- Konu Sahibi suskunsevda
iyim canım bende tesekkür ederim![]()
Günaydın kızlarr :) Bende iyiymm ayılmaaya çalışıyorum hala :) işe başlıcam birazdan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyim canım bende tesekkür ederim![]()
Ne iş yapıyorsun canım. Ben çok oldu başlayalı hala uyukluyorum amaGünaydın kızlarr :) Bende iyiymm ayılmaaya çalışıyorum hala :) işe başlıcam birazdan
Ne iş yapıyorsun canım. Ben çok oldu başlayalı hala uyukluyorum ama![]()
Oh ne güzel bende isterdim reklamcılık :) Ben muhasebeciyim canımBenimde ofise geleli çok oldu ama :) bedenen ofisteyim sadece :)
Ben deniz üzerine bir dergide çalışıyorum, reklamcılık yapıyorum , sen ne iş yapıyorsun
Oh ne güzel bende isterdim reklamcılık :) Ben muhasebeciyim canım
Günaydın kızlarr :) Bende iyiymm ayılmaaya çalışıyorum hala :) işe başlıcam birazdan
ben hala baslamadım mesela işe. oyalanıyorum halaOh ne güzel bende isterdim reklamcılık :) Ben muhasebeciyim canım
ben hala baslamadım mesela işe. oyalanıyorum hala![]()
yok yok yalnız değilsin merak etme. özel bir şirkette ziraat mühendisiyim bendesen ne işle uğraşıyorsunn, bende tek iş yapmayan ben varım zannediyordum
![]()
yok yok yalnız değilsin merak etme. özel bir şirkette ziraat mühendisiyim bende
hemencik 5.30 olsunO zaman hepimiz için güzel, hızlı ve bereketli geçen bir gün olsun inşallah :)
hemencik 5.30 olsun![]()
1 saat gec pufffben 6.30 da çıkıorummmmmmm
evet sohbete basladı ekim gelinlerislm kızlarr ne yapıyorsunuz herkez bişeler balamıs yorumları okudum ne güzel ya![]()
kiminle aynı tarih canım3 ekim cnm senin hangi tariınde mi benimdde aynı tarihhh![]()
canım ebnim istanbulda olacak :)slm cnm senn düğünde 3 ekim sanrım nerde olucak merak ettim bnmki de 3 ekim inş![]()
seninlekiminle aynı tarih canım
an_ge_le aynı tarih benim düğünüm 10 ekim inşseninle
BENM 3 ekim benim inş :d askceyda senınkıdemi üc ekım hayırlı olsn3 ekim cnm senin hangi tariınde mi benimdde aynı tarihhh![]()