- Konu Sahibi suskunsevda
Güzel olucak ben gönülden inanıyorummm :)bizde kapalı ortamda olçak salon bizim de tutlduda resim falan çeklmek için dış çekım hava gzl olmasını istyrm
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel olucak ben gönülden inanıyorummm :)bizde kapalı ortamda olçak salon bizim de tutlduda resim falan çeklmek için dış çekım hava gzl olmasını istyrm
![]()
maritus çok güzelmiş simdi görsellere baktım ben burayı hiç bilmiyordum da annem pişman mı oldum neSüperr , bizimde baktığımız yerler arasında var orası ama henüz netleştiremedik, maritus a da bakıyoruss kısmett bakalımm![]()
maritus çok güzelmiş simdi görsellere baktım ben burayı hiç bilmiyordum da annem pişman mı oldum ne![]()
evet canım ekim geliniyim ben daha mı erken gibiydimCanım sen ekim gelini misiin?
Kızlaar genel topiğe de gelin, '2014-2015 gelini olacaklar' adı.
evet canım ekim geliniyim ben daha mı erken gibiydim![]()
gönül isterdi haziran gelini olmak ahh ahhEvet sanki haziran gibiydin![]()
gönül isterdi haziran gelini olmak ahh ahh![]()
zaten ramazan gecsin istedim sonra kayınpederim iki bayram arası olmasın dedi sonuç ekimO da bi dert bak biz nasıl oruç tutacağız diye düşünüyoruz![]()
valla arkadaslar bizim trabzonlu oldugu ıcın ya çaydan sonra yada fındık snra cunku yaz aylarında herkez koylerde oldugu için bizde ekıme almak zornda kaldıkzaten ramazan gecsin istedim sonra kayınpederim iki bayram arası olmasın dedi sonuç ekim![]()
olsun canım gec olsun güç olasınvalla arkadaslar bizim trabzonlu oldugu ıcın ya çaydan sonra yada fındık snra cunku yaz aylarında herkez koylerde oldugu için bizde ekıme almak zornda kaldık![]()
zaten ramazan gecsin istedim sonra kayınpederim iki bayram arası olmasın dedi sonuç ekim![]()
valla arkadaslar bizim trabzonlu oldugu ıcın ya çaydan sonra yada fındık snra cunku yaz aylarında herkez koylerde oldugu için bizde ekıme almak zornda kaldık![]()
offf sıkıntı büyük deseneBen de ramazan sonrası istiyordum olmadı denk gelmedi balayından geldiğimiz gün sahura kalkıcaz![]()
offf sıkıntı büyük desene![]()
maritus çok güzelmiş simdi görsellere baktım ben burayı hiç bilmiyordum da annem pişman mı oldum ne![]()
aynen oyle tatlım yaolsun canım gec olsun güç olasın![]()
amann kocalarımızla gideceğimiz her yer bize güzel gelir sıkıntı yokÖyle görsellere bakınca bence arada fark yokmuş gibi gözüküyor sonuçta ada işte hepsii![]()
valla zor işmiş sızıkıde tatılden sonra sahura kalmakBen de ramazan sonrası istiyordum olmadı denk gelmedi balayından geldiğimiz gün sahura kalkıcaz![]()