- 1 Ağustos 2014
- 317
- 216
- Konu Sahibi kalbiminsahibisin
Heyecanlı bekleyiş başlasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yarın sabah gidicem inş şimdiden bakılırmı bilmiyorum daAranızda keseyi gören varmı arkadaşlar dr çarşamba günü kalp atışları icin cagirdi beni size ne soylendi?
Ben gordum keseyi ama boyutu normalmi bilemiyorum tabi. onemli olan kalp atislari insallah hersey normal gider ve hepimiz pitpitlari duyariz :)ben yarın sabah gidicem inş şimdiden bakılırmı bilmiyorum da
ben perşembe gunu gıttım önümüzdekı haftadan sonra gel dedi yanı 6 haftalıkken ama ben dayanamam bu hafta gıderım bıAranızda keseyi gören varmı arkadaşlar dr çarşamba günü kalp atışları icin cagirdi beni size ne soylendi?
Ben bugun gordum keseyi 1cm civarindaymis haftaya yine cagirdi bakalum duyulacak mi pit pitlar:)ben yarın sabah gidicem inş şimdiden bakılırmı bilmiyorum da
bebeği gördü yani ne kadarlık gebe olduğunu söyledi doktor ve b-hcg kaç çıktı canımAranızda keseyi gören varmı arkadaşlar dr çarşamba günü kalp atışları icin cagirdi beni size ne soylendi?
Yok henüz bebisi goremedik ama keseyi gorduk 5000lerde idi beta o gün. Onemli olan kalp atisi ve normal gelişmesi. Benim önceki gebeligimde kesede bebiste vardi ama cok yavas buyuyodu gelismedi yani ve düşük yaptim su an zor duruyorum dr a gitmemek icinbebeği gördü yani ne kadarlık gebe olduğunu söyledi doktor ve b-hcg kaç çıktı canım
ayy canım benim.ilk gebeliğinde yaşadığın şeye üzüldüm.zor bir durum.inşallah bebişinide görürsün kalp atımınıda duyarsınYok henüz bebisi goremedik ama keseyi gorduk 5000lerde idi beta o gün. Onemli olan kalp atisi ve normal gelişmesi. Benim önceki gebeligimde kesede bebiste vardi ama cok yavas buyuyodu gelismedi yani ve düşük yaptim su an zor duruyorum dr a gitmemek icin
hayırlı olsun canım.kaç haftalık??hamileyimmmmmmm muhtemel doğum tarihi aralık içi :))
ben adetimden 8 gün önce öğrendim beta 155,19 cıktı.2 gün sonra 389,91 çıktı.şuanda bilmiorum.22sinde doktora gitcm bakalım ne dicekbenım adetım ayın bu ayn 8 de idi 10.da öğrendim evde test yaptım cıktı gıttım kanda da yaptırdım hcg 137.5 çıktı doktor bır daha gel hcg değerlerini takip edelim dedi
Cok tesekkur ederim Allah isteyen herkese bebisini kucağına almayi nasip etsinayy canım benim.ilk gebeliğinde yaşadığın şeye üzüldüm.zor bir durum.inşallah bebişinide görürsün kalp atımınıda duyarsın
ferah tut canım.ALLAH'ın izniyle bi sorun oluşmaz inşallahaslında benım kafamı şu kurcaladı benım doktorumun tayını cıktı rast gele doktora gıttım bende bu doktor degerlerı takıp edelım rahım tabakası oluşmuş daha yenı oldugu ıcın görünmüyor dedı yarın tekrar gıdecem cuma gunude gel dedı o zaman ultrasyonda görebılırız dedı sizce bı kötu durum yoktur degılmı doktor böyle soyleyınce korktum
amiinn.canım.ALLAH bebek hasreti çekenlerede en hayırlısı en sağlıklısından evlat nasip etsin.Cok tesekkur ederim Allah isteyen herkese bebisini kucağına almayi nasip etsin