2015 Benim yılım olsun :)

Ben bugün normal yemek yedîm Ama midem kötü oldu :KK43: sabah kahvaltı yaptım peynir ekmek.. Akşam da sebzeli tavuk yedim 4 yemek kaşığı.. Sonra da dayanamadım 3 yemek kaşığı da bulgur pilavı yedim. Yemez olaydım.. Berbat durumdayım ya
canım bence miden küçülmüş ondan ağır gelmiş geçmiş olsun :KK19:

kızlaarr ben regl iken 2 kilo fazla çıkıyorum demiştim ya tartıldım 60. Demeeek 58 olmuşuumm :) bu arada iddiayı kaybedicem ama olsun sağlıklı ve zayıf olacağım :) ben bugün 1 dilim peynir 5 adet zeytin 1 çeri domates yedim. Bir de ekmek kızarttım. 1 dilim yedim. Öğlen misafirim geldi kek poğaça yapmıştım ama sadece 1 dilim minicik kek yedim. Henüz başka bir şey yemedim ama 10 gibi süt içerim.. Yeşil çaya devam.. Tadını da seviyorum ama tuvaletten çıkamıyorum onu içtikçe ama bu iyi bir şey ;) muhendisim muhendisim nerde yaa

HZLFTH canım sen zayıfla iddiayı boşver kendin için zayıfla, ben tartılmaya cesaret edemedim fazla gelmek beni korkutuyor:KK17:

02/01/2015.....75.200
03/01/2015....73.700
04/01/2015....72.600 :KK28::KK28::KK28:
siz böyle bildirip yaptıkça dayanamıyorum ama tartılmıcam yoksa azmim kırılıyor cumaya kadar tartı yokkk
uma günü kendimi 5 kilo ekside görmek istiy:KK49:orummmmmm

siz böyle bildirip yaptıkça dayanamıyorum ama tartılmıcam yoksa azmim kırılıyor cumaya kadar tartı yokkk
uma günü kendimi 5 kilo ekside görmek istiy:KK49:orummmmmm
Yok ben pazardan pazara tartılıyorum.. Dayan tatlım dahan gram gram görmektense çat kilo görmek daha güzel :)

gunessel canım mens döneminden çıkınca kilo kaybı öğle oldu şimdi 68.500 üm artık hergün çok kilo kaybı olmuyo geçen hafta -1.2 oldu sen 5 kiloyu 1 haftada mı vermek istiyorsun anlamadım

merhaba ben yeniyim kilom 67.4 boyum 1.73.daha önce 60 kiloyken bile diyet yapıp 55 kilo olmak isteyen ben daha da kilo aldım.artık buna bir dur demek istiyorum.yediklerime göre zayıfım bile.midemin sınırlarını zorlayacak kadar çok yiyorum. neredeyse babam kadar.seneye ygs var ona hazırlanıcam.o yüzden bu sene kaç kilo verirsem artık :KK43: ama sizinle başlayacağım diyete ve seneye okul başlamadan fit olacağım :cool:

merhaba ben yeniyim kilom 67.4 boyum 1.73.daha önce 60 kiloyken bile diyet yapıp 55 kilo olmak isteyen ben daha da kilo aldım.artık buna bir dur demek istiyorum.yediklerime göre zayıfım bile.midemin sınırlarını zorlayacak kadar çok yiyorum. neredeyse babam kadar.seneye ygs var ona hazırlanıcam.o yüzden bu sene kaç kilo verirsem artık :KK43: ama sizinle başlayacağım diyete ve seneye okul başlamadan fit olacağım :cool:

canım yaşın küçük dikkat edersen çok çabuk verirsin üniversiteye fit gir boyunda uzun manken gibi olursun hep destek tam destek

gunessel canım mens döneminden çıkınca kilo kaybı öğle oldu şimdi 68.500 üm artık hergün çok kilo kaybı olmuyo geçen hafta -1.2 oldu sen 5 kiloyu 1 haftada mı vermek istiyorsun anlamadım
yok cnm tarih sıkıntım yok her hafta 1-2 ne kadar giderse ben bunu yaşam tarzı haline getirip
her ay incelmek istiyorum

Bir yere gitcekti ablasına galiba sanırım ondan gitemiyor mühendisim.. R rebelmusic ben de sınava hazırlanıyorsan dikkat et şekerim falan düşmesin. Lise sonda sınava gazırlanırken ben de diyet yapmıştım. Ama zayıftım saçmaydı.. Neyse bir gün dershanede başım döndü bşr gözümü açtım hastanedeyim :( he şimdi de sunava hazırlanıyorum Ama bu kpss ya okul yok daha rahatım o yüzden.. Tabi biz sana destek oluruz ama sen yine de sağlığına dikkat et

Kızlarrr burda mısınızz noldukk yaaa:)) hadi 2015 bizim yılımız kendimize gelelimmmm

Ya kızlar geldim yaa ablamdaydım ne zamandır giremedim kursum vardı bitti şükür ya thomson ayıpsın ne zamandır birlikteyiz herkes ev sahibi burda yaaa :) kızlar sizi çok özledim yaa Hazal, Thomson? Neler yaptınız yaa anlatın? Ben tartılmıyorum korkudan fena halde kötü geçti şu 2 hafta bugün başladım yine evime dönünce sabah: 1 kk yağsız peynir( evet yağsız peynire geçiş yaptım) 2 dilim ekmek 4 zeytin ara :2 ceviz 1 elma öğle: yarım kase çorba 1 dilim ekmek 4 yk sebze yemeği 3 yk yoğurt ara: 1 portakal. Akşama arkadaşın nişanı var nişandan sonra gece yapıcam sporumu 5 mil leslie yapıcam. Hadi bakalım. Bi de tartılmaya korkuyom yarın tartılsam mı yoksa 15 gün sonra mı tartılsam kilo aldım galiba. Zaten 1.5 kg vermiştim off yaa neyse şimdi devam işte bi şekilde

Back
X