2015 Ekim ayında evleneceklerr

Sizin plan da güzelmiş, inşallah herşey güzel olur ve yetişir :) Ustaların gönlünü beklemek çok zor, iki gram iş için bizi 1 aydır oyalıyorlar çıldırttılar

Sizin plan da güzelmiş, inşallah herşey güzel olur ve yetişir :) Ustaların gönlünü beklemek çok zor, iki gram iş için bizi 1 aydır oyalıyorlar çıldırttılar
aynen öle dolağlar yapıldı monte edilecek ayın 15 inde geleceklerdi söz vermişlerdi hala bekliyoruz işte

hosgeldin canım sende ene kadar güzel ekim gelinleri çoğalıyor siz balayına nereye gidiyorsunuz ve düğününüz nerde diye soralım o zman
Düğünümüz için güzel bir salon tuttuk istanbul/anadolu yakasında :)
Ekim de en sıcak antalya olur düşüncesiyle güzel bir otel ayarladım :)

Düğünümüz için güzel bir salon tuttuk istanbul/anadolu yakasında :)
Ekim de en sıcak antalya olur düşüncesiyle güzel bir otel ayarladım :)
bizde oyle planlıyoruz buyuk birhtimallede antalya olucak herlde hersey gzl olur inş hepimiz içn ya

siz nerde otrcaksınız evlenınce cnm anadolu yakasında mı
Evet canım evimizi de inşaat halindeyken aldık ama tam olarak bitmedi daha o da haziran ayı gibi biticek ev hazırlıklarını da oruçlu oruçlu yapıcaz herhalde :) Tam konunun başına hakim değilim :) Sen de mi anadolu yakasındasın canım :)

evet cnm bnde anadolu yakasında bızde ramazandan sonra baslarız sanrım ama esyelara falan bakamay abaslrız heralde nişanlım yenı geldıgı iiçin askerden once nikah işlemlerını bbaşlarız bu hafta hazirn bası gıbıde zaten eşyalara mobilyalara bakarız sanrım :)

Ben yavaş yavaş eşyalara bakmaya başladım son ana kadar bırakmak istemiyorum o kadar işin arasında acele karar vermek istemiyorum ama benim de nişanlım geldiği zaman alımlara başlıcağız biz de :) senin düğünün ne zaman kısmetse canım :)

Kızlar eşyalar fln alınır bir şekilde hallolur da, size bi soru sormak istiyorummmmm...

Yemek yapmayı biliyormusunuzz acabaa ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…