2015 Benim yılım olsun :)

sandviç hazırlayabilirsin akşamdan? Buzdolabına koy sabahları zamanın yoksa
ekmek bana yaramıyor :( hemen kilo alıyorum ekmeksiz ne yiyebilirim.evden kahvaltı yapıp çıksam saat 6 bucukta kahvaltı yapmıs olucam 12 ye kadar cok acıkırım.ama yine de evde yiyeyim değil mi daha mantıklı geldi.

ekmek bana yaramıyor :KK43: hemen kilo alıyorum ekmeksiz ne yiyebilirim.evden kahvaltı yapıp çıksam saat 6 bucukta kahvaltı yapmıs olucam 12 ye kadar cok acıkırım.ama yine de evde yiyeyim değil mi daha mantıklı geldi.
Simit 3 ekmek canım. Ekmek daha doyurucu olur üstelik. Yani 2 ince dilim kepek ekmeğine sandviç kastettiğim. Dışarıda satılan kocaman ekmek arası gibi değil. Ama hiç yaramıyo diyosan yumurta haşlayabilirsin o da tok tutar. Aklıma başka da bişey gelmiyo valla :KK22:

Simit 3 ekmek canım. Ekmek daha doyurucu olur üstelik. Yani 2 ince dilim kepek ekmeğine sandviç kastettiğim. Dışarıda satılan kocaman ekmek arası gibi değil. Ama hiç yaramıyo diyosan yumurta haşlayabilirsin o da tok tutar. Aklıma başka da bişey gelmiyo valla :KK22:
valla çokta seçenek yok benim de aklıma gelmedi evde yersem seçenek çoğalır yanıma meyve alırım
sen ne zaman başladın verebildin mi

inşallah inşallah. Ne alacağına karar verdin mi? :)
bir ara evdeydim ben o zaman çok saldım kendimi dışarı bile çıkmaya üşeniyordum
şimdi biraz topladım.farkettim ki pantolonlarım hep eskimiş :)
hı bi de hep pantolon giydiğimi farkettim.bir tane etek ve pantolon almayı düşünüyorum.
uzun süre alışveriş yapmayınca eksikte çok oluyor :)
iki kilo vereyim pantolonumu alırım :)
zaten toplamda 4-5 kilo vermek istiyorum yeter bana
ah bi de üşenmesem veee fırsatım olsa spor.ama ben evdeyken bile üşenirdim.

bir ara evdeydim ben o zaman çok saldım kendimi dışarı bile çıkmaya üşeniyordum
şimdi biraz topladım.farkettim ki pantolonlarım hep eskimiş :)
hı bi de hep pantolon giydiğimi farkettim.bir tane etek ve pantolon almayı düşünüyorum.
uzun süre alışveriş yapmayınca eksikte çok oluyor :)
iki kilo vereyim pantolonumu alırım :)
zaten toplamda 4-5 kilo vermek istiyorum yeter bana
ah bi de üşenmesem veee fırsatım olsa spor.ama ben evdeyken bile üşenirdim.
4-5 kilo fazla değil. Rahatlıkla verirsin. Sporla daha sağlıklı olur vakit bulunca yapmaya çalış. Ödüllerin güzelmiş. :) İnşallah bi an önce hedefine ulaşırsın

4-5 kilo fazla değil. Rahatlıkla verirsin. Sporla daha sağlıklı olur vakit bulunca yapmaya çalış. Ödüllerin güzelmiş. :) İnşallah bi an önce hedefine ulaşırsın
sağol canım :) ama verilecek kilo az olunca vermekte uzun zaman alıyor.gitsin de yavaş olsun napalım..

Kızlar merhaba.. Fena grip oldum yutkunamıyorum. 3 öğün de tarhana çorbası içtim.. Ben bugün yazamam daha iyi sohbetler size

sağol canım :) ama verilecek kilo az olunca vermekte uzun zaman alıyor.gitsin de yavaş olsun napalım..
Doğru diyosun. Yavaş giden kolay geri gelmez hem :KK76:
Kızlar merhaba.. Fena grip oldum yutkunamıyorum. 3 öğün de tarhana çorbası içtim.. Ben bugün yazamam daha iyi sohbetler size
Off çok geçmiş olsun canım yaa. Ben de zor atlattım gribi bu sene. Herkes hasta.. Çok iyi bak kendine.

7. gün bitti bile. 3 mil leslie ile yürüdüm. 2 lt suyumu da içtim. Yarın tartı günü. :KK17:
sabah:
2 dilim ekmek
1 kk peynir
3 bardak şekersiz çay
2 tk marmelat
1 tk zeytinyağı
(bizimkiler sucuklu yumurta yedi ben istemedim)
ara:
4 ceviz
1 mandalina
öğle:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
3 yk sebze yemeği
1 tavuk baget
4 yk yoğurt

akşam:
6 yk makarna
3 yk sebze yemeği
4 yk yoğurt
1 tavuk baget

ara:
1 portakal
(Bizimkiler tatlı yedi onu da reddettim.)

Canım teşekkür ederim. Yatıyorum ben de.. Bu arada başka bir topicteki yarışma için tartıldım. 60.5 çıktı ama dünden beri çorba hariç yemel yemiyorum ve yediklerim de durmuyo malesef.. Ondandır.. Bugün yine giremeyebilirim.. İyi bakın kendinizd
Off çok geçmiş olsun canım yaa. Ben de zor atlattım gribi bu sene. Herkes hasta.. Çok iyi bak kendine.[/QUOTE]

Sağol canım :) :KK49: yaa senin de 1 haftada 3.800 olmuş toplam. Benim 1 ayluk hedefimden fazla :KK48: maşallah :nazar:
02/01/2015.....75.200
08.01/2015.....71.800 canım 3.400 gitmiş yarın da 400 giderse 3.800 le kapatırım belki.
seninle kilo farkımız yaklaşık 20 kilo kilo kaybının bununla da ilgisi olabilir giden gitti de daha 10 kilo var:mad::mad:

Canım teşekkür ederim. Yatıyorum ben de.. Bu arada başka bir topicteki yarışma için tartıldım. 60.5 çıktı ama dünden beri çorba hariç yemel yemiyorum ve yediklerim de durmuyo malesef.. Ondandır.. Bugün yine giremeyebilirim.. İyi bakın kendinizd
Off çok geçmiş olsun canım yaa. Ben de zor atlattım gribi bu sene. Herkes hasta.. Çok iyi bak kendine.
[/QUOTE]
Hadi bakalım hayırlı olsun yarışman da. Bi ara ben de takılayım diyodum da belki düzenli yazamam diye güvenemedim. Sen bayağı kötü olmuşsun yaa. Toparlanınca yaz merakta bırakma canım

02/01/2015.....75.200
08.01/2015.....71.800 canım 3.400 gitmiş yarın da 400 giderse 3.800 le kapatırım belki.
seninle kilo farkımız yaklaşık 20 kilo kilo kaybının bununla da ilgisi olabilir giden gitti de daha 10 kilo var:mad::mad:

aa yanlış hesaplamışım. Neyse yine de süper bence. Benim de 8 kaldı hedefime. Sen benden hızlı verirsin besbelli o fazladan 10 kiloyu da.Ya benim menülerim de kalorili açıkçası ama ben aç kalamıyorum ve çabuk acıkıyorum ondan. 1 ay öyle geçiricem sonra ekmek değişiminde falan azaltma yaparım artık. Ablamın diyetini değiştirmişti çünkü doktoru da. 10 kilo verilir sıkma canını :D

Back
X