Oncelikle kusura bakma mesajını çoook sonra gördümMerhaba canım parsiyel mol gebelik nasil oluyor bende bir ay önce düşuk yaptım bu ikinci düşugum doktor genetik bölümüne yönlendirdi tahliller yapilsin nedeni arastirilsin diye. Tabi üniversite ekime gun verdibenimde üç dört ayim var bekliyoruz bakalım.
Çok geçmiş olsun canım vardır bi hayır diyelim yoksa insan kendi kendini yiyorMerhaba canım parsiyel mol gebelik nasil oluyor bende bir ay önce düşuk yaptım bu ikinci düşugum doktor genetik bölümüne yönlendirdi tahliller yapilsin nedeni arastirilsin diye. Tabi üniversite ekime gun verdibenimde üç dört ayim var bekliyoruz bakalım.
90 doğumlu musun nickinde 90 görünce sorayım dedimMerhaba canım parsiyel mol gebelik nasil oluyor bende bir ay önce düşuk yaptım bu ikinci düşugum doktor genetik bölümüne yönlendirdi tahliller yapilsin nedeni arastirilsin diye. Tabi üniversite ekime gun verdibenimde üç dört ayim var bekliyoruz bakalım.
Evet canım 90 dogumluyum. Ekime kadar beklemeyelim dedik bugun alti tüp kan verdim bakalım sonuç ne olacak . Sen kac doğumlusun canım90 doğumlu musun nickinde 90 görünce sorayım dedim
Ooo senin yaş sıkıntın yokmuş acele etmene gerek yok yani test sonuçlarını almadan hareket etme derim ama sen daha iyi bilirsinEvet canım 90 dogumluyum. Ekime kadar beklemeyelim dedik bugun alti tüp kan verdim bakalım sonuç ne olacak . Sen kac doğumlusun canım
Benim yaşım genç de esim 30 yaşında canım ikimizde çocukları çok seviyoruz artık evliligimizin ikinci yili da doldu ondan çok istiyoruz Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak tabi ama artık gelsinler yaa :) bekletmesinler bizi daha fazla.Ooo senin yaş sıkıntın yokmuş acele etmene gerek yok yani test sonuçlarını almadan hareket etme derim ama sen daha iyi bilirsin
Ben 30 yaşındayım 31 e bi kaç ay kaldi
Senin yaşında olsam hiccc dert etmezdim
Canım erkek içi yaş hiç sorun değil 40 da da 50 de de baba oluyorBenim yaşım genç de esim 30 yaşında canım ikimizde çocukları çok seviyoruz artık evliligimizin ikinci yili da doldu ondan çok istiyoruz Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak tabi ama artık gelsinler yaa :) bekletmesinler bizi daha fazla.
Evet kese görünmüştü ama sonra düzensiz bir şekilde hucreler çoğaldıÖyle tabi canım da eşim çok istiyor öyle böyle sevmiyor çocukları tanımadığı çocukları bile sever durur, artık fazla yaşı geçsin istemiyorum onun için olmasını istiyorum hemen. peki sen şimdi tedavi görüyor musun neler yapıyorsun canım. Bi de sen keseyi gördün mü canım düşmeden önce
Bende hep 57 58 arasi gidip geliyorum canım . Bir ay Sonra tedaviye basliycaksin dimiKaldı Bi ay...
Acaba acele etme sem mi diye de düşünüyorum bebekten sonra bu rahatlığı çok aramaktan korkuyorum
Bi de kilo veremiyorum hala 57!!!
Güya hedefim de 54 olmak vardi nerdeeee(((
Gelecek ay hamile kalmaya çalışacağımBende hep 57 58 arasi gidip geliyorum canım . Bir ay Sonra tedaviye basliycaksin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?