2015 Ekim Anneleri

Ben adetten bir gün önce hcg de 106 iki gün sonra 308 iki gün sonra yani bugün 919 çıktı inşallah keseyi ve kalp atışını da görebiliriz allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağımiza alırız inşallah

Arkadaşlar merhaba herkese hayırlı akşamlar. Benm sat 31 aralık.
Şubat 5 negatif
Şubat 9 50.4
Şubat 12. 291.2
Şubat 16 2676 değerlerim
Sizce nasıl ? Keseyi görmeye gitmeyeceğim direk kalp atışları için gitmek istiyorum Allah nasip ederse kalp atışları ne zaman belli olur ?
Birdr bu değerlere göre ikiz olma ihtimali var mıdır sizce ? Normal yoldan gebeyim ama babam ikiz ?

Kizlar.. sizde kasik agrisi sorunu yasiyormusunuz? Benim kasik agrim cok fazla. Normal diyor doktorlar ama dun gece kac defa uyandim agrisina..

benım de nasıpse 7 ekim diyor dr um.. mide bulantılarım cok fazla..ama malesef cıkartamyrm bu dahada kötü yapıyor..birde ara ara kasık ağrılarım oluyor sankı adet olcakmısım gibi..bazen geceleri artıyor bazende wc den cıktıktan sonra agrm oluyr.normal galiba bunların olmsı..

Benim cok sukur mide bulantim olmuyor.. Ama bu kasik agrim cok. Koku hassasiyetim basladI :) sizlerde sut iciyormusunuz? Ben icine nesquik koyarak iciyorum. Herhangi bir sakincasini duymadim ama bir sakincasi yoktur herhalde..

Benim cok sukur mide bulantim olmuyor.. Ama bu kasik agrim cok. Koku hassasiyetim basladI :) sizlerde sut iciyormusunuz? Ben icine nesquik koyarak iciyorum. Herhangi bir sakincasini duymadim ama bir sakincasi yoktur herhalde..
yok ben hiçbirsey yıyıp içemyrm bu gunlerde..ama sut yogurt cok onmli..inşallh hiç mide bulantsı yasamssn. cok kotu oluyr.

Ekim ayında doğum yapacak Anne adayları hadi burda toplanalım. Kim neler yaşıyor hep beraber paylaşıp birbirimize yardımcı olalım.
Bende 14 şubatta öğrendim benim üçüncü bebeğim olacak iki oğluşum var ellerinizden öper busefer sağlıklı sıhatli bir kızım olur umarım yinede rabbim bilir kalp atışını henüz görmedim bakalım haftaya gideceğim

Bende 14 şubatta öğrendim benim üçüncü bebeğim olacak iki oğluşum var ellerinizden öper busefer sağlıklı sıhatli bir kızım olur umarım yinede rabbim bilir kalp atışını henüz görmedim bakalım haftaya gideceğim
Terikler ,
Aramizda en tecrubeli sizsiniz herhalde.. Allah gonlunuze gore versin..

Amin canım cümlemizin tecrübeliyim sanıyordum bende ama hepsi farklı bir heyecan bu bebişte pek panik haldeyim daha annem dahil kimseye söyleyemedim bir tek eşim biliyor hayırlısı ile ilk üç ayı bitireyimde öyle söyleyeceğim;bu sefer çok heyecanlıyım

Arkadaşlar ya ben biraz önce patatesle karışık maydanoz yedim. Hamile arkadaşlardan af diliyorum canları çekmez inşallah. Ve maydanoz düşük tehlikesi sizce bi sıkıntı olur mu ya çok korkuyorum

Yok canım azıcık maydanozdan birşey olmaz fakat abartmamak suretiyle maydanoz ve özellikle adaçayından uzak durmaya çalış;eni konu oturup bir bağ falan yenirse belki bir ihtimal problem olabilir

Arkadaşlar ya ben biraz önce patatesle karışık maydanoz yedim. Hamile arkadaşlardan af diliyorum canları çekmez inşallah. Ve maydanoz düşük tehlikesi sizce bi sıkıntı olur mu ya çok korkuyorum
Bence korma. .
Tamam maydanoz un dusuk yapma ihtimali var ama surekli yersen Bir sefer icin olmaz canim sanmiyorum

Back
X