• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de Asker yolu gözleyecekler :(((

4.cu ayimiZa girdik biz canım 270 lerde şafak saymıyorum sakinca hemen gscmiyorda:)) alisirsin biz alıştık sende alisirsin cnm uzulme

ben şafak sayıcam canım öyle geçer gibi sanki. inşallah alışırım hemen. diğer konudan devam edelim bi oraya bi buraya yoruom seni :)

ben şafak sayıcam canım öyle geçer gibi sanki. inşallah alışırım hemen. diğer konudan devam edelim bi oraya bi buraya yoruom seni :)
Bence sayma derim öyle geçmiyor bi 10gun aralıklı say öyle anlamazsn:) yok cnm nolacak ne yorulmasi:) dedgm gbi ama gidince hiç bi şekilde tartışma canı skkn olsa bile sende bnmde sklyor özlüyorum deme teselli etki güç bulsun senden cnm:)

Bence sayma derim öyle geçmiyor bi 10gun aralıklı say öyle anlamazsn:) yok cnm nolacak ne yorulmasi:) dedgm gbi ama gidince hiç bi şekilde tartışma canı skkn olsa bile sende bnmde sklyor özlüyorum deme teselli etki güç bulsun senden cnm:)

Tamam canım takıldığım yer olursa sana danışırım nede olsa tecrübelisin 4 ayı devirmişsiniz :)

Tamam canım takıldığım yer olursa sana danışırım nede olsa tecrübelisin 4 ayı devirmişsiniz :)
Sor tabi balım 4 ay oldu ya şaka gibi bn bile inanamıyorum:)) hemen geçiyor daha dün gibi gitti sanki öyle geliyor bana:)) sende alısacan cnm zamanin hemen geçtini anlarsın o zaman:)

Süper cnm o zaman hiç dert etme kısa donemmiŞ bide ilk zamanlar sıkıntı çeker aramaya sıra yogun olyor bde fazla konuşmiyorduk ardgnda 5 dakka falan sıra olunca:) ama ustaya geçtklernde elinden telefon düşmez o yönden rahat olurlar:)

inşallah canım acemide yine arar da usta biriliği kıbrısta.. ona çok canım sıkıldı çünkü konuşma cep telefonuyla çok pahalı.. telefon kartları varmış o da phalı ama onunla idare edicez heralde.. arama konusu sıkıntı olmazsa benden mutlusu olmaz :) 5 dakikaya da razıyım :) sizin uzun dönem mi?

bugun teslim olmuş :) ilk günümüz :( biz aynı yerde çalışıyorduk nerdeyse 7 gün 24 saat bir arada gibiydik şimdi kendimi çok yalnız hissediyorum :( yemin töreni 27 şubatmış gidip görecem inş :)

Bugün ben de diğer yarımı yolladım. İnanılmaz kötüyüm. Burayı görmek çok iyi geldi kızlar. Ne kadar yazıp konuşursak ne kadar sıkıntılarımızı paylaşırsak o kadar rahatlarız gibime geliyor. Zira senin gibi insanlar sadece seni anlayabilir. benim nişanlım hala aramadı beni. Sabah 7 uçağıyla gitti Erzincan'a ama hala ses yok..Allah hepimizi bedenen ve ruhen sağsalim şekilde sevdiklerimize kavuştursun.

Dun aksam yola çıktı su saat oldu hala ses seda yok cok merak ediyorum çok kotuyum kime dert yanmali bilemiyor insan ama suan en iyi bizimle ayni durumu yaşayanlar anlar gerçekten.

Dun aksam yola çıktı su saat oldu hala ses seda yok cok merak ediyorum çok kotuyum kime dert yanmali bilemiyor insan ama suan en iyi bizimle ayni durumu yaşayanlar anlar gerçekten.
Canımmmm allah kavuştursun.. İlk günlerde arayamayabilir, kayıt îşlemleri falan oluyo.. Bulduğu ilk fırsatta arıycaktır seni:) ve tlfnun çalıp yabancı bi numara aradığını gördüğünde kalp atışlarına hakim olmaya çalış;) çnkü o anki heyecan bambaşkaaaa:KK68:

Bende kendimi sakin tutmaya çalışıyorum. Merak her ne kadar içimizi kemirse de sabırlı olup beklememiz lazım. Ben şu güne kadar her sıkıntıya düştüğümde kendimi bedenen yolarım ve uykuya yenik düşmeye çalışırım. Zaten son bir haftadır doğru Düzgün uyku uyumadık. Duş alıp yatmaya çalışın. Bi süt için. Belki iyi gelir bize bu. Benim ağzımdan lokmalar geçmiyor bugün.

Canımmmm allah kavuştursun.. İlk günlerde arayamayabilir, kayıt îşlemleri falan oluyo.. Bulduğu ilk fırsatta arıycaktır seni:) ve tlfnun çalıp yabancı bi numara aradığını gördüğünde kalp atışlarına hakim olmaya çalış:KK66: çnkü o anki heyecan bambaşkaaaa:KK68:

Insallah bir an once arar canım ya zaten bir arasın rahatlicam bir gun bile konusmadan duramayan ben, bu durum baya kotu oldu ..

Bende kendimi sakin tutmaya çalışıyorum. Merak her ne kadar içimizi kemirse de sabırlı olup beklememiz lazım. Ben şu güne kadar her sıkıntıya düştüğümde kendimi bedenen yolarım ve uykuya yenik düşmeye çalışırım. Zaten son bir haftadır doğru Düzgün uyku uyumadık. Duş alıp yatmaya çalışın. Bi süt için. Belki iyi gelir bize bu. Benim ağzımdan lokmalar geçmiyor bugün.
1hafta snra geçicek tatlım hepsiii.. Alışıcaksınız hem sen hemde sevdiceğin.. Rabbim bol bol sabır versin:)

Insallah bir an once arar canım ya zaten bir arasın rahatlicam bir gun bile konusmadan duramayan ben, bu durum baya kotu oldu ..
Nerde peki askerin tatlım? Bizim acemilikte ilk 1 haftamız biraz düzensizdi yani sabahta arayabiliodu, akşamda, gecede.. İlerleyen günlerde düzene girmişti..

İlk hafta hem senin için hem sevdiceğin için zorlu olucaktır fıstık ama o süreci atlatınca birbirinize trip bile atmaya başlarsınız:)

Burda paylaştıkça rahatlıyo insan:) ben iyiki bulmuşum bu siteyi diyorum:)

Nerde peki askerin tatlım? Bizim acemilikte ilk 1 haftamız biraz düzensizdi yani sabahta arayabiliodu, akşamda, gecede.. İlerleyen günlerde düzene girmişti..

İlk hafta hem senin için hem sevdiceğin için zorlu olucaktır fıstık ama o süreci atlatınca birbirinize trip bile atmaya başlarsınız:)

Burda paylaştıkça rahatlıyo insan:) ben iyiki bulmuşum bu siteyi diyorum:)
Kayseri' ye çıktı iyi bir yer diye duyduk ama tam bir bilgimizde yok şu 1 hafta gecsede bir hayırlısıyla rahatlasak :)
Bende uzun bir sure buralarda olucam canım yakin çevremde benim durumumda olan bir allahın kulu yok burası daha iyi sanırım :))

1hafta snra geçicek tatlım hepsiii.. Alışıcaksınız hem sen hemde sevdiceğin.. Rabbim bol bol sabır versin:)

İnşallah alışırız. Dün akşam 22:36 da aradı beni nişanlım. Gitmeye 2 hafta kala zaten bana yansıtmamaya çalışsa da kötüydü. ilk başta sesini alamadım. Sonra duyabildim. Çok rüzgarlı bi yerden aramıştı. İyi olduğunu söyledi ama ben bir sorun yok dimi dediğimde ağlayarak iyiyim dedi kapattı. Çok koydu. Böyle nasıl geçicek bu günler hiç bilmiyorum. Dualarımız birbirimizle canım teşekkür ederiz.

Şu anda sığınacak tek liman beni görüyor ve bugün iki kere aradı. Her biri diğerinden kötüydü. Ben her aradığında dağılıyorum. Kendimi işe adapte edemiyorum. Nasıl olcak böyle nasıl geçecek zaman.........

Şu anda sığınacak tek liman beni görüyor ve bugün iki kere aradı. Her biri diğerinden kötüydü. Ben her aradığında dağılıyorum. Kendimi işe adapte edemiyorum. Nasıl olcak böyle nasıl geçecek zaman.........
Canim ya kiyamam bizi dr böyle zor günler bekliyor galiba :( ikinizinde güçlü olması gerekiyor. DUa et bol bol..

Canim ya kiyamam bizi dr böyle zor günler bekliyor galiba :KK43: ikinizinde güçlü olması gerekiyor. DUa et bol bol..

Tek sığınağım dua zaten..Sağolasın arkadaşım desteğin için..En kötü günümüz bu olsun dahası olmasın..
Konuşacak buradan başka benim gibi sıkıntısı olan kimsem yok ne oluyorsa yazar hale geldim dünden beri. Rabbim hem sevdiklerimizin hem bizlerin hem de tüm askerlerin yardımcısı olsun

Back
X