2015 BURUN ESTETİĞİ FİYATLARI

sevcan21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
128
5
48
Adana
Hanimlar merhaba öncelikle konuyu birbirimize yardimci olalim diye actim bildiginiz doktorlarin şehirlerini ve ameliyat fiyatlarini buraya yazarsak ameliyat olacaklar fikir edinmiş olurlar

Istanbul, Dr. ilker kocak 3000 konustuk. Arkadasim oldu ben para biriktirme asamasindayim :)

İstanbul, Özel Bayrampaşa Hastanesi
Doç. Dr. Güven YILDIRIM
Geçtiğimiz hafta ameliyat oldum. 3200 TL

İstanbul, Özel Bayrampaşa Hastanesi
Doç. Dr. Güven YILDIRIM
Geçtiğimiz hafta ameliyat oldum. 3200 TL
Canım bu doktor hangi hastanede burnun ne duurmda öncesi sonrası fotoğrafın var mı acaba?

Evet canim oldum :) kirik vs olmadigi icin ultrasonik cihazla kestigi icin agri sizi cok azdi, morluk hic yoktu, biraz sisligim oldu. Dr beyin face i ve instagrami var ordan bakin isterseniz ben tesetturlu oldugum icin foto koymuyorum. Ama iyi ki olmusum diyebilirim :)

Canım ameliyat oldun mu ? durum nedir bilgi verirsen çok sevinirim :)

Evet canim oldum :) kirik vs olmadigi icin ultrasonik cihazla kestigi icin agri sizi cok azdi, morluk hic yoktu, biraz sisligim oldu. Dr beyin face i ve instagrami var ordan bakin isterseniz ben tesetturlu oldugum icin foto koymuyorum. Ama iyi ki olmusum diyebilirim :)

İstediğin gibi bir buruna kavuşmuşsundur umarım :) Bende düşünüyorum, sayfasına baktım ama 10. ay kontrolü vs yazıyor ben 2-3 ay sonra Türkiyede olmayabilirim o kadar uzun kontrol gerektirmeyecek birgameliyat yaptırmam lazım. Yakın zamanda doktor ile bir görüşeceğim mail ile duruma göre karar vereceğim :) Teşekkür ederim cevabın için bu arada <3

İstediğin gibi bir buruna kavuşmuşsundur umarım :) Bende düşünüyorum, sayfasına baktım ama 10. ay kontrolü vs yazıyor ben 2-3 ay sonra Türkiyede olmayabilirim o kadar uzun kontrol gerektirmeyecek birgameliyat yaptırmam lazım. Yakın zamanda doktor ile bir görüşeceğim mail ile duruma göre karar vereceğim :) Teşekkür ederim cevabın için bu arada <3
Benim anladigiM kadariyla o tur uzun zaman sonrasi fotograflari uzerinden uzun zaman gecmesine ragmen dusme yok burun sekli gayet guzel vs gibisinden koyuyorlar. Cunku ilk kontroller haric digerleri esnek gibi geldi bana.

Mrb

Dr.Hüseyin Altun eger SSKlı isen 5000TL degilsen 5500
Istanbul yunus emre hastanesinde oldum (üsküdar) ayriyetten yanlis degilsem atasehir de bi hastanede ve Liv hospitalde de ameliyatlari oluyormus cok daha pahaliya Hüseyinbeyin kendi söylemisti

Back
X