- 22 Şubat 2014
- 685
- 566
- 78
- 35
- Konu Sahibi suskunsevda
bizim 10 ekim inş güzel olur düğünüm birde dısarda kalabalık olacagı için kapalı alan bulamadık11 Ekim 2014![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim 10 ekim inş güzel olur düğünüm birde dısarda kalabalık olacagı için kapalı alan bulamadık11 Ekim 2014![]()
güaydın hosgeldin aramıza ve hayırlı olsunBenimde 3 ekimde düğünüm küçük ev aletleri dışında bişi almadım çünkü oturacak yerde kararsız kaldık tayini olmadan iklimi kipirdatmayida düşünmüyorum![]()
GÜNAYDIN HOS GELDIN BENDENSİN BNM DE 3 EKİM DÜĞÜNÜM İNS:dBenimde 3 ekimde düğünüm küçük ev aletleri dışında bişi almadım çünkü oturacak yerde kararsız kaldık tayini olmadan iklimi kipirdatmayida düşünmüyorum![]()
gunaydınm canm sen nasılsın valla bn uç gun izin aldım şirketten nikah işlemlerini hallettık ev falan baktık işde oyle sen neler yaptınGünaydınn kızlar nasılsınızzz, neler yaptınız haftasonuuu![]()
gunaydınm canm sen nasılsın valla bn uç gun izin aldım şirketten nikah işlemlerini hallettık ev falan baktık işde oyle sen neler yaptın
HM ANLDIM CNM HAYIRLI OLSN IKIMIS İÇİNDE d:Cumarrtesi günü bizde gün alabilmek için kan testleri ciğer filmi fln çektirdik, çarşamba alıcas sonuçları aile hekimi onaylıcak fln haftaya muhtemelen belediyeye gün almak için gidices :)
Ben de simdi uye oldum:)Dugun tarihimiz alindi nihayeeettttt...Iki dugunum olacak.Ikincisi benim de 4 ekim:)Yatak odamin nevresimleri falan hazir bir de mutfak esyam kucuk ev aletleri disinda hazir sagolsun kaynanacimmmm:)Esas hazirliklar bundan sonra basliyor sanirim ay bir de cooooook sorularim olacak sizlere![]()
Hosgeldin cnm hayirlisi olsun:))Ben de simdi uye oldum:)Dugun tarihimiz alindi nihayeeettttt...Iki dugunum olacak.Ikincisi benim de 4 ekim:)Yatak odamin nevresimleri falan hazir bir de mutfak esyam kucuk ev aletleri disinda hazir sagolsun kaynanacimmmm:)Esas hazirliklar bundan sonra basliyor sanirim ay bir de cooooook sorularim olacak sizlere![]()
Bende bos durmaktan en son bunalima girdim kina suslerimi hediyeliklerimi hazirlamaya karar verdim sonra.. herseyin hazir olmasi ne zorGünaydınn kızlar nasılsınızzz, neler yaptınız haftasonuuu![]()
Ben calisiyorumda ayrilmadim isten daha cok var gerek yokkiaramızda calşan varmı ve evlilik nedeniyle işden ayrılan varmıyakın zaman da
hmm anladım cnmBen calisiyorumda ayrilmadim isten daha cok var gerek yokki![]()
Benim 12 haziranda is bitiyo zaten birakmama gerek kalmadanhmm anladım cnmbnde 2 ay sonra cıkarım sanrım
![]()