• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Çikolatalarda geldi
Güle güle tatlı tatlı yiyin. Ben hala sipariş vermedim. Taze taze son anda vereyim diye bekliyorum. Doğumum 41.haftaya sarkacak gibi hissediyorum. ;)

Onaylamıyordan çok bir işe yarayacağını düşünmüyor canım sanırım. Örneğin çatlak kremi için de herhangi bir yağ, yoğun Nemlendirici kullansan yeter çatlakların derinleşmesini önler seni rahatlatır ama çatlayacaksa kesinlikle hiçbir şey engellemez diyor. Onun gibi , yani senin genetik özelliklerin çok önemli bir de gerçekten çok uzun zamandır Yaptığın spor , kegel vs varsa onların etkisi oluyor sanırım. Anneler iyi referans sanırım :))) çatlama, yırtılma konularında:)
Evet çok haklısın aslında. Annem hiçbir şey yapmamış. Hiç çatlağı yok. Ben arada bebeyağı kullandım. Pek düzenli değil. Benim de hiç çatlağım yok.

kızlar hastane çantasına koyduklarımı yazıyorum aklınıza gelenler varsa tamamlarmısınız benı.
2 adet hastane çıkışı
kalın battaniye
puset
2 adet emzirme atleti ve 1 adet sütyen kilot
lohusa terliği tacı
bebek bezi hasta bezi
2 adet pijama 1 adet gecelik
Bebeğe ve kendine çorap (çorap çok unutuluyormus, bana hemşire özellikle hatırlattı)
Terlik
Islak mendil
Kullan at alt açma
Diş fırçası ve macun
Sabahlık ya da şal, hırka

Hasta bezinden kaç adet koydun?

Hastane benden biberon ve kaşık getirmemi istedi. Sütüm gelmezse mama vereceklermiş.

Kullan at çamaşır yanıma 3 tane aldım ama meltemcivil meltemcivil paketi almamı önerdi.

Pişik kremi hiç almadım. İhtiyaç duyarsam alacağım. Dolayısıyla hastane çantamda yok.

Normal bekliyoruz. Ama 1 gece hastanede kalacağım. 3 tane yetmez mi?
o_O
Bende normal bekliyorum 5 tane koydum yetmez mi acaba

Kızlar uyku setinizi yıkadınız mı?
Evet canım yıkadım.

Kızlar dr geldim 2800 gr olmuş oğlum ve 16 aralığa sezeryan günü verdi bebeğim ters dönmez artık dedi haftaya yine çağırdı kontrole anestezi uzmanıyla görüşürüz dedi artık günüm belli çok şükür38+5 te olucak inşallah
Maşallah. Gözün aydın. Tarih belli. ;)

Kızlar bugün hem benim hem bebişin kontrolümüz vardı.
Bnm dr yoktu başka bir dr vardı beni görünce ' sen mi 1 hafta önce sezeryan oldun nasılll yaniii maşallah dedi' acayip moralim düzeldi :KK49: normal doğum yapmışlardan daha iyisin dedi. Çok şkür dikişler de iyi durumdaymış ultrasonda baktı pıhtım yok her şey yolunda.

Bebeğimizin de durumu iyi sarılık yok mama hala gerek yok dedi. İnş en azından 4 ay mama kulllanmayalım istiyorum:KK43: annelerimiz bizi hep anne sütüyle büyütmüş şimdi bakıyorum emen bebeklerde bile illa mama diye dr.lar zorluyor.
Tabi ki emmese,süt yeterli gelmese el mahkum buna lafım yok.
Dr da bu arada hiç sevmedim çok soğuk iyi bir çocuk dr.u bulmak lazım o_O
Oh maşallah :)) fıstık anne.. Kaç kilo almıştın kaçını verdin :)) emzirebildiğin kadar emzir canım

Kızlar benim muhtemel dığum 10 aralıktı sezeryan yarın 7 gün önce olmuş oluyor.. Doğumdan sonra 8 haftaya + 7 gün eklenecek mi.. Ve sigorta çıkışım bu süre dolunca mı verilecek.. efe keremin annesi efe keremin annesi meltemcivil meltemcivil ... Doğum raporunu da sgk ya mı gideceğiz muhasebeci ne işe yarıyor anlamadım..

Kızlar bugün hem benim hem bebişin kontrolümüz vardı.
Bnm dr yoktu başka bir dr vardı beni görünce ' sen mi 1 hafta önce sezeryan oldun nasılll yaniii maşallah dedi' acayip moralim düzeldi :KK49: normal doğum yapmışlardan daha iyisin dedi. Çok şkür dikişler de iyi durumdaymış ultrasonda baktı pıhtım yok her şey yolunda.

Bebeğimizin de durumu iyi sarılık yok mama hala gerek yok dedi. İnş en azından 4 ay mama kulllanmayalım istiyorum:KK43: annelerimiz bizi hep anne sütüyle büyütmüş şimdi bakıyorum emen bebeklerde bile illa mama diye dr.lar zorluyor.
Tabi ki emmese,süt yeterli gelmese el mahkum buna lafım yok.
Dr da bu arada hiç sevmedim çok soğuk iyi bir çocuk dr.u bulmak lazım o_O
Cok sevindim canım iyi olmanıza eve dönünce yattın mı canım benim pek niyetim yok çünkü birde hangi hastane gidiyor sun

Bnde öyle duydum sakın elini dokundurtma kızarıklık mı var süt sür çapak mı var süt damlat, duru nun yanağında kızarıklık vardı süt değdirdim gögüs ucundan ertesi gün geçti öyle çok fışkırtma tabi :KK48::KK48:

Sütün içinde beyaz canlı kan hücreleri varmış antikor etkisi yani kısaca antibiyotik gibi benim göğsüm bi tuhaf sıkıyorum hafif damlamıyor biraz daha sert sıkıncada inek memesi gibi fışkırıyor bazen salonda emzirdikten sonra sıkıyorum izliyorum çok hoşuma gidiyor eşim basıyor kahkahayı

Be
Doktorumda ayni seyi soyledi bnde beklememe karari aldim 9 aydir normale alistirmistim kendimi bugun sezeryana cabuk kabul ettirebildim kendimi ; )) risk olmasa bile kavusmak istyrm cok :KK66:
Benim arkadaşımın basına da geldi çok ısrarcı olmamak lazım Hakkımızda hayırlısı olsun bi an önce kavuş bence de :KK68:

Back
X