• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Gebelik Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim

Amh tahlili aynı gün cıkmıyo belki doktor bakmıstır arada girin konteol edşn e nabızı

Bende bu ay çok umutluyum iğneler kullandım doktor verdi. Eğer olmazsa rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum özelde.

Bende geçen hafta gittim kist falan varmı diye yok dedi ama kan almadı adet olunca gel 2 veya 3 günü dedi ama adetim geçti iki gün hala olamadim hatta 3. Gün gebelik test negatif ama hala kasıklarım sanki şiş gaz var gibi karnım sancılı hiç adet olacak gibi belirti yok su gibi akıntı geliyor yarına randevu aldım yine umarım hamileyimdir
İnşallah olmuştur canım 🥹🙏🏻 evde tekrar test yaptınız mı?

Herkese merhaba 🌸
Böyle bir konuyu ilk defa açıyorum. İstiyorum ki tüm tecrübelerimizi paylaşalım. 🥹 Ben 3 ay deneyip ara vermiştim. Şimdi ekim ayı için tam teşekküllü hazır girmeyi düşünüyorum. 🤣 folikasit, multivitamin ve omega 3 kullanıyorum 3 aydır. Ekim ayında da kür deneyeceğim. Siz neler yapıyorsunuz? deneyeceğiniz yada deneyip hamile kalmayı kolaylaştıran kürler vitamin takviyeleri vs kullanan arkadaslar destek verelim birbirimize ☺️
ben de 4. ay deniyorum. sadece folik asit ve b12 kullanıyorum. Deneyeceğiniz kür nedir acaba

Aslında tamamlayıcı sağlık sigortam var ama hastaneler yaşadığım yere uzak olduğu için bir türlü fırsat bulup gidemedim. Haftaya işten izin alıp gitmeyi düşünüyorum. Doktor araştırmasındayım şimdiden. Siz kaç aydır planlıyorsunuz
Sağlık sigortalarında çok kafam karıştı benim bazı sorulara yanıt alınamıyor ne sigortadan ne hastaneden yaşayıp göreceğiz artık geçen ay spiral çıkarttırdım bende daha yeni

Daha önce bi arkadaşımdasa böyle oldu 5 gün regl geçti çizgisi yoktu sonra kan verdi sağlık ocağından öyle öğrendi ama belirtiler varmı ?
Valla kasıklarımda sis gibi hissediyorum gaz sancısı gibi oluyor halsizlik var hiç birşey yapasim gelmiyor karnım şiş adet olamadım diye böyle oluyor diye düşündüm ama hala adet sancım başlamadı bilemiyorum erken gebelik testi yaptım sabah ama o yine negatif çıktı hastaneye gittim oda randevuyu yanlış almışım başka hastaneden dün aceleyle aldiydim boşuna gitmiş oldum neyse dedim bunda da var bir hayır bekleyin biraz daha

ben de 4. ay deniyorum. sadece folik asit ve b12 kullanıyorum. Deneyeceğiniz kür nedir acaba
Civan perçemi, ada çayı ve testere dişli aslan pençesi bunları adetten sonra ilk bir hafta sabah ve akşam yatmadan önce bir bardak kadar demleyip için. Sonra sadece sabahları içiyorsunuz. Hormonları, süt enzimlerini , rahim içi yaraları her şeye birebir. Adet olana kadar içiyorsunuz eğer hamile kalmazsanız iki ay içmiyorsunuz. sonra tekrar bir ay yine iciyorsunuz. adet ağrılarına çok iyi geliyor kullanırken kasık karın ağrısı olabilir bunlar normal korkmayın hatta ağrı varsa iyileşmese vardir demek. Ben elim ayında başlayacağım nasipse
Maşallah Allah bağışlasın küçükmüş daha benimki 8 yaşına girecek ekimde
Ya evet küçük ama yaşım geçiyor. En iyisi bu zamanlarda başlamak ikinciye 🥹
Yaptim sabah cnm ama yok negatif herhalde gecikiyor adetim ya yoksa çıkardı
Bazen geç döllemme oluyor canım. İnşallah vardır 🙏🏻🥹
İnşallah canım hepimiz için güzel bir ay olsun 🥲 🤲🏻
Canım ben seni diğer topikten hatırlıyorum. İnşallah bu ayda olur 🥺🙏🏻

Hatırlarsın belki diye yazdım zaten ☺️ inşallah balım bakalım bu ay hepimizin gönlünden geçen o dua kabul olsun inşallah 🥰 🐣 🧡

Merhabalar. Bende bu ay tüp Bebek on görüşmeye gideceğim ama öncesinde son kez bir takviye var onu kullanmak istedim belki bir umut olur diye. Ekim'de onu kullanıp yumurta takibiyle deneyeceğim bakalım bat 21 Eylül

Civan perçemi, ada çayı ve testere dişli aslan pençesi bunları adetten sonra ilk bir hafta sabah ve akşam yatmadan önce bir bardak kadar demleyip için. Sonra sadece sabahları içiyorsunuz. Hormonları, süt enzimlerini , rahim içi yaraları her şeye birebir. Adet olana kadar içiyorsunuz eğer hamile kalmazsanız iki ay içmiyorsunuz. sonra tekrar bir ay yine iciyorsunuz. adet ağrılarına çok iyi geliyor kullanırken kasık karın ağrısı olabilir bunlar normal korkmayın hatta ağrı varsa iyileşmese vardir demek. Ben elim ayında başlayacağım nasipse

Ya evet küçük ama yaşım geçiyor. En iyisi bu zamanlarda başlamak ikinciye 🥹

Bazen geç döllemme oluyor canım. İnşallah vardır 🙏🏻🥹

Canım ben seni diğer topikten hatırlıyorum. İnşallah bu ayda olur 🥺🙏🏻
Ben civanpercemini icemedim ya çok çok ağır geldi tadı

Back
X