Dudak Makyajı 2015 Baharının en trend tonları

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
Günlerin uzamaya başladığını farkettiğine eminiz: ve belirtmeliyiz ki birkaç hafta sonra baharı karşılayacağımız için oldukça heyecanlıyız! 2015 Bahar sezonunda hangi tonların daha popüler olduğunu belirlemek içim Moda Haftaları'nın kulislerine sızdık ve birbirinden göz alıcı trend renkleri senin için derledik!

Işıltılı turuncu
Geçen yıl mat dudaklar ne kadar popülerse, bu sezon da parlak dudaklar öyle! Özellikle 'pop' renklerin en ışıltılı halleri dudaklarda etkisini göstermeye devam ediyor!

İpucu: Mat rujunun üzerine şeffaf parlatıcı sürerek bu etkiyi yakalayabilirsin!

Barbie pembesi
Bu pembe senenin trendi "babydoll" makyajlar için ideal bir ton. Bir düşün: iri ve parlak bakışlar, uzun kirpikler, pembe yanaklar ve toz pembe dudaklar... Tek ihtiyacın olansa biraz cesaret!

Klasik kırmızı
Zamansız klasik kırmızıyı en çok bahar ve yaz aylarında kullanmayı seviyoruz. Hala imza bir kırmızı rujun yoksa, tenin için en uygun rengi bul ve makyaj çantandan asla ayırma!

Marsala: Senenin rengi
Moda ve güzellik trendlerinin önünde ilerlemenin, senenin en popüler rengini tercih etmekten daha iyi bir yolu olduğunu sanmıyoruz! Genellikle kış ile bağdaştırılan bu koyu bordo, bahar kıyafetlerinle harika bir kontrast yaratacak!

Nude
Doğal güzellik stillerini tercih edenler için, renkli veya renksiz dudak balmları ideal. Dudak makyajını, hafif bir allık ve belirginleştirilmiş kaşlar ile tamamlamayı dene.

Bu sezon senin vazgeçilmez tonun hangisi olacak?

2015_trend_ruj_tonu (1).jpg
2015_trend_ruj_tonu (2).jpg
2015_trend_ruj_tonu (3).jpg
2015_trend_ruj_tonu (4).jpg
2015_trend_ruj_tonu (5).jpg
 
X