• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de Asker yolu gözleyecekler :(((

öyle canım hepimizin canının yarısı onlarla birlikte.. tam sayılmayız ki onlar olmadan. Ama dogmayan gün batmayan gunes yokturr bunların hepsi gelip geçiçi kendi kendinizi motive edin sürekli..
Haklısın bugün sesini duymadım ondan böyle oldum sanırsam :KK61:

:KK61:Allah kavuştursun :)
bende sözlümü yolladım kasımda. Malesef uzun donem ve 308 gunumuz var zaman çabucak geçse keşke de kavuşşsam bir an once

Benim sevdiceğim de şubatta gidecek bi de uzun dönemm :( nasıl geçecek bilmiyorum Rabbim sabır versin hepimize :(

hoşgeldinizz hanımlar biz yaklasık 1 yıldır 2014 yarenleri topiğindeyiz dertlerimize sevinçlerimize ortak olmayı cok guzel basardık :) eğer ki yardımcı olabileceğimiz bişey olursa mutlaka sorun.. He yine burdan söyliyeyim belki oralara falan düşen olur aranızdan benim sevdicek acemiliğini manisa/alaşehirde yaptı suanda da edirne keşanda devam ediyor 10 ayımız bitmek üzere.. yaniiiiii geçmicek bitmicek gibi gelebilir başta ama hele hele kısa dönemler göz acıp kapayıncaya gelecekler allah sabır versin şimdiden..
Nidakuşummmmmm gökin dönünce bizi unutmaaa arada uğra yanımızaaaaa:KK50:

Kızlaaaarrr şimdiden allah sabır versinn sevdiklerinizede sizede.. Henüz gitmemişken boool bol vakit geçirin sevdiceklerinizleee.. Sarılın, öpün, koklayın, gözlerinin içine bakın:KK51: İlk 1hafta çooook zor gerçekten... Ama sonrası geçiyo allahın izniyle.. Alışıyo insan:KK51: Bizim henüz 2ay 7gün oldu.. İnşallah zaman hepimiz için su gibi akıp geçer..

Back
X