- 21 Ocak 2013
- 175
- 182
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah. hazırlıklı olun zorlu bir hamilelik süreci sizi bekliyor...
selam canım bende ikizlerime hamileyim :)) benimde tüp bebek oldu benim biri 8 biri 9 haftalıkmış nasıl oluyor bende anlamadm doktor böyle söyledi bu arada nerede yaşıyorsun ve kontrollere tüp bebek merkezindemi yoksa hastanedemi devam edeceksinSelam anneler. . Tüp bebek yöntemiyle 3. Denemem iz de çok şükür yavrularimiz bizimle☺☺iki tane birden olunca sevincimiz ikiye katlandı. Şu anda 8+4 teyiz. Herşey yolunda çok şükür☺benim gibi ikiz bebrk bekleyen hamişler sizleri sohbete bekliyorum.
selam canım bende ikizlerime hamileyim :)) benimde tüp bebek oldu benim biri 8 biri 9 haftalıkmış nasıl oluyor bende anlamadm doktor böyle söyledi bu arada nerede yaşıyorsun ve kontrollere tüp bebek merkezindemi yoksa hastanedemi devam edeceksin
yaa benimkide baa milimlerini sylemedi ama resimleri var elimde resim yüklersem anlarmısın yorumlayabilirmisin? bulantım hiç yoktu bugün kan ilacına başladım o bulantı yaptı ama istifra olmadı çok şükür senin var mı bulantıselam cnm☺☺valla bize hafta olarak bişey demediler ama biri benimde küçük. Buda çok kafama takılıyor. Ilk muayenede biri 4.25 mm biri 2.65 mm idi. Yarı yarıya neredeyse. Sonrasında da aynıydı. Küçük olan gene küçük. Bakalım bu perşembe kontrole gidicez. Büyüdü ler mi miniklerimiz☺ben şu anda tüp bebek yaptirdigimiz yere devam ediyorum. Ama degistiricem büyük ihtimalle.
Senin nasıl gidiyor hamilelik. Bulantı var mı. Sen doktor konusunda nereye devam edeceksin cnm☺
Merhabalar bende varım daha yeniyiz inşallah herşey güzell olacakSelam anneler. . Tüp bebek yöntemiyle 3. Denemem iz de çok şükür yavrularimiz bizimle☺☺iki tane birden olunca sevincimiz ikiye katlandı. Şu anda 8+4 teyiz. Herşey yolunda çok şükür☺benim gibi ikiz bebrk bekleyen hamişler sizleri sohbete bekliyorum.
yaa benimkide baa milimlerini sylemedi ama resimleri var elimde resim yüklersem anlarmısın yorumlayabilirmisin? bulantım hiç yoktu bugün kan ilacına başladım o bulantı yaptı ama istifra olmadı çok şükür senin var mı bulantı
Mrb kizlar bende bugun 5 haftalik hamileyim 2. Denememiz 2 embriyo transferi oldu. 10. Gunde 198 di degerim dr um ikiz olabilir dedi p.tesi randevum var o zaman belli olacak hicbir belirtim yok hicbirsey hissetmiyorum o yüzdende inanmıyorum hamile olduğuma sizin tahlil sonuclariniz kaçtı ne zaman kalp atislarini duydunuz
Merhaba cnm. Seninde hayırlı olsun. Seninde tüp bebek mi. Kalp atışlarıni duydun mu.Merhabalar bende varım daha yeniyiz inşallah herşey güzell olacak
Cok sagol cnm. Rabbim hepimizin yavrularını kucağımıza almamızi nasip etsin.Bebisleriniz hayirli olsun kizlar,kolay bir hamilelik ve hayirli saglikli dogumlar nasip etsin Allah...
canım ben de kullanıyorum 9+6 günlük hamileyim..o tıkananları parmağınla hafifçe temizle canımm yoksa tahriş eder..Kızlar aranızda crinone jel kullanan var mı? Ben tüp bebek yaptirdigimizdan beri 12 şubatta Beri yani kullanıyorum. Vajinal kullanılıyor. Son 3 gündür çok zor uyguluyorum. Sanki bişey orayı tıkamiş gibi. Bugunde orada büyük bi acı ile dolaştım. En son ayna ile baktım. Jelin bütün kalıntıları orayı tıkamiş gibi. Var mı benim gibi olan
merhaba canm 10.gün 477 ydi benim ikizler..kalp atışını 7 haftalıkken duyduk..şimdi 10.haftadayızMrb kizlar bende bugun 5 haftalik hamileyim 2. Denememiz 2 embriyo transferi oldu. 10. Gunde 198 di degerim dr um ikiz olabilir dedi p.tesi randevum var o zaman belli olacak hicbir belirtim yok hicbirsey hissetmiyorum o yüzdende inanmıyorum hamile olduğuma sizin tahlil sonuclariniz kaçtı ne zaman kalp atislarini duydunuz
canım ben de kullanıyorum 9+6 günlük hamileyim..o tıkananları parmağınla hafifçe temizle canımm yoksa tahriş eder..