkarken ama doğuma kadar devam edicem ben de inş. Umarım faydasını görürüm.

Nişandan bir gün sonra doğurmuş oldun yani, hadi bakalım gözünüz aydın cnm Allah sağlık sıhhat versin size.

Maşallah cnm gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.

Okurken sinirlendim, nasıl bu hale geliyor ilişkiler, hem sen neden ağlıyorsun cnm :KK62:gaz vermek gibi olmasın ama böyle bi haksızlık yaşasam gözüm dönerdi heralde!

Kıskandımmm, inşallah İstanbula da yağar :KK68:hayırlı olsun :KK51:

cnm nırmal istiyorsun anladığım kadarıyla, e cuma gün de kontrolün olacak madem ultrason nst falan, o halde pzt'yi beklerdim senin yerinde olsam. haftasonu kendi de gelebilir hem :KK46: tabi sen de çok uyanık olmalı, dinlemelisin bebeği haftasonu.
Dünürcüm merdiven cikma olayını doktoruna sordun mu

bende her alt acmada surdum
Ama alt acmayi cok beklemisim sanirim
Simdi her emzirmede aciyorum
Duzeldicsukur

evet :KK43:
Simdi 4 gundur pamukvkullaniyirum
Sukur pisigi ve tahris olmustu. Geciyor yavas yavas

sudokrem bulundur evde
Bide aebamet pisik kremi
Gerekirse kullan
Birde zeytinyagi birebir ilac ilk pisik oldu
2 gun surduk cok iyi geldi
Niveanin yaginida tum vucuduna banyodan sonra suruyorum cildine iyi heldi
Anladim cnm, gecmiş olsun bebişe

Kızlar 3-5 sorum var  biberon lazım mı hastane veriyormu iç çamaşır kullan at 5 tane yeterli mi e bebekten almıştım. Pişik kremi falan götürmeye gerek varmı.
Canım hastaneye sor bence benim hastane biberon getir her ihtimale karşı dedi dependlerden 5 tane aldım yanıma normal doğumda 1 gece kalınıyor diye bebek bakım ürünü koymadım sadece ıslak mendil

Doktorun hiç bekleme taraftarı değil mi? Benimki 41in dolmasını bekleyecek. Hakkında hayırlısı olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Perine masajını doktorlar onaylamıyor mu? Ben doktoruma sormadım. :KK43:

Sudokrem ve desitin en çok önerilen kremler. Zeytinyağını da çok tavsiye eden oldu. :KK66:

Onaylamıyordan çok bir işe yarayacağını düşünmüyor canım sanırım. Örneğin çatlak kremi için de herhangi bir yağ, yoğun Nemlendirici kullansan yeter çatlakların derinleşmesini önler seni rahatlatır ama çatlayacaksa kesinlikle hiçbir şey engellemez diyor. Onun gibi , yani senin genetik özelliklerin çok önemli bir de gerçekten çok uzun zamandır Yaptığın spor , kegel vs varsa onların etkisi oluyor sanırım. Anneler iyi referans sanırım :))) çatlama, yırtılma konularında:)

kızlar hastane çantasına koyduklarımı yazıyorum aklınıza gelenler varsa tamamlarmısınız benı.
2 adet hastane çıkışı
kalın battaniye
puset
2 adet emzirme atleti ve 1 adet sütyen kilot
lohusa terliği tacı
bebek bezi hasta bezi
2 adet pijama 1 adet gecelik

Kızlar 3-5 sorum var  biberon lazım mı hastane veriyormu iç çamaşır kullan at 5 tane yeterli mi e bebekten almıştım. Pişik kremi falan götürmeye gerek varmı.
Biberonu cogu hast veriyomus ben kendiminkini alicam, çamaşiri bence paketle al, cok kanaman olursa bidaha bulmaya ugrasma
Pişik kremi de alicam yanıma

:) merdiven cıkma işini sordun mı ğeki
Yok onu sormadım ama benim çok hareketli olduğumu, hala günün çoğunu dışarıda geçirdiğimi biliyor :) daha iyi diyor :) ev de zaten 5. Kat asansör yok, ofis dublex benim merdivenden kaçışım yok :)

Yok onu sormadım ama benim çok hareketli olduğumu, hala günün çoğunu dışarıda geçirdiğimi biliyor :) daha iyi diyor :) ev de zaten 5. Kat asansör yok, ofis dublex benim merdivenden kaçışım yok :)
O zaman bi zarari olmaz snrm, ben de baslayayım

Hayırdır inşallah, şahsen ben prim vermem böyle şeylere ama sen içinden geldiği gibi yap, göbek adı koyabilirsin içine sinmiycekse..

Valla ister istemez kullanıyorum en üst 5. katta ve asansörsüz bir binada yaşıyorum. Dün gece yürüyüşü yaptık eşimle yarım saat, dönüşte bayağı zorlandım çıkarken ama doğuma kadar devam edicem ben de inş. Umarım faydasını görürüm.

Nişandan bir gün sonra doğurmuş oldun yani, hadi bakalım gözünüz aydın cnm Allah sağlık sıhhat versin size.

Maşallah cnm gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.

Okurken sinirlendim, nasıl bu hale geliyor ilişkiler, hem sen neden ağlıyorsun cnm :KK62:gaz vermek gibi olmasın ama böyle bi haksızlık yaşasam gözüm dönerdi heralde!

Kıskandımmm, inşallah İstanbula da yağar :KK68:hayırlı olsun :KK51:

cnm nırmal istiyorsun anladığım kadarıyla, e cuma gün de kontrolün olacak madem ultrason nst falan, o halde pzt'yi beklerdim senin yerinde olsam. haftasonu kendi de gelebilir hem :KK46: tabi sen de çok uyanık olmalı, dinlemelisin bebeği haftasonu.
Folikcim pazartesiyi beklemiycm sanirim cuma yine bisey cikmazsa ok dicem sezeryana beklemek istemyrm ; (

Back
X