2015 Benim yılım olsun :)

muhendisim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
302
121
73
Merhabalar! 25 yaşındayım, boyum minicik, 150 :) Kilom Bu sabah tartıldığıma göre 52. 2014'ü bazı özel sebeplerle kötü bitirdim ancak 2015'i her anlamda çok iyi geçirmek istiyorum ve kişisel projelerimden biri de çıtı pıtı bi hatun kişisi olmak. Yeni yıl ve radikal kararlar işte malum. Daha önce de girişimlerim oldu ancak başarıyla sonuçlanmadı bir süre sonra sıkılıp bıraktım. Kilom aşırı değil biliyorum ama ince kemikliyim olduğumdan fazla görünüyorum ve fit olmak istiyorum. Elimde ablama ait doktorun verdiği diyet listesi var, hani şu açlıktan öldürmeyecek sağlıklı olanlarından :) Onu yapıp yaptığım sporu yazıcam her gün. Hedef kilom yok şuan. Nisanda doğum günüm var o gün güzel görünmek istiyorum. Her hafta tartılıcam böyle. Günlüğüme beklerim. Herkes için güzel bir yıl olsun inşallahhh :)

Merhabalar! 25 yaşındayım, boyum minicik, 150 :) Kilom Bu sabah tartıldığıma göre 52. 2014'ü bazı özel sebeplerle kötü bitirdim ancak 2015'i her anlamda çok iyi geçirmek istiyorum ve kişisel projelerimden biri de çıtı pıtı bi hatun kişisi olmak. Yeni yıl ve radikal kararlar işte malum. Daha önce de girişimlerim oldu ancak başarıyla sonuçlanmadı bir süre sonra sıkılıp bıraktım. Kilom aşırı değil biliyorum ama ince kemikliyim olduğumdan fazla görünüyorum ve fit olmak istiyorum. Elimde ablama ait doktorun verdiği diyet listesi var, hani şu açlıktan öldürmeyecek sağlıklı olanlarından :) Onu yapıp yaptığım sporu yazıcam her gün. Hedef kilom yok şuan. Nisanda doğum günüm var o gün güzel görünmek istiyorum. Her hafta tartılıcam böyle. Günlüğüme beklerim. Herkes için güzel bir yıl olsun inşallahhh :)
Hoş geldin Aramıza canım

Yediklerimi bi deftere kaydediyorum. Umarım bu hevesim hep sürsün. Yediğim ufacık şeyleri bile yazdım. İçtiğim suları da. Bugün ne kadar çok fedakarlık ettim bilseniz.. Yani bence büyük fedakarlıklardı. Malum yılbaşı ertesi etraf gırla cips kurabiye tatlı dolu. Bizimkiler yerken ben dokunmadım. Bir de ev yapımı kayseri mantısı yapıldı arkadaşlar sabrım denendi valla iyice. Çok az aldım. Fazladan yediğim tek çubuk kraker üst komşunun 8 yaşındaki torununun sevimli ısrarındandır. Ve bol bol da su içtim bugün. Henüz sporumu yapmadım. planım leslie ile 4 mil yapmak gün bitmeden. Ve günün özeti:
Sabah:
7 zeytin (valla diyet listesi 7 vermiş ben açgözlülük etmedim yani!)
2 tk bal
2 dilim ekmek
1 k.k. peynir
2 bardak şekersiz çay

Ara:
1 tane çubuk kraker
1 mandalina

Öğle
4 yk taze fasulye
3 yk püre
1 dilim ekmek
2 yk yoğurt

Akşam
3 yk mantı
1 dilim ekmek
5 yk taze fasulye
5 yk yoğurt

Sonra 2 porsiyon meyve yiyerek ve sporumu yaparak günü kapatıcam nasipse. Kendime güvenim geldi. Ben iradesiz değilmişim! :KK71:

Gün içinde 2 lt su içtim toplam. 5 mil Leslie yaptım. Gaza geldim üzerine 12 dk bacak egzersizi videosu ve 9 dk lık kol egzersizi videosunu da yaptım. :KK49: Umutluyum günlük. 2014 iyi geçmedi. 2015'i bambaşka yapıcam. Daha çok başındayım. 3 ay diyorum. Sadece 3 ayın sonunda mükemmel görünücem. Hoppa

Çok güzel spor yapıyorsunuz tebrik ederim umarım güzel olur herşey sizin için ama bence akşam meyve tüketmeyin akşam karnınız acıkırsa ufak bir kase yoğurt yada süt içerseniz daha iyi olacaktır :)

Merhaba ☺️ 25 yaşındayım 165 cm boyum. 62 kiloyum. İdeal kilom 55. Dün eşimle iddiaya girdik eğer şubat 1 e kadar 54 kilo olursAmmm dolabımı yeniliyecek ben bu hafta sonu şehir dışına gidiyorum. Pazartesi başlayacağım ama hafta sonu da dikkat edicem ;)) şimdi düğüne gidiyorum zaten koşturmacadan yiyemem ;)) pazartesiden itibaren her gün yazacağım ben de ☺️ hepimize kolay gelsiiinnn

Çok güzel spor yapıyorsunuz tebrik ederim umarım güzel olur herşey sizin için ama bence akşam meyve tüketmeyin akşam karnınız acıkırsa ufak bir kase yoğurt yada süt içerseniz daha iyi olacaktır :)
Çok teşekkür ederim :) Valla o listeye göre 2 porsiyon meyve vardı akşamları ben de canım istemediğimden tek posiyonda kaldım. Tavsiyen için çok teşekkür ederim göz önünde bulundurucam :KK25: Hepimize bu yolda başarılar

Merhaba ☺️ 25 yaşındayım 165 cm boyum. 62 kiloyum. İdeal kilom 55. Dün eşimle iddiaya girdik eğer şubat 1 e kadar 54 kilo olursAmmm dolabımı yeniliyecek ben bu hafta sonu şehir dışına gidiyorum. Pazartesi başlayacağım ama hafta sonu da dikkat edicem :KK66:) şimdi düğüne gidiyorum zaten koşturmacadan yiyemem :KK66:) pazartesiden itibaren her gün yazacağım ben de ☺️ hepimize kolay gelsiiinnn
1 ayda 8 kilo? Canım bence aşırı kilolu olsan kolay olabilir. İddia süpermiş ama şunu 2 ay yap bence dolap yenileme fırsatını kaçırmanı hiç istemem :D Bir an önce bekliyorum yazmanı. Fıstık olucaz fıstıkk :KK5:

Bugün de güzel geçti bence. Özet şudur:
Sabah:
2 bardak şekersiz çay
1 dilim fırında ev yapımı bayat ekkmeklerden yapılan kahvaltılık
1 dilim normal ekmek
2 tk bal
5 zeytin

Ara:
1 elma

öğle:
3 yk sebze yemeği
1 kase çorba
1 dilim ekmek
3 yk yoğurt

ara:
yarım çay bardağı tek şekerli çay (dalgınlığıma geldi şeker kullanmıyorum aslında)

Akşam:
5 yk sebze yemeği
5 yk yoğurt
1 kase çorba
1 dilim ekmek

Gelelim sporlara:
5 mil leslie
9 dk karın egzersizi (çok zorlandım aslında bazı yerleri yarım yamalak olsa da yaptım işte.)
9 dk kol egzersizi

2 lt suyumu da içtim. Biliyorum ilk günler motivasyonun en iyi olduğu dönem. Umarım bu hep böyle devam eder. :KK73:

bende rejime başladım boy 170 kilo 75.200 ben 69-70 im diye düşünüyordum arkadaşım en az76 sın deyince tartıldım ve acı gerçekle karşılaştım şişmanım ve acilen zayıflamalıyım ilk iş baskül aldım
birlikte zayıflarız inşallah

bende rejime başladım boy 170 kilo 75.200 ben 69-70 im diye düşünüyordum arkadaşım en az76 sın deyince tartıldım ve acı gerçekle karşılaştım şişmanım ve acilen zayıflamalıyım ilk iş baskül aldım
birlikte zayıflarız inşallah
İnşallah canım. Olsun bi daha o rakamı görmeyeceksin öyle düşün. :KK19:

İlk iki gün leslie 5 mil yaptıktan sonra sanırım fazla geldi. Sabahları eşek tepmiş gibi uyanıyorum ve dizim ağrıyo bugün. Bugün belki 3 mil yaparım belki dinlenirim tam karar veremedim. Ama yarından itibaren 3 mil yapıcam orası kesin.
Bugünün menüsü
sabah:
2 bardak yeşilçay
2 dilim ekmek
2 tk tahin-pekmez
5 zeytin
1 kk peynir

öğle
1 kase çorba
1 dilim ekmek 4 yk sebze yemeği
5 yk yoğurt
1 portakal

ara:
1 yemek kaşığı kadar kuruyemiş. (benim avuç içim o kadar aldı:KK70: )
şekersiz Türk kahvesi

akşam
1 kase çorba
4 yk sebze yemeği
1 köfte büyüklüğünde tavuk
5 yk yoğurt
1 dilim ekmek

ara:
1 elma

2 lt suyumu da içtim.

vaaay süpersin? ne zaman başlamıştın???
02/01/2015.....75.200
03/01/2015....73.700
adet sonrası başladım sanırım ödemde vardı ama yinede sevindim yarın bakalım kaç olacak
koşu bandında 5 te 32 dk 2.5 km yürüdüm yediklerime de dikkat ettim:KK9:

02/01/2015.....75.200
03/01/2015....73.700
adet sonrası başladım sanırım ödemde vardı ama yinede sevindim yarın bakalım kaç olacak
koşu bandında 5 te 32 dk 2.5 km yürüdüm yediklerime de dikkat ettim:KK9:
1 günde ha?? Çok sevindim senin adına. 1.5 kilo yu ben 15 günde veririm o da çok kasarsam. :KK70: evet ödem olabilir. Metabolizman da hızlı olabilir. Valla bravo!:KK5:

benim 12.700 fazlam var kiloya göre de kayıp artabiliyor senin pek kilon yok zaten bende nisana kadar vermek istiyorum inş. vazgeçmem aman boşverler le bu hale geldim:KK61:

benim 12.700 fazlam var kiloya göre de kayıp artabiliyor senin pek kilon yok zaten bende nisana kadar vermek istiyorum inş. vazgeçmem aman boşverler le bu hale geldim:KK61:
Benim de hedefim nisan :) nisanın başlarında doğum günüm var. Yok vazgeçmeyelim yaa senin de fazla yokmuş. Ben de 43 olmak istiyorum boyum kısa kaldırır. Bi de zayıf olmak nasılmış görmek istiyorum. Tabi şart değil o kilo. Kendimi beğendiğim kiloda kalırım. Ama yavaş vereceğim için 3 ayı gözden çıkardım ben de. Bu sefer kararlıyım ben de. Bi de defter tutuyorum yediklerimi yazıyorum tavsiye ederim. En ufak şeyleri bile yazınca insan yemek istemiyo zaten. Sadece 3 ay dişimizi sıkıcaz. Çok uzun değil aslında :KK66:

bende defter tutuyorum .ben hep zayıftım. üniv. 52 doğumdan önce 56 doğumdan sonra da eski kiloma 2 senede geldim. 1 senede kilo aldım hareketsizlik ve hamur işleri tatlılar. kendimi şişman olarak görmüyordum zayıf değilim normalim diye düşünüyordum arkadaşım gözümü açtı. 3 ay hedefe kitlendim 61

Back
X