2015 ekim-kasım-aralık aylarında hamile kalmayı isteyenler

virtue

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
809
642
123
Yaklasık 3 ay once bebegımı 8 haftalıkken kaybettım. Parsiyel mol gebelık oldugundan 6 ay hamılelık dusunmemem gerektıgını soyledı doktor.kaldı 3 aysımdıden hazırlıklar yapmak lazım
Yavas yavas beslenmeme dıkkat etmeye baslayacagım. Ön testler belkı yaptırırım.benım gıbı planları olan arkadaslar varsa bırbırımıze destek olup bılgı paylaşımı yapabılırız dıye dusundum :)

Merhaba canım parsiyel mol gebelik nasil oluyor bende bir ay önce düşuk yaptım bu ikinci düşugum doktor genetik bölümüne yönlendirdi tahliller yapilsin nedeni arastirilsin diye. Tabi üniversite ekime gun verdi benimde üç dört ayim var bekliyoruz bakalım.

Oncelikle kusura bakma mesajını çoook sonra gördüm
Geç yazmaminsebebi(
Kürtajda alınan parça patoloji ye gidiyor gelen sonuc benimkisi parsiyel mol

Çok geçmiş olsun canım vardır bi hayır diyelim yoksa insan kendi kendini yiyor

90 doğumlu musun nickinde 90 görünce sorayım dedim

Evet canım 90 dogumluyum. Ekime kadar beklemeyelim dedik bugun alti tüp kan verdim bakalım sonuç ne olacak . Sen kac doğumlusun canım
Ooo senin yaş sıkıntın yokmuş acele etmene gerek yok yani test sonuçlarını almadan hareket etme derim ama sen daha iyi bilirsin
Ben 30 yaşındayım 31 e bi kaç ay kaldi
Senin yaşında olsam hiccc dert etmezdim

Ooo senin yaş sıkıntın yokmuş acele etmene gerek yok yani test sonuçlarını almadan hareket etme derim ama sen daha iyi bilirsin
Ben 30 yaşındayım 31 e bi kaç ay kaldi
Senin yaşında olsam hiccc dert etmezdim
Benim yaşım genç de esim 30 yaşında canım ikimizde çocukları çok seviyoruz artık evliligimizin ikinci yili da doldu ondan çok istiyoruz Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak tabi ama artık gelsinler yaa :) bekletmesinler bizi daha fazla.

Canım erkek içi yaş hiç sorun değil 40 da da 50 de de baba oluyor
Yaş bizim için önemli

Öyle tabi canım da eşim çok istiyor öyle böyle sevmiyor çocukları tanımadığı çocukları bile sever durur, artık fazla yaşı geçsin istemiyorum onun için olmasını istiyorum hemen. peki sen şimdi tedavi görüyor musun neler yapıyorsun canım. Bi de sen keseyi gördün mü canım düşmeden önce

Evet kese görünmüştü ama sonra düzensiz bir şekilde hucreler çoğaldı
Küretaj patoloji sonucu kısmı mol
Kurtajdan sonra beta hcg oldukça yüksekti
Onun dusmesini bekledim her hafta tahlil yaptırarak düşüşü gözlendi bi buçuk ayda sifirlandi. Şimdi ayda bi beta hcg bakılıyor
Yapılan bi tedavi yok .Tek tedavi:beklemek
Senin yaptığın birsey var mı?

Yalnız bizden başka da kimse yok
Kimse hamilelik düşünmüyor mu yoksa (

Aynen kimse yazmıyor canim bizde dün eşimle kan verdik pıhtılaşma var mi diye bakilcak kromozoma bakilcak yirmi gün sonra sonuçlar cikacak benim beta hcg yükseliyor ama kese görünmuyor bir hafta Sonra kendiliginden bebek düşüyor canım iki kere böyle hamile kaldim ama düştü ne zamandir evlisin canım

Iki yıl olmak üzere
Bende aşırı beta hcg yükselmesi oldu hamilelikte
Inşallah sonuçlar güzel çıkar tez zamanda hayırlı haberler duyariz

Kaldı Bi ay...
Acaba acele etme sem mi diye de düşünüyorum bebekten sonra bu rahatlığı çok aramaktan korkuyorum
Bi de kilo veremiyorum hala 57!!!
Güya hedefim de 54 olmak vardi nerdeeee(((

Kaldı Bi ay...
Acaba acele etme sem mi diye de düşünüyorum bebekten sonra bu rahatlığı çok aramaktan korkuyorum
Bi de kilo veremiyorum hala 57!!!
Güya hedefim de 54 olmak vardi nerdeeee(((
Bende hep 57 58 arasi gidip geliyorum canım . Bir ay Sonra tedaviye basliycaksin dimi

Benim düşük sebebim arastirildi canım kan pıhtılaşmasi varmis bu ay aşılama yaptircaz inşallah tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…