2015 Aralikta dogum yapacaklar

Zaman gecmiyor sanki :KK43: en son çarşamba gitmistim kontrole bir hafta sonra cagirdi kalp atışları icin ama benim hergün gidip normal büyüyomu hersey normalmi diye baktirasim var :) ewe ultrason cihazı alma sansimiz olsaydi ne güzel olurdu hergün kendimiz izlerdik:))

bebeği gördü yani ne kadarlık gebe olduğunu söyledi doktor ve b-hcg kaç çıktı canım
Yok henüz bebisi goremedik ama keseyi gorduk 5000lerde idi beta o gün. Onemli olan kalp atisi ve normal gelişmesi. Benim önceki gebeligimde kesede bebiste vardi ama cok yavas buyuyodu gelismedi yani ve düşük yaptim su an zor duruyorum dr a gitmemek icin:KK43:

Yok henüz bebisi goremedik ama keseyi gorduk 5000lerde idi beta o gün. Onemli olan kalp atisi ve normal gelişmesi. Benim önceki gebeligimde kesede bebiste vardi ama cok yavas buyuyodu gelismedi yani ve düşük yaptim su an zor duruyorum dr a gitmemek icin:KK43:
ayy canım benim.ilk gebeliğinde yaşadığın şeye üzüldüm.zor bir durum.inşallah bebişinide görürsün kalp atımınıda duyarsın

benım adetım ayın bu ayn 8 de idi 10.da öğrendim evde test yaptım cıktı gıttım kanda da yaptırdım hcg 137.5 çıktı doktor bır daha gel hcg değerlerini takip edelim dedi

aslında benım kafamı şu kurcaladı benım doktorumun tayını cıktı rast gele doktora gıttım bende bu doktor degerlerı takıp edelım rahım tabakası oluşmuş daha yenı oldugu ıcın görünmüyor dedı yarın tekrar gıdecem cuma gunude gel dedı o zaman ultrasyonda görebılırız dedı sizce bı kötu durum yoktur degılmı doktor böyle soyleyınce korktum

sen içini
aslında benım kafamı şu kurcaladı benım doktorumun tayını cıktı rast gele doktora gıttım bende bu doktor degerlerı takıp edelım rahım tabakası oluşmuş daha yenı oldugu ıcın görünmüyor dedı yarın tekrar gıdecem cuma gunude gel dedı o zaman ultrasyonda görebılırız dedı sizce bı kötu durum yoktur degılmı doktor böyle soyleyınce korktum
ferah tut canım.ALLAH'ın izniyle bi sorun oluşmaz inşallah

X