2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım rahat ediyosan sağına da yat sürekli aynı tarafa yatınca da ağrıyo her yerin düz yan her türlü deniyorum sürekli dönüncede korkuyorum bebeğe bişiy olur diye

sola yattığımızda bebek daha kolay besleniyormuş zaten bebeğim biraz küçük ne bilim sanki mecbur muşum gibi hissediyorum bazen farkında olmadan dönüyorum farkına varınca nasıl geri dönüyorum anlatamam ...

canım ya bebişler için katlancaz bende ilk duyduğumda hep sola yatmaya çalışıyordum da şimdi uyuyabilsem farketmez diyorum

canım ya bebişler için katlancaz bende ilk duyduğumda hep sola yatmaya çalışıyordum da şimdi uyuyabilsem farketmez diyorum

zormuş ama ya eşim bazen naz yapıyorsun artık falan dediğinde diyorum ikinciyi sen doğur da göreyim azıcık grip olsa yataklara düsen adam bide hamile olsa kim bilir neler yapar..

zormuş ama ya eşim bazen naz yapıyorsun artık falan dediğinde diyorum ikinciyi sen doğur da göreyim azıcık grip olsa yataklara düsen adam bide hamile olsa kim bilir neler yapar..
öyle valla hayali bile komik nazlarından geçilmezdi naz yapacak halimiz mi var insan uyanınca dinç mutlu kalkmak istiyo yorgunluktan sürünerek kalkıyoruz

Evet cnm bendede oluyor ....ama bnm hep oluyor bu ya. Dönerken bile cnm yanıyor

başarılı öğrencileri bir araya falan mı topluyor yoksa okullar, okudukça şaşırdım cnm ya bizim sınıf çok başarılı 3 alan yok hepsi 4-5 alıyor sınavlardan 6.sınıf birde bunlar ilk okul değil yani.. şanslıyım desene.. benim kızım okulda 1. ilçe genelinde 3. oldu..

Verilip durdu derken sertleştimş kattına ,dün bende baya rahatsızdım ikidebir göbeğimin altı sertleştimş durdu kasıldım ..

ılık suya limon sık içine bal rahatlatır seni biraz

Verilip durdu derken sertleştimş kattına ,dün bende baya rahatsızdım ikidebir göbeğimin altı sertleştimş durdu kasıldım ..
sertleşme değil cnm ya bildiğin gerilme yırtılacak gibiydi göbeğim.. son günlerde ara ara oluyor c.tesi dr gideceğim bir sorayım bakim ne diyecek..

İlki sezeryan olduğu için plasenta kesiye yapışır korkusu var işte. Allah izin verirse normal deneyeceğiz ancak plasenta aşağıda kalmaya devam ederse normal doğum şansım yok. Sezeryan da riskli olur o zaman. İnşallah yukarı çıkar.
Doğum eğitimini özel bir yerden alıyorum. İstanbul Doğum Akademisinden mezun bir ebe ve doula veriyor eğitimi. Fiyatı 400 tl. Eğer düşünürsen telefonlarını verebilirim. Eşim de katılacak. Toplam 16 saat, 2 gün sürüyor. İlk gün gebeler , ikinci gün eşlerle birlikte eğitim oluyor. Eğitim acıbadem akasya towerda olacak.

Ben alınacak listelerine baktım da şöyle bir.. Gereksiz çok şey yazılmış bazı listelere.. Kk daki bayanların açtığı konuda yani..
Dün bir de fiyatlara baktım herşey acaip pahalı.. Tamam herşey onlar için, biz kendimizin olmayanları onlara illa ki almak istiyoruz ama harcarken dikkatli olmamız da gerekiyor.. Benim ilk bebeğim, hasretle bekliyordum 3 yıldır ama onu da alayım bunu da alayım diyemiyorum.. Çünki israf ta etmek istemiyorum.. Ne eksik ne fazla abartmadan almak lazım bence..
Bir de bebeklerin kıyafetini neyle yıkayacaksınız kızlar ?
Bazıları sabun tozu diyor ama bazı yerde de deterjan diye okudum bebeklere özel olan.. Deneyimli anneler bi fikir versinler :)

canım geçenelr de boğazım şişmişti günde 3 sefer falan tuzlu ılıksuyla gargara yaptım boğazım iki günde geçti dene mutlaka çok iyi geliyor biraz miden bulanabilir ama idare et yarım bardak suya bır tatlı kaşığı tuz koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…