- 13 Mayıs 2010
- 1.117
- 215
- 123
- Konu Sahibi suskunsevda
-
biz balayına phuket adasına ve bankong a gidecez inş. gelinlik mobilyaya mayıs ayında bakmaya başlıcaz. evimiz yapılıyor ustaların gönlü olup glmesini bekliyoruz işte. zamnımızdaha cok ama bazen yetişmicek diye korkmuyo değilim hani
aynen öle dolağlar yapıldı monte edilecek ayın 15 inde geleceklerdi söz vermişlerdi hala bekliyoruz işteSizin plan da güzelmiş, inşallah herşey güzel olur ve yetişir :) Ustaların gönlünü beklemek çok zor, iki gram iş için bizi 1 aydır oyalıyorlar çıldırttılar
Düğünümüz için güzel bir salon tuttuk istanbul/anadolu yakasında :)hosgeldin canım sende ene kadar güzel ekim gelinleri çoğalıyorsiz balayına nereye gidiyorsunuz ve düğününüz nerde diye soralım o zman
az kalmıs cnmTam 5 ay
Çok sevindim senin adına o hasreti çok iyi biliyorum çünkü geliceği günü aşkla bekliyorum :) az kaldı inşallah kavuşmamıza :)sende hosgeldın cnm askerdemi nişalın inş bian once kavusrunuz bnmkı de bugun gldi
bizde oyle planlıyoruz buyuk birhtimallede antalya olucak herlde hersey gzl olur inş hepimiz içn yaDüğünümüz için güzel bir salon tuttuk istanbul/anadolu yakasında :)
Ekim de en sıcak antalya olur düşüncesiyle güzel bir otel ayarladım :)
Amin hepimiz çok mutlu oluruz inşallah :)bizde oyle planlıyoruz buyuk birhtimallede antalya olucak herlde hersey gzl olur inş hepimiz içn ya
saol cnm valla bi kaç ay zor gectı ama sonra bırden zman gectı anlamdm nasıl oldu sende oyle olcak bakÇok sevindim senin adına o hasreti çok iyi biliyorum çünkü geliceği günü aşkla bekliyorum :) az kaldı inşallah kavuşmamıza :)
siz nerde otrcaksınız evlenınce cnm anadolu yakasında mıAmin hepimiz çok mutlu oluruz inşallah :)
Evet canım evimizi de inşaat halindeyken aldık ama tam olarak bitmedi daha o da haziran ayı gibi biticek ev hazırlıklarını da oruçlu oruçlu yapıcaz herhalde :) Tam konunun başına hakim değilim :) Sen de mi anadolu yakasındasın canım :)siz nerde otrcaksınız evlenınce cnm anadolu yakasında mı
evet cnm bnde anadolu yakasında bızde ramazandan sonra baslarız sanrım ama esyelara falan bakamay abaslrız heralde nişanlım yenı geldıgı iiçin askerden once nikah işlemlerını bbaşlarız bu hafta hazirn bası gıbıde zaten eşyalara mobilyalara bakarız sanrım :)Evet canım evimizi de inşaat halindeyken aldık ama tam olarak bitmedi daha o da haziran ayı gibi biticek ev hazırlıklarını da oruçlu oruçlu yapıcaz herhalde :) Tam konunun başına hakim değilim :) Sen de mi anadolu yakasındasın canım :)
Ben yavaş yavaş eşyalara bakmaya başladım son ana kadar bırakmak istemiyorum o kadar işin arasında acele karar vermek istemiyorum ama benim de nişanlım geldiği zaman alımlara başlıcağız biz de :) senin düğünün ne zaman kısmetse canım :)
ya bnde beyaz eşlara baktım karar verdım sadce gidip alıcaz inşmobılyalara bakmadım tek düğünüm 3 ekımde inş
inş cnm :dAntalya da karşılaşabiliriz o zaman :)
valla oyle genel bılındık şeyler işdeKızlar eşyalar fln alınır bir şekilde hallolur da, size bi soru sormak istiyorummmmm...
Yemek yapmayı biliyormusunuzz acabaa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?