- Konu Sahibi suskunsevda
günaydın cnm![]()
Günaydın kızlar bende geldim yeni, sabahtan bi toplantım var , muhtemelen 1 saate bi toplantıya daha giricemmm :S haftanın son günü hiiç çekilmiooooo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın cnm![]()
hm hayırlı olsun cnm inş hepimiz içi yabizde bağcılrda tutuk canım kartaldan da halamlar gelecek inş
günaydın cnm valla haftann son gunu ne topantımı olu rya :SGünaydın kızlar bende geldim yeni, sabahtan bi toplantım var , muhtemelen 1 saate bi toplantıya daha giricemmm :S haftanın son günü hiiç çekilmiooooo
valla bnde calıstım yarın allah dan gelmiyorum işe hafta sonu aöf sınavları var kızlar yandımahhh kızlar ben yarında calısıyorum cumartesi tatil değil![]()
ahhh kızlar ben yarında calısıyorum cumartesi tatil değil![]()
allah yardımcın olsun canımvalla bnde calıstım yarın allah dan gelmiyorum işe hafta sonu aöf sınavları var kızlar yandım![]()
valla bnde calıstım yarın allah dan gelmiyorum işe hafta sonu aöf sınavları var kızlar yandım![]()
saol canım inş iyi gecerŞimdiden bol şans sanaaaa![]()
sıkıcınası geçiyorrrr gününzzzz
bende çook baydımmm, daha 3 saaatcik var çıkmayaaaasıkıcı![]()
nası geçiyorrrr gününzzzz
valla bnde oyle sıradan işde :dbende çook baydımmm, daha 3 saaatcik var çıkmayaaaa![]()
kızlar gelinlik baktınızmı model olarak ya fıkır verinvalla bnde oyle sıradan işde :d
kızlar gelinlik baktınızmı model olarak ya fıkır verin![]()
of ben bıktkm artık netten bakmakdan zaten gidip artık denemek istiyrm ya :dBakmaktan öteye geçemiyorumm ben kendi adıma ztn :) Bakmakta gidip mağazada fln bakmak değil, googla daki görseller üzerinden![]()
of ben bıktkm artık netten bakmakdan zaten gidip artık denemek istiyrm ya :d[/QUOTEkızlar dün bi kaç model koydum resim atmıstım gelınlık gordunuz model nasıl sızce ses cıkmadı hıc :d
günaydın canım nasılsınGÜNEYDIN KIZLAR :d NE ALEMDESİNİZ.
İYİM CNM SAOL SEN NASILSIN NAPİYORSUNUZ :dgünaydın canım nasılsın