- 1 Nisan 2015
- 403
- 79
- 48
- Konu Sahibi suskunsevda
-
SLM CNM VALLA CNM YOĞUNMUSSN BAYA BNDE AYNEN TATIL GELSIN ONU BEKLYRM SENIN GİBİkızlar selam, napıyosunuzz, nası gidiyorr ?
Benim bu hafta yoğun geçio, toplantıdan organizasyona ordan oraya koşturp duruorumm....
Artık balayıı gelsin, tatil gelsin istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hosgeldin canim aramiza☺ malesef bende sormadim ama duyduklarima gore hep oyle fiyatlar..merhaba kizlar benimde 25 ekimde inşallah rabbim hepimize huzurlu yuvalar nasip etsin ben herşeyi hazırladım da kuaför kaldı yaa çokk pahalı 900 tl fatihte biryere sordum da
bizim tatiller gelene kadar yaz bitiyokızlar selam, napıyosunuzz, nası gidiyorr ?
Benim bu hafta yoğun geçio, toplantıdan organizasyona ordan oraya koşturp duruorumm....
Artık balayıı gelsin, tatil gelsin istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
1 ayda 5 kilo mu verdin maşallahBu arada kizlar belki bilenleriniz vardir ben gelinligimi aldim ve oldugumdan daha kilolu gorundum icinde cunku kilo almistim bayabir aydir fena bir diyetteyim tam 5 kilo verdim (açım) destege ihtiyacim var son 2 kilo
Bu arada kizlar belki bilenleriniz vardir ben gelinligimi aldim ve oldugumdan daha kilolu gorundum icinde cunku kilo almistim bayabir aydir fena bir diyetteyim tam 5 kilo verdim (açım) destege ihtiyacim var son 2 kilo
günaayydıınnnnnGünaydın kızlarrr
günaayydıınnnnn
Hoşgeldinnnnmerhaba kizlar benimde 25 ekimde inşallah rabbim hepimize huzurlu yuvalar nasip etsin ben herşeyi hazırladım da kuaför kaldı yaa çokk pahalı 900 tl fatihte biryere sordum da
Hoşgeldinnnn
Canım fiyatlar hep o civardalar bende kuaförü buldum ama gidip konuşmadım
resmen kazıklıyolar bizi yaanormalde gitsek o saçı makyajı 100 liraya yapıolar Samsunda kim bilir ne kadar isticekler
kuaförde fotograf çekimi yaptırmak istiyo olmasam kına gecemde sacımı yaptırır evde giyinirdimEvet gelin saçı makyajı dendimi fiyatlar baya katlanıyor ne yazıkkii
kuaförde fotograf çekimi yaptırmak istiyo olmasam kına gecemde sacımı yaptırır evde giyinirdimSürekli gittiğim kuaför öyle yap demişti çok mantıklı aslında
aynı gün evleniyoruz :) daha çokça gün var ama yapılacakları düşününce yetmiyor sankiKızlar Ekim ayında evlenecekler olarak toplasalim :) bizim düğünümüz 11 Ekim daha zaman var gerci pek hazırlıgım da yok sizin ne zaman hazırlıklara başladınız mı? :)
canım benim amcamın kızı 160 tl ye yaptırmış bu taraflar pahalıHoşgeldinnnn
Canım fiyatlar hep o civardalar bende kuaförü buldum ama gidip konuşmadım
Ben ümraniyede yaptırmayı düşünüyorumhoş bulduk
canım benim amcamın kızı 160 tl ye yaptırmış bu taraflar pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?